Paieška:

Ieškau 1.5 kolegos (vieno ir pusės)

Skelbimas įkeltas: 2014-05-31

| Siūlo darbą |

Ieškau 1.5 kolegos naujai startuojančiame projekte, orientuosimės į tarpininkavima tarp Kinijos ir LIetuvos, tiek siunčiant prekes iš Kinijos bei į ją. Tinklapis www.jaustrading.co kuris yra labiau informacinio pobūdžio beveik baigtas, tačiau neturiu suprogramuotų unikalių užsakymo formų ir yra menkų klaidelių tinklapyje, tad šiuo atveju programuotojas puikiai pasitarnautu, darbu nedaug, tad čia būtų pusė kolegos.
Taip pat ieškau rinkodarininko, kuris išdrįstų, norėtų ir nė akimirkai nesuabėjotų, kad galima “Label made in China” paversti kokybės atitikmeniu klientų pasamonėje. Sutinku, kad ne visoms prekėms tai įmanoma. Bet įdomumo dėliai su kievieno pasiūlytai prekei (JAV, Europa) galiu surasti Kinjos kompanijos gaminama produkcija, kuri prilygsta arba lenkia kokybe. Išimčių yra, Kinai dar ne viską gamina. ČIA 1 kolega, gal net ir daugiau reikės pareikalauti iš savęs.

Siūlau:
A) Galiu atidirbti, ieškodamas, užsakydamas, suorganizuodamas prekės atgebenimą į LT (free of charge). Jus rašote man “Ilja surask mano merginai auskarus už 50 lt.” Ir Ilja Jums dirba mieli ponai :) Sutariame sumą, kuria atidirbsiu. Savo kaininką pateiksiu.
B) Partnerystė “for ever”. Kitaip susitariam dėl Jūsų dalies projekte / Atsitraukimas, aš (arba kiti) išperka Jūsų dalį (24 mėnesių pelningumas). Aptariama individualiai, Jūsų dalis (%).

Neatsibodo skaityti? Pateikiu detalesnę informacija:

https://docs.google.com/document/d/1pBKIFrTwFRcEfQLo5Ft1evrx1zbm81pUkZgic9dSma8/edit

Norėdami su manimi susisiekti galite parašyti asmenię žnitę arba rašykite man į elektroninį pašt1 [email protected]

Dėkui, Ilja

Kaina: sutartinė

Miestas: Kiti
Vardas, pavardė: Ilja Lucak
Telefono numeris: +37064309305
El. paštas: [email protected]
Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital