Paieška:

Parduodama el. parduotuvė

Skelbimas įkeltas: 2014-10-20

| Parduoda verslą |

Parduodama veikianti video registratorių elektroninė parduotuvė. Parduotuvė sukurta prestashop platformoje, taip pat sukurtas gerai įsimenantis logotipas. Yra įdiegtas mokejimai.lt modulis. Parduotuvė sėkmingai veikia trečius metus.

Parduotuvėje atlikta SEO optimizacija (pagal aktualius raktažodžius esame pirmame google puslapyje), taip pat dėl didesnio srauto tikslinių lankytojų naudojamas ir adwords. Sudarytas marketingo veiksmų kalendorius ir marketingo planas, SEO darbų planas. Visą, pilnai sutvarkytą ir paruoštą paketą gausite kartu su elektroninę parduotuvę parduotuve.

Geri santykiai su patikimais tiekėjais iš kurių prekes galima imti bene žemiausia kaina rinkoje Taip pat gausite ir tiekėjų kontaktus. Galime pėsti parduotuvės asortimentą, esame užmezgę kontaktus su kitų firmų video registratorių distributoriais. Turime klientų perkančių video registratorius didesniais kiekiais vilkikams, tai įmonės užsiimančios logistika. Taip pat pagal pageidavimą vykdome akcijas su nuolaidų portalais kuponai.lt, beta.lt , kartu.lt .

Vidutinis mėnesio pelnas 2500-3500 litų. Dėl detalesnės informacijos teirautis telefonu +3706775115 arba el. paštu [email protected]

El. parduotuvė www.carcam.lt

Kaina: 2896.2 EUR

Miestas: Vilnius
Vardas, pavardė: CarCam
Telefono numeris: +37067735115
El. paštas: [email protected]
Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital