Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

AmiBroker

Orbis
Orbis
Rašyti privačią žinutę

519 žinutės
( +13 / -15 )

ale padangos biski kitokios gali buti t.y. pvz interfeisas. juk ferary geriau fotely sedet nei ant taburetes
Judoshius
Judoshius
Rašyti privačią žinutę

642 žinutės
( +53 / -26 )

Nerandu, kaip uzdeti Pivot Points AmiBrokerije. Gal kas zinot kaip tai padaryti?
***Dont take life too serious. You will never escape it alive anyway.***
tomy
tomy
Rašyti privačią žinutę

77 žinutės
( +1 / -2 )

Kaip Jūs susikūrėtė database ar kaip ten maždaug reikia atnaujint grafikus.. ? tik pradinantis (peace)
almighty cash
waitas
waitas
Rašyti privačią žinutę

51 žinutės
( +10 / -9 )

vaje vaje yahoo spekuliantu groups viskas yra. O gal tingi po foruma pavaikscioti?
kafka
kafka
Rašyti privačią žinutę

357 žinutės
( +29 / -3 )

Bandau pratestuoti strategija su Amibrokeriu. Esmė tame, kad kodas atrodo veikiantis, rezultatai teisingi, bet pasileidus back-test - jokio rezultato, nes Buy[kintamasis] yra kažkodėl ignoruojamas.

Pvz. if(Close[bar_numer]>12800) // grynai testavimo sumetimais įkaliau tokią reikšmę
Buy[bar_numer]=True; //sistema sureaguoja

Bet pakeitus į if(kintamasis == True)// bandžiau su 1, if(kintamasis) - rez. toks pat
Buy[bar_numer]=True;// Buy[bar_numer] reikšmė =1, bet back test jokio rezultato.

Gal kam teko susidurti su tokia mistika?
www.investuotojas.eu
kafka
kafka
Rašyti privačią žinutę

357 žinutės
( +29 / -3 )

Atsakau į savo klausimą
Problema buvo šioje eilutėje:
ParamField("Price field",-1);
Pgl. nutylėjimą turėtų būti Close reikšmė, bet back test metu reikšmė neįkeliama, nors išvedant su printf() reikšmė yra.
Išsprendžiama viskas taip: P = Close;

p.s. paskaičiavus laiko sanaudas, nelabai apsimoka testavimui naudoti Amibroker
www.investuotojas.eu
Denisas
Denisas
Rašyti privačią žinutę

1346 žinutės
( +140 / -62 )

Ka apsimoka labiau testavimui naudoti?
Ekonomikos magistras
kafka
kafka
Rašyti privačią žinutę

357 žinutės
( +29 / -3 )

Jei Java negąsdina tai JSystemTrader arba TrueTrade. Bandau pastarąją, žiūrėsiu ar geriau.
www.investuotojas.eu
Mindzio
Mindzio
Rašyti privačią žinutę

957 žinutės
( +55 / -24 )

Ka apsimoka labiau testavimui naudoti?
Matlab

Jei teisingai viska padarysi, perkelus ant bet kokios programos turetum gaut panasius rezultatus :wink





Emini-Systems.com
R.
Rašyti privačią žinutę

22 žinutės
( +1 )

Sveiki,gal kas galetu patarti kaip ir is kur butu galima parsisiusti duomenis analizei i Amibrokeri is Svedijos ir Norvegijos birzu.
Darijus
Rašyti privačią žinutę

617 žinutės
( +36 / -17 )

Sveiki,gal kas galetu patarti kaip ir is kur butu galima parsisiusti duomenis analizei i Amibrokeri is Svedijos ir Norvegijos birzu.
Yra tokia programėlė MLDownloader. Su ja daug biržų duomenų gali persisiųsti, tik va tikslai nepamenu ar minėtosios įeina į tą sąrašą.
Ne visada bus taip...
R.
Rašyti privačią žinutę

22 žinutės
( +1 )

Aciu,parsisiunciau,minetos ieina i sarasa,bandysiu nusistatyti viska.
flas
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

Amibrokeryje uždariau kainų grafiką ir niekaip negaliu įkelti atgal, o iš "symbols" įtempti kaip indikatorių nepavykstą. Ačiū už pagalbą.
Bamboo
Bamboo
Rašyti privačią žinutę

35 žinutės
( +1 )

Is kur siunciates OMX prekybos duomenis?
Akciju birza >= rulete :)
Kadras
Kadras
Rašyti privačią žinutę

68 žinutės
( +29 / -25 )

Is kur siunciates OMX prekybos duomenis?
siunchiames ish spekuliantu groups'o
http://finance.groups.yahoo.com/group/spekuliantai/ >>Files>>Duomenys>> NSEZIP.htm failiukas
jei nesi prisiregistraves, tai neatsisiusi, bet prisiregistruoti nera sudetinga, taigi tai nebus problema
Too Much Is Never Enough
Mukaz
Mukaz
Rašyti privačią žinutę

470 žinutės
( +40 / -108 )

kas galit padet importuot duomenis i amibrokeri nes man nelabai gauansi? _o
Kelias į Tobulybę grįstas klaidomis..
Kadras
Kadras
Rašyti privačią žinutę

68 žinutės
( +29 / -25 )

kas galit padet importuot duomenis i amibrokeri nes man nelabai gauansi? _o
Atsisiunti NSEZIP.htm kaip aprashyta virshuje, ish jo vidaus ishtrauki NSE.CSV failiuka. Atsidarai Amibroker>File>Import wizard>Pick Files (pasirenki NSE.CSV failiuka) ir Next> Pazymi varnele more columns ir taip parenki columns type: Colummn 1:Ticker; Column 2kip 3:YMD 4:Time 5pen 6:High 7:Low 8:Close 9:Vol 10: OpenInt (kitu nepildai). Padedi dar varnele ant allow negative prices ir laukelyje "Skip first" parashai 1, nes pirma eilute tai pavadinimai.>>Next>>Finish- Jei padariai viska teisingai, tai nebus jokiu error'u
Too Much Is Never Enough
drakaz
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

Sveiki, gal kas žinot, kodėl pasidarius bars, jie yra visiškai išdarkyti va šitaip? Čia gal dėl įdėjimo kažkokios probelemos? Bet lyg tai įdedant jokių error neišmetė, beto su candlesticks ir line grafiku viskas gerai.
P.S. Naudoju 5.2 versiją.
waitas
waitas
Rašyti privačią žinutę

51 žinutės
( +10 / -9 )

to drakaz: pas mane normaliai, gal split'ai nesutvarkyti?
drakaz
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės

Su įdėjimu radau kur klaidą padariau, praleidau vienaą - "Time", stuleplį.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2021 UAB All Media Digital