Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Hansos investicinis indelis

tylisaule
Rašyti privačią žinutę

47 žinutės
( +6 / -2 )

sveiki,

Norejau paklausti nuomones, ka manote apie Hansos investicini indeli? Pastaruoju metu daug nuomoniu ir diskusiju apie si produkta. Viena is ju tokia, kad investicinio indėlio laikas yra ypac geras, indėliu rodikliai fiksuojami nukritusioje rinkoje, todel jie turi didziuli augimo potenciala. Nuo kovo pradeda platinti kazkoki indeli Europa 1, tad gal yra spec kas gali patarti, ar verta panardinti kokius 3 000 LTL?
karolisw
Rašyti privačią žinutę

37 žinutės
( +1 )

Viskas cia grazu ir tie procentai palyginus su terminuotais indeliais prognuozuojami normalus, bet vienas dalykas jei jau tu tiki tokio savo sprendimo sekme tai kodel tiesiogiai i ta pati fonda nedeti ir nebus ten jokiu tu nesamoningu koficientu, nes realiai tai tu ten net puses to fondo prieaugio negauni, jei neklystu apie 30%-40% gauni.
Beje apie tuos indelius jau buvo tema pasiiekok!
Neprisijungęs vartotojas
Rašyti privačią žinutę


Tylisaule, šis indėlis tuo patrauklus, kad tu neprarandi ineštos sumos, aišku jei neįmi ten 10% rizikos, tuomet jei fondas bus "-", prarasi tik 10% O jei neturi nei noro, nei galimybių pati stebėti biržos ir pan, šis būdas manau neblogas, pats esu įdėjes į Rytų Europos susietą indėlį.
siaipzvejys
siaipzvejys
Rašyti privačią žinutę

559 žinutės
( +83 / -23 )

Viena is ju tokia, kad investicinio indėlio laikas yra ypac geras, indėliu rodikliai fiksuojami nukritusioje rinkoje, todel jie turi didziuli augimo potenciala...
2006 gegužės mėnesį SEB platino dvi obligacijas susietas su Ramiojo vandenyno ir Pasaulio 2 akcijų indeksais. Priminsiu, kad tuo metu, visų indeksai buvo pačiam dugne. Aš investavau į tuos produktus 20k litų. Investavau į didžiausią rizikos dalį, t.y. pirkau po 115 litų (ne jei tiksliua tai po 114 su centais, ne tai svarbu). Šiai dienai jie pliuse vos 6 procentai vidurkyje, kai tuo tarpu iš fondų, kad ir SEB Japan turiu daugiau.
Mano subjektyvi nuomonė, tai labai pasyvi investicija...
10% žmonių valdo 90% pinigų. Visada pasitikslinu kur aš esu.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital