Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

Prabangi Investicija už Automobilio Kainą

Prabangi Investicija už Automobilio Kainą Raudonosios jūros Rivjeroje Egipte tęsiasi nekilnojamojo turto pirkimų bumas. Tai rodo, kad investuotojai tebevertina Egipto privalumus ir investicijos pelni

Nekilnojamo turto bumas tęsiasi
Raudonosios jūros Rivjeroje Egipte tęsiasi nekilnojamojo turto pirkimų bumas. Tai rodo, kad investuotojai tebevertina Egipto privalumus ir investicijos pelningumą. Nekilnojamojo turto rinka Egipte vystosi daugiausiai dėl augančios ekonomikos, būsto kainos per pastaruosius keletą metų Egipte išaugo 50-100%. Numatoma, kad kainos augs ir toliau, tačiau palaipsniui kainų augimo tempai turėtų stabilizuotis. Prognozuojamas augimas keletui ateinančių metų – apie 25%.
Tai reiškia, kad dabar už 30 000 eurų investuotojų įsigyta nuosavybė po kelerių metų gali būti verta 100 000 eurų.
Nors šiuo metu žemės ir kito nekilnojamojo turto kainos auga, tačiau vis dar tebėra palyginti neaukštos, tad prieinamos įvairių finansinių galimybių pirkėjams.

Kas patrauklu investuotojams
Investuotojus į Egiptą traukia net kelios priežastys: šiltas vietovės klimatas bei visus metus trunkantis turizmo sezonas, turtingas istorinis bei kultūrinis paveldas, supaprastintas pirkimo procesas, nedideli mokesčiai, aukštas nuomos potencialas bei nekilnojamo turto vertės augimas.
Egipte nuolat plečiasi turizmo sektorius: per 2006 metus jis išaugo 13,5%, o per 2007 metus – 22%. Tikimasi, kad išliekant tokiems tempams 2014 metais Egiptą kasmet aplankančių turistų skaičius pasieks 14 milijonų. „Egipto vidaus padėtis stabili, išplėtota infrastruktūra, gausu įvairių energijos šaltinių, netrūksta gabių darbuotojų, auga pramoniniai miestai. Kiti privalumai – patobulinta bankų sistema ir energingiausia iš besivystančių šalių kapitalo rinka”, tikina investicijų ministras Dr.Mahmoud Moheildin.
Iki šiol daugiausia dėmesio sulaukdavo tokios vietovės, kaip Šarm el Šeichas ir Hurgada. Tačiau besižvalgantiems žemesnių pradinių kainų, bei didesnio vertės augimo siūlome atkreipti dėmesį į Mars Alamą.

Sparčiai augantis kurortas Egipto pietuose
Marsa Alamas išsiskiria nuostabiais smėlėtais paplūdimiais ir įspūdingais koralų rifais, kurie yra dar puikesni nei prie šiauriau esančių kurortų. Todėl vietovė jau dabar populiari tarp nardymo mėgėjų. Marsa Alamas - tai turizmui skirta viena iš mažiausiai civilizacijos paliestų vietų Raudonosios jūros pakrantėje, pasižyminti griežtais aplinkosaugos reikalavimais.

Viena patraukliausių investicijų rinkoje
Investment Property - Overseas siūlo investuotojams truputį egzotikos – investuoti į prabangius apartamentus 5 žvaigždučių Marsa Alam Beach Resort. Ant jūros kranto kylančiame kurorte vis dar nemaža labai paklausių apartamentų pasiūla. Kurortas išsidėstęs ketvirtyje milijono kvadratinių metrų ir puikuojasi atskiru paplūdimiu bei kainomis, prieinamomis kone kiekvienam.
Kurorte bus viskas, ko tik gali prireikti nepakartojamoms atostogoms – baseinai, restoranai, prekybos centrai, dvi prieplaukos, sveikatingumo ir Thelassa centrai, nardymo mokykla ir daugybė kitų patogumų. Visi apartamentai parduodami pilnai įrengti, kiekvienas jų turės terasą, bus įrengtos oro kondicionavimo sistemomis bei interneto prieiga.

Tai investavimo galimybė, kurios negalima praleisti: kainos prasideda nuo 36500 eurų už dviejų kambarių apartamentus bei nuo 55000 eurų už trijų kambarių apartamentus su penkerių metų banko garantuota vidutiniška 10% nuomos investicine grąža, kuri per penkerius metus sugrąžins pusę nuosavybės kainos.
Nors Egipte beveik nėra galimybės pirkti išsimokėtinai, daliai kurorto apartamentų bus taikomos vystytojo finansuojamos paskolos bei labai patrauklios dalinio mokėjimo schemos ir tai daro kurortą prieinamą praktiškai kiekvienam geidžiančiam prabangos saulėtoje jūros pakrantėje.
Išliekant dabartiniams metiniams 20-25% nekilnojamo turto vertės augimo tempams, ši investicija netruks atsipirkti.
Norite nemokamai gauti išsamų Investuotojo Gidą? Teiraukitės el.paštu: [email protected]
 

Taip pat skaitykite

Gausos amžius

Kitas Saudo Arabijos žingsnis

Dovre Insight: Ko nežino susiję asmenys

Dovre Insight: What does the fox say?

2015-04-02 | Kitos 2015-03-09 | Kitos 2015-03-03 | Kitos 2015-02-03 | Kitos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital