Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

uBroker

Dumas78
Rašyti privačią žinutę

6 žinutės

 gal kas turi info apie UBroker?
Šiandien skambino, palaikymą siūlo - sandoriai, pamokymai.

Nebuvo tekę girdėt anksčiau apie tokį

 
FoxIS
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės
( +1 )

 Užsiregistravau tik tam, kad pasidalinčiau savo patirtimi.
 
Esmė tame, jog jie tvirtina turintys licenzijas, yra reguliuojami, jų sąskaitos apsaugotos ir jei įneši 1000USD tai bet kokiu atveju garantuotai galėsi išsiimti tuos 1000USD. Jie žada labai saugius sandorius ir greitas pajamas.
Jie priskiria asmeninį konsultantą, kuris padaro techninę analizę ir rekomenduoja sandorius. Žinoma visus sandorius turi daryti pats per MT4 platformą. Beje jų terms and conditions nurodyta, jog jie neneša jokios atsakomybės.
Kaip matyti iš jų puslapio tai support chat neveikia, emeilu irgi neatsako net kai platforma būna užlūžusi(kas pasitaiko kelis kartus per savaitę), education turi kelis reklaminius filmukus ir jokios naudingos info.
 
Dabar objektyvi realybė:
UBroker NETURI jokių licenzijų. jie yra nereguliuojami jokių institucijų. Visa info jų puslapyje yra melaginga.
Esu susisiekęs su registruojančiom įmonėm - atsakymas - fraud.
Esu ieškojęs jų ofiso adreso - tuo adresu veikia visai kita įmonė. Deja kol kas negavau iš jų atsakymo ar turi ką nors bendra su ubroker.
Kas liečia pinigų saugumą - jie neteikia visiškai jokių garantijų, nes konsultanto vedinas praradau visą savo balansą išskyrus 500USD. Gavau tik atsiprašymą ir daugiau jokių žinių - nei bandymų atidirbti - nieko. supportas tyli.
Bandžiau išsiimti tuos 500USD. pagal jų puslapyje esančią info pervedimas užtrunka iki 7 dienų - jau praėjo daugiau nei 7 dienos ir vis dar negavau jokių žinių apie išgryninimo būseną.
 
Kas liečia saugius sandorius... VISI sandoriai, kuriuos dariau vedinas konsultanto galų gale buvo nuostolingi. VISI.
Aš pats prekiaudamas forekse sugebėjau užsidirbti daugiau nei su konsultantu. Ir apskritai susidaro toks įspūdis, jog konsultantas specialiai rekomenduoja tokius sandorius, kurie suvalgys equity ir teks kišti daugiau pinigų. Deja esu du kartus taip padaręs. Trečio karto daryti nepanorau ir tuo "darbas" su manimi iš jų pusės pasibaigė.
 
Tiesa, iš tų 500USD yra pavykę užsidirbti 4000USD. Tuomet praradęs kokią nors viltį susigrąžinti tuos pinigus padariau eksperimentą - padariau nuostolingą sandorį kurio pasekoje įvyko margin call.
Reiktų pažymėti, jog kai buvo įdėti mano pinigai visada sulaukdavau skambučio su prašymais įdėti daugiau pinigų kai equity priartėdavo prie margin call. Šiuo atveju sąskaita prarado 3200USD, įvyko margin call ir jokio skambučio nesulaukiau.
 
Taigi, reziumuojant - jų pasakos apie saugias tranzakcijas, apie lėšų saugumą, greitas pajamas, bent jau mano atveju - paistalai. Jų tvirtinimai apie reguliacijas, licenzijas ir legalumą - visiški paistalai.
 
Siūlau pasidalinti čia visa informacija kurią turime apie šį brokerį.
 
telefono numeriai:
+442037691862
+442037697270
 
Su manim susisiekę buvo šie žmonės:
skype: kirill.shteingart (asmeninis patarėjas)
skype: dr.adamfishman (kažkoks tai ten analitikas, tikino jog mano turimi instrumentai tuo metu korekcijoje ir netrukus pradės kilti - kas buvo netiesa nei techniškai nei fundamentaliai)
 
Buvo susisiekę dar keli žmonės, kurių vardų ir pavardžių neįsidėmėjau - buvo gan įtempta situacija, nes reikėjo spręsti kaip gelbėti 4000USD asmeninių lėšų.
 
Dar buvo bandymas mane pritraukti į prekyba portfeliais. Ten reikėjo įnešti 10000USD. Bandė ilgai įtikinėti nepaisant to, jog sakiau "neturiu lėšų, kuriom galėčiau rizikuoti".
Diuka
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Jei norit prarasti savus pinigus  - galit bandyti.

  Man  pasijunge brokeris  uzstate neigiamus trendus  ir is 80 tukst  euru balanso liko nulis.  Per  viena diena.  Kadangi jie sukciai , neturintys nei licenzijos , nei reguliatoriaus - nera kam  net apskusti.
 Pradejau kovo 12 diena  su 10 tukst  euru. Tada  jokios  info apie juos nebuvo.  Dabar  jau pilna.  Pasiskaitykit  rusu forumuose.  Net  video  yra  apie tai , kaip  jie meluoja .  Man noras  lengvai uzdirbti pinigus  kainavo 10 tukst euru.

  Gerai pagalvokit

knopke
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Sveiki,

Jau trečią savaitę įkyriai skambinėja toks "malonus ponas" iš Londono - Aleksėjus. Ir vis kaip užsuktas siūlo, net primigtinai investuoti. Atsargiai, panašu, kad ta pati "šaika" TELEFONAS +35924917828 .
Kai paprašau, kad leistu perkambinti, nesutinka ir savo mobilaus neduoda. Tiesiog ne jis veda tuos, toliau, finansinius reikalus.

Band
Band
Rašyti privačią žinutę

58 žinutės
( +9 / -1 )

Skambino ir man, įkalbinėjo. Ką tik padėjau ragelį.
Įtarimu buvo, bet turiu pasakyt sudomino. Nusprendžiau pasitikrinti apie juos. Labai jau skelbiaisi nepriklausomais ekspertais, atstovaujančiais www.investing.com Tipo jiems visai nesvarbu, per kokį brokerį prekiausi, bet svarbu, kad būtų patikimi, apdrausti ri panašiai... Kai paprašiau atsiųsti rekuomenduojamų brokerių sarašą, vienas iš jų ubroker, kitas...pacituosiu visą laišką "Прибалтика в основном работает на этом брокере так как тут средства при выводе не облагаются налогом
www.ubroker.com
www.trade.com
Мы работаем с этими брокерами по реферальной программе, при регистрации вы указываете наш код промоакции. Так же есть вариант работать на бинарных опционах
Наш сайт www.investing.com
"
Išsiunčiau jam laišką, nurodydamas dnbtrade.lt platformą ir paklausiau, ar tinka. Žiūrėsim ką atsakys
Greičiausiai visi nurodyti saitai oreantuoti į apgaules.


Paskutinį kartą redagavo: Band (2015-05-18 18:30)
Band
Band
Rašyti privačią žinutę

58 žinutės
( +9 / -1 )

Dirba per du telefonus. Vienas Belgijoje +420 228 882 874, kitas Čekijoje +32 2 808 11 39. Tipo vienas brokeris, o kitas vadybininkas. Vis nuo vieno prie kito siuntinėja, atseit apie tai papasakos anas. Tas skambina ir pokalbyje paaiųškėja, kad apie tai pasakos kitas. Ir taip toliau...
Band
Band
Rašyti privačią žinutę

58 žinutės
( +9 / -1 )

Ką tik atsakė, kad apgailestauja, bet netinka. Pergyvena dėl nuskaitytmo mokesčių, kadangi jie pradžioje dirba su minimaliais depozitais, tai ubroker'is labiausiai tinka, nes netaiko jokių pinigų išvedimo mokesčių. Vienu žodžiu viskas aišku su tai ale "speciais".
oleglt
Rašyti privačią žinutę

93 žinutės
( +12 / -9 )

visiems naujokams: įsiminkite, kad sulauksite dar ne vieno superpasiūlymo iš įvairių "virtuvių", bet neskubėkite mesti į jų pudoą savo pinigų... visų pirma visada praškyte realių steitų ir signalų, pasidomėkite išanksto ar tikrai jie yra registruoti ten, kur skelbiasi, ar licenzijos nėra kokių nors privačių vertinimo įstaigų ir apskritai ar yra tikros, galiausiai - pasiskaitykite atsiliepimus internete. Šiandien yra pakankamai fiksuotas +- patikimų brokerių sąrašas, ir visi naujai išdygę turėtų visų pirma būti vertinami neigiamai, ir tik radus priešingų įrodymų pervertinti.

 

Na ir, be abejo, iš solidarumo kitiems prekiautojams, nepamirškite patys dalintis savo tiek teigiama, tiek neigiama patirtimi.

 

Sėkmingos prekybos visiems!!!

S.S
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

 Sveiki,

Uboker iš Ukrainos ir kiti yra VAGYS, isiminkyt tai. Jeigu kas moka rusų kalbą, duosiu nuorodą, kur žmonės rašo atsilepimus, įkelia įrodimus, yra netgi info kiek jiems moka. Visi kas jums skambins ir siūlis užsidirbti siuskyt kuo toliau.
Pats netekau ten 600 eurų. 
Reikia išplatinti šitą info. Būtų gerai jeigu koks Delfi arba 15min parašitum apie tai. 



 

Paskutinį kartą redagavo: S.S (2015-09-18 09:49)

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital