Komentarai 1 Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

Michael W. Covel "The Complete TurtleTrader"

spekuliantai.lt | 2010-08-13 | Knygų apžvalgos | perskaitė: 4463
Raktiniai žodžiai: Michael W. Covel, The Complete TurtleTrader
Michael W. Covel "The Complete TurtleTrader" “The Complete TurtleTrader” – tai antroji Michael E. Covel parašyta knyga. Joje autorius labai išsamiai supažindina skaitytoją su vadinamais “turtle

The Complete TurtleTrader” – tai antroji Michael E. Covel parašyta knyga. Joje autorius labai išsamiai supažindina skaitytoją su vadinamais “turtles” arba “vėžliukais“.

Kas apie juos nėra girdėjęs, visų pirma turėtų pradėti nuo Richard Dennis. Jis buvo labai garsus spekuliantas ateities sandorių biržoje, vėliau jam prigijo “Prince of the Pit” vardas. Vieną dieną būdamas Singapūre, vėžliukų fermoje, jis su kolega susilažino, jog sėkmingos prekybos yra įmanoma išmokinti bet kurį žmogų. Tada grįžę į JAV jie įdėjo skelbimą į kelis pagrindinius laikraščius, jog ieško prekiautojų. Taip prasidėjo jų garsusis eksperimentas, kuris iš esmės truko nuo 1983 iki 1988 metų.

Per šį eksperimentą vadinamieji vėžliukai visų pirma perėjo 2 savaičių trukmės mokymus, o vėliau prekiavo Richard Dennis duotais pinigais. Eksperimento pabaigoje buvo paskaičiuota, kad per tuos 5 metus vėžliukai uždirbo maždaug 200 mln. JAV dolerių (galima būtų teigti, jog eksperimentas buvo sėkmingas). Kaip ten bebūtų, eksperimento išvada buvo paprasta – išmokinti sėkmingai prekiauti galima bet ką, tačiau kaip jam klostysis toliau, priklauso nuo jo asmeninių savybių.

Pasibaigus eksperimentui nemaža dalis vėžliukų bandė steigti įvairius fondus, tačiau tik keli iš jų tą daro iki šios dienos.

Žemiau pateikiamas trumpas video, kuriame knygos autorius – Michael W. Covel – pristato vadinamą “Trend Following” strategiją.

Taip pat skaitykite

Biržos psichologijos diskursas – kultinio spekulianto memuaruose

Strategija, kurios uždarbį pasiims vaikaičiai

CANSLIM – tinkamu laiku pasirinktos tinkamos akcijos

Žymus JAV investuotojas: žlugs ir euras, ir doleris

2013-05-20 | Knygų apžvalgos 2013-04-22 | Knygų apžvalgos 2013-03-21 | Knygų apžvalgos 2013-02-04 | Knygų apžvalgos

Komentarai



2018 02 15 11:00     #37638
I got many of advantage of this website but one of the most important is this where are recent documents windows 10 always bring the solution of the problem on the concept based and my documents folder desktop windows 10 and this is the actual quality of the website.

Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital