Paieška:

NENKA - prekės ženklas vienijantis Balkanų šalių aprangos kultūros tradicijas.

Skelbimas įkeltas: 2016-05-04

| Ieško investuotojų |

Sveiki,

Tikimės, kad iš Jūsų sulauksime bent jau kelių komentarų, pastabų, patarimų, o gal ir pasiūlymų.

Esame jauna, vos kelių žmonių komanda kuri Lietuvoje reprezentuoja prekės ženklą NENKA. Tai Balkanų šalių apranga, kuri yra itin populiari Ukrainoje, Rusijoje ir kitose, daugiausia ne ES šalyse. Lietuvos rinkoje yra pakankamai platus aprangos pasirinkimas tiek moterims, tiek vyrams, tačiau išskirtinio dizaino, Balkanų apranga NENKA - Lietuvoje dar nepaliesta niša. NENKA aprangą kuria Balkanų šalių dizaineriai, pasižymintys subtiliu skoniu ir nevengiantys pabrėžti Balkanų tautinius motyvus​.

Tikslinis vartotojas: NENKA auditorija - tai 18-50 metų moterys, kurios mėgsta netradicinį, Balkanų šalių stilių, nevengia eksperimentuoti ir vertina gaminio kokybę.

Jau dabar vyksta bendradarbiavimas su NENKA aprangos gamintojais. Apranga yra importuojama į Lietuvą ir pardavinėjama soc. erdvėje Facebook (​http://​www.facebook.com/nenka.LT​). Mes esame pirmieji, kurie būtent šiuos, netradicinius rūbus pateikia Lietuvos vartotojams. Šis prekės ženklas orientuojasi į specifinį vartotojų segmentą, kuriems artimos Balkanų šalių detalės. Tai ne tik apranga, bet kartu ir Balkanų kultūros atspindys.

Siekiant skatinti pardavimus ir NENKA prekės ženklo vystymą Lietuvoje, yra reikalingos papildomos investicijos, nes viską stengiamės daryti iš savo asmeninių pajamų, tačiau jų neužtenka, todėl yra būtinas investuotojas. Tikimes, kad pavyks rasti bendraminčių kurie padės įgyvendinti mūsų svajonę ir padaryti šį prekės ženklą žinomą visoje Lietuvoje.

Pagarbiai,

Kaina: sutartinė

Miestas: Kaunas
Vardas, pavardė: Artūras Solovjovas
Įmonės pavadinimas: 46302
Telefono numeris: +37062017227
El. paštas: [email protected]
Nuotraukos:

NENKA - prekės ženklas vienijantis Balkanų šalių aprangos kultūros tradicijas.
NENKA - prekės ženklas vienijantis Balkanų šalių aprangos kultūros tradicijas.
Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital