|
|
|
|
Parašė: 2011-10-28 02:55:53
geriausia strategija kuria gal ismokt forexe turbut yra prekiaut kuo mazesniais kiekiais ir kuo reciau,nes bet kurio atveju valiutas kursas kazkuriuo metu sugryst prie senos kainas tik klausims bun kada  o daugiau viskas priklausa nuo turimu lesu.
|
|
|
Parašė: 2011-10-28 14:32:18
Panase sneki  kuoki bruokeri nauduoji pats?
|
|
|
Parašė: 2011-10-28 15:01:35
Ouanda  kol kas uztenk.
|
|
|
Parašė: 2011-10-29 22:30:28
|
|
|
Parašė: 2011-10-30 17:56:16
Eik long ant didesnio yield CCy, jei ilgam, kitaip liksi be kelniu labai greitai
iPad 2
|
|
|
Parašė: 2011-10-30 20:56:37
Kazkokie keisti jusu postai ir šeip temos neatitinka
|
|
|
Parašė: 2011-10-30 23:32:03
Alah ahbar tai pasakyk i tema kanors
|
|
|
Parašė: 2011-11-19 11:20:46
Sveiki,
Jau turbūt virš pusės metų ant demkės sėdžiu.
Ką aš galiu pasakyti  Reikia dar pusės metų.
Strategijos...technikos...iš tiesų tai teisingiausio recepto nėra. Galima tiek variacijų prisibandyti. Aš pats laikausi ellioto ir savo fantazijos, kaip ką daryti.
Laikau ilgas, laikau trumpas, gaudau trendą, gaudau atšokimus, naudoju fibo .61 jei elliotas sako naudoti. naudoju .38. Geriausiai veikia .61
Galiu Pending dėti, galiu iškarto atidaryti. Galiu net 5 lygiuose pending sudėti ir nei vienas neišsipildys
Bendrai kalbant naudoju Elliotą, Fibo, Fantaziją kaip čia sudėlioti.
Tik labai svarbu imti pliusus  o su minusais žaidžiu.
Kai viskas nusibosta, tai neprekiauju
|
|
|
Parašė: 2011-11-19 11:28:04
Dar gal norėjau pridurti, kad geriausias rezas buvo virš 30 pliusų iš eilės  minusai pas mane į eilę nesigrupavo per tą laiką.
Aišku, labai svarbu prekiauti mažais kiekiais.
Tikra nesamonė yra apie menamus atvejus, kai galima imti didelius kiekius.
Nėra Forex'e saugių momentų.
O bjauriausia ir durniausia, tai kai nepaėmi pliuso
PLIUSUS reikia IMTI
|
|
|
Parašė: 2011-11-21 10:51:54
Strategija galima pavadinti tik tai kai žinai ką darysi bet kokiomis susiklosčiusiomis aplinkybėmis. Visa kita yra tritaškių mėtymas nuo vidurio aikštės, pataikei arba ne, taiklumas nevisų vienodas. Jei kas nors prisikniso iki tokių modelių kai uždarbis priklauso nuo kantrybės ir disciplinos, bet ne nuo indikatorių ir patarimų, tai ne forume rašinius rašyti , o pristatymą gyvą daryti reikia.
|
|
|
Parašė: 2011-11-21 18:09:25
sveiki, esu naujokas, kokia prog patartumete naudoti?
|
|
|
Parašė: 2011-11-22 10:50:12
Protingiausia pradėti nuo to, kad pamiršti žodį "stragegija"; "metodas"
Į priekį niekad nieko nežinai. Todėl nežinai ir ką darysi.
Kuo mažiau apriboji į tam tikrus rėmus grafike, tuo atviriau žiūri į tai kas vyksta. Pasilieki veiksmų laisvę. Kuo mažiau pripaišymų ant grafiko, tuo geriau.
Totali intepretacija  "strategijomis"; "metodais"
Galų gale, dar niekad nebuvo taip, kaip man atrodė, kad turi būti
|
|
|
Parašė: 2012-01-21 20:49:26
analitika video, tikrai nebloga www.maxiforex.ru
|
|
|
Parašė: 2012-01-21 21:10:03
Sveiki,
Iš principo teisingai pasakyta. Jei jau prasikaliai iš FOREX'o melžti pinigus, tai nėra ko forume postinti. Reikia jau pinigus pradėti rinkti iš tų kurie to nemoka 
Aš savo metodiką galėčiau apibrėžti taip:
Intuicijos ukdymas prekiaujant, pritaikant elioto bangas, truputi fibo ir truputi žvakių.
O kas intuicija patys suprantate. Tai juk ne strategija ir ne metodas 
Prieš tai variau apie 8 mėn. ant demkes. Rezas buvo geras. Perėjau prie tikrų. Po 6 mėnesių turėsiu ką parašyti, dabar tai nėra ką.
|
|
|
Parašė: 2012-01-22 12:47:27
Strategijų pilnas internetas, jų tūkstančiai. Vien tik forexfactory.com daugybė visokių. Taigi neverta išradnėti dviračio ir postinti dar kažkokias nežinomas, nes visos iki vienos stretegijos žinomos ir jau išdiskutuotos kokiuose nors forumuose.
Kai kurias strategijas žymūs treideriai pardavinėja. Bet jei jas pastudijuoji - nieko ten ypatingo: truputį kitokie indikatoriai, kitokie grafikai ar dar kokie neesminiai niuansai.
Forexe paslapčių nėra - viskas išstudijuota, išnagrinėta ir internete sudėta
Forexe žinau viską :D
|