Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Įmonių steigimas bei buhalterinė apskaita

domantas54
domantas54
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

Sveiki, noriu pristatyti savo įmonę.

Įmonė MB ,,Tarpera" teikia įmonių steigimo bei buhalterinės apskaitos paslaugos.

Tokių įmonių jau daug, todėl norint laimėti rinkodaros kare, privalu turėti kažkokių tai išskirtinumų. Mes juos turime.

Pirmoji nauda, kurią jus gausite, tai patikimas buhalteris jūsų verslui. Iš patirties sakome, jog labai daug įmonių pereinančių tvarkyti pas mus buhalteriją pereina dėl vienos vienintelės priežasties - prasta kokybė iš kitų įmonių.

Kodėl taip nutinka? Todėl, kad dauguma buhalterinių įmonių apkrauna savo darbuotojus ypatingai dideliu krūviu, jie nebespėja todėl labai nukenčia kokybė. Godumas ir vėl pražudė verslininkus.

Mes kitokie. Mes esame General Motors automobilių rinkoje. Mes esame IBM kompiuterių rinkoje.

Mūsų buhalterinės paslaugos vienos kokybiškiausių Lietuvoje.

Reikalaujate kokybės? Daugiau niekada nenorite keisti buhalterio? Kreipkitės į mus.




Paskutinį kartą redagavo: domantas54 (2016-10-05 16:29)
Visos buhalterinių paslaugų bei įmonių steigimo paslaugos iš profesionalų rankų.

www.tarpera.lt
Mariusmap
Rašyti privačią žinutę

34 žinutės

 Taip pat verta susipažinti, jeigu domitės tokiais dalykais, kaip įmonės steigimas ar buhalterinė apskaita - pelningas.lt
AlgimantasP
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

 O, taip, jeigu situ dalyku neismanote, tai geriau i juos ir nelist. Patikekit manim, kazkada meginau viska aprepti pats, nuo kasos juostos keitimo aparate iki saskaitu fakturu israsymo ar pelno, nuostoliu ataskaitos sudarymo. Nieko gero nesigavo Patikejus viska profesionalams, dabar jokiu bedu nera.
Buhalteriai
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

 Sveiki visi. Norėčiau pakalbėti apie buhalterines paslaugos Vilniuje, aplenkiant dideles/stambias įmones. Neretai girdziu, jog dažnas smulkusis verslas naudojasi buhalterinių apskaitos paslaugų įmonėmis Vilniuje tačiau neretai verslininkai nusivilia jų teikiamomis paslaugomis. Danžiausiai klientai nusivilia dėl to, jog įmonėje dirba nekompetentingi buhalteriai ir jiems labai stinga laiko atsakyti į visus klientui rūpimus klausimus. 
Aš irgi buvau susiduręs su sunkumais kai rinkausi pirmąją buhalterinių paslaugų įmonę, joje buvo visiškas balaganas, nieko neatsakydavo ir nieko nepaaiškindavo, dirbo neklalifikuotos buhalterės ir dėl to paslaugų kokybė buvo žema. 
Tačiau įgyjęs daugiau patirties ir daugiau žinių apie buhalteriją remiausi kitais rinkimosi kriterijais negu pries tai ir išsirinkau labai kompetentingą buhalterinių paslaugų įmonę. Dabar kai išsirinkau buhalterines paslaugos Vilniuje nepasigailėjau, nes jos atliekamos labai kokybiškai ir kas svarbiausia mano pasirinkti buhalteriai yra labai inovatyvūs, turi programą, kuri leidžia prisijungti prie buhaterinės sistemos nuotoliniu būdų bet kada ir iš bet kur svarbiausia turėti internetinį ryši per kurį jungiamasi prie specialios programos. Taip, buhalterines paslaugos Vilniuje gali būti teikiamos ir visoje Lietuvoje, kas yra labai patogu man ir manau, kad patogu kitiems įmonių vadovams. Juk kas nenorėtu visos informacijos apie Savo įmonę gait kelių mygtukų paspaudimų sistemoje, prie kurios gali prisijungti net iš save telefono įrenginio? Sistema labai parasta ir labai lengvai išmokstama naudoti, tereikia man pačiam įvesti pirminius apskaitos dokumentus ir visą darba patikiu kvalifikuotoms buhalterems ir specialiai pritaikytai programinei įrangai. Ar yra daugiau naudojančiu tokius nuotolinius metodus ? Aš labai patenkintas tuo ir tai labai geras pavyzdys kaip buhalterines paslaugos vilniuje gali būti teikiamos neapsiribojant geografiškai - visoje Lietuvoje.
virgeaa
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

 Jei planuojate steigti uab / mb ar parduoti imone rekomenduoju 
https://uab123.lt/imones-steigimas/mazosios-bendrijos-steigimas/
 pades greiciau ir paprasciau tai padaryti 

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital