Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

Jack D. Schwager “The New Market Wizards”

spekuliantai.lt | 2010-02-24 | Knygų apžvalgos | perskaitė: 4199
Raktiniai žodžiai: Jack D. Schwager, The New Market Wizards, knyga, apzvalga
Jack D. Schwager “The New Market Wizards” Jack D. Schwager 1992 metais parašyta knyga “The New Market Wizards” – tikrai viena iš įspūdingiausių iki šiol perskaitytų knygų!!! Kodėl? Ne vel

Jack D. Schwager 1992 metais parašyta knyga “The New Market Wizards” – tikrai viena iš įspūdingiausių iki šiol perskaitytų knygų!!! Kodėl? Ne veltui ją daug kas rekomenduoja. Priežastis labai paprasta – joje interviu pavidalu (t.y. klausimai/atsakymai) yra pateikiamas maždaug 20 sėkmingų “treiderių” požiūris į finansų rinkas, spakuliavimą, rizikos valdymą, laimėjimą, psichologiją ir pan. T.y. vienoje vietoje galima rasti tikrai įspūdingų protų pasisakymus apie tai, kas jiems padėjo pasiekti užsibrėžtus tikslus, kokios pasitaikydavo pagrindinės kliūtys, ką jie konkrečiais atvejais darydavo (kaip pavyzdžiui praktiškai visų buvo klausiama, ką jis darė per 1987 metų didyjį kritimą, kaip po to jautėsi) ir pan.

Be abejo, kiekvienas iš kalbėjusiųjų yra unikali asmenybė, bet daugumai iš jų yra būdingas tam tikras požiūris, tam tikri bruožai ar stiprybės. Supratus kas jiems padėjo iškilti, galima dar aiškiau įsivardinti, kokioje situacijoje asmeniškai esi, bei kokiu keliu turėtumei eiti.

Kadangi skaitant knygą bei renkant įdomesnes mintis susidarė net 10 atskirų puslapių, šį kartą jų nedėsime, o primygtinai pasiūlysime asmeniškai kiekvienam ją perskaityti, ypač tiems, kas domisi investavimo psichologija, emocijų valdymu ir pan.

Be to, ši knyga nėra vienintelė minėto autoriaus knyga, ir netgi ne pirmoji, todėl siūlymas būtų pasiskaityti ir kitus jo išleistus darbus.

Taip pat skaitykite

Biržos psichologijos diskursas – kultinio spekulianto memuaruose

Strategija, kurios uždarbį pasiims vaikaičiai

CANSLIM – tinkamu laiku pasirinktos tinkamos akcijos

Žymus JAV investuotojas: žlugs ir euras, ir doleris

2013-05-20 | Knygų apžvalgos 2013-04-22 | Knygų apžvalgos 2013-03-21 | Knygų apžvalgos 2013-02-04 | Knygų apžvalgos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital