Paieška:

Zeekrewards - pats sau bosas.

Skelbimas įkeltas: 2012-05-29

| Dovanoja verslą |

Taigi, yra tokia aukciono kompanija Zeekler, gyvuojanti JAV virš keturiolikos metų ir esanti lankomumo reitingų pirmoje vietoje. ZeekRewards yra kompanijos padalinys, reklamuojantis aukcioną ir mokantis mums atlyginimą. Darbas joje legalus, Lietuva yra jų sąrašuose. Pastaruoju metu kompanija labai plečiasi, labai daugėja žmonių (tame tarpe ir iš Lietuvos), nes žmonės mato, kad čia galima realiai užsidirbti. Vienas iš naujų kompanijos reikalavimų - nereklamuoti kitom, nei anglų, kalbom.
Sudėtinga tik iš pirmo žvilgsnio, pats darbas tikrai nėra sunkus, jį perpranta greitai visi. O pradėjus dirbti, pakanka laiko neskubant viską išsiaiškinti. Kai reikia, visada padeda sponsorius.
Tai nėra kompanija, kuri žadėtų milijonus, registruojantis veltui. Nes tikrovėje taip nebūna, veltui tik pažadai. Uždirbti galima, netgi labai daug, skaičiai įspūdingi. Sistema tokia - kuo daugiau įdėsi savo lėšų, tuo daugiau ir greičiau uždirbsi. Tai traktuojama kaip verslas. Tačiau nebūtina iš karto daug, galima palaipsniui, pagal galimybes, apsižiūrint kaip ir kas. Galima pradėti ir visai nuo nulio, tik užtruks gerokai ilgiau. Svarbiausia - kompanija pinigus moka, stabiliai.
Platesnė informacija el. paštu arba telefonu.

Kaina: sutartinė

Miestas: Kaunas
Vardas, pavardė: Aurimas Guntorius
Įmonės pavadinimas: Zeekrewards
Telefono numeris: +37064640443
El. paštas: [email protected]
Nuotraukos:

Zeekrewards - pats sau bosas.
Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital