Kaip surengti tobulą vakarėlį?

Partyinbox | 2021-06-18 15:32 | perskaitė: 203
Kaip surengti tobulą vakarėlį? Nebijokite pakviesti cirko Būkite drąsus su savo svečių sąrašu ir maišykite kuo daugiau kartų, darbo sričių, rajonų ir pajamų, kiek tik galite.

Nebijokite pakviesti cirko

Būkite drąsus su savo svečių sąrašu ir maišykite kuo daugiau kartų, darbo sričių, rajonų ir pajamų, kiek tik galite. Apsvarstykite mintį, kad kaip šeimininkas staiga imate tarnauti žmonėms vienas kitam. Kulinarijos asmenybė Nigella Lawson iš „The Style Network“ kulinarijos laidos „Nigella Bites“ sako: „Man patinka turėti keletą naujų draugų, keletą senų draugų ir suaugusių žmonių, jei žinote, ką noriu pasakyti“. „O“ vaidybų režisierė Pat Towers, garsėjanti savo vakarėliais, sako, kad visada turi vieną laukinę kortelę. „Kai į pažįstamą įtraukiamas kitas aspektas, tai skatina žmones, uždeda juos ant kojų“, - sako ji. - Tada mes matome vienas kitame geriausius dalykus ir primename, kodėl mes taip mėgstame vienas kitą.

Atnaujinkite vakarėlio tematiką

„Žmonės pakimba bandydami padaryti viską teisingai, ir jie praranda vakarėlio, ty linksmintis, prasmę“, - sako Ilene Rosenzweig, kartu su madingos dizainerės Cynthia Rowley iš šmaikščios dekoravimo vadovės „Home Swell Home“ („Atria“) bendraautore. . "Padarykite, kad įvyktų kažkas stebėtino. Savo gimtadienio vakarėliui savo vaikinui Rickui, kuris mėgsta makaronus ir sūrį, aš užsisakiau dešimt mak ir sūrių iš vietinių restoranų. Mes balsavome dėl geriausio." Rosenzweigas turi kitų minčių šia tema: žaiskite žaidimus. Jums gali tekti „Ping-Pong“ turnyras prieš vakarienę arba „Dviejų tiesų“ ir „Melo“ turas po to (pateikite tris pareiškimus, ir visi balsuos, dėl kurių melas). Surenkite vakarėlį popieriuje - be porceliano ar akinių, o padėkliukams naudokite puslapius, suplyšusius iš garo romano.

Duokite savo svečiams ką veikti

Daugelis žmonių mėgsta aktyviai dalyvauti vakarėlyje. Šį impulsą galite panaudoti savo naudai. "Man patinka suburti grupę savo draugų; aš juos vadinu savo svetingumo komanda", - sako Bryanas Rafanelli, renginių planuotojas Bostone. "Kiekvienam duodu ką nors susitikti, pasirūpinti. Kuo didesnis vakarėlis, tuo didesnė svetingumo komanda". Didesni draugai gali norėti pilti gėrimus ar valyti lėkštes.

Daugiau idėjų vakarėliams - https://www.partyinbox.lt/vestuves/teminiai-vakareliai

Komentarai



Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital