Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Mini ekskavatoriaus nuoma

agatas1
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

 Mini ekskavatoriaus nuoma Vilniuje su operatoriaus darbu tik 20 €/val. Kasimo darbai atliekami ne tik Vilniuje, tačiau vykstame į objektus visame Vilniaus rajone. Mūsų visi atliekami žemės kasimo, lyginimo, stumdymo ir gręžimo darbai su mini ekskavatoriumi ar krautuvu. Mini ekskavatoriaus nuoma yra nepamainoma paslauga statybose, kuri leidžia greitai ir tvarkingai atlikti smulkesnius žemės kasimo darbus, puikiai tinkanti tranšėjų kasimui. Esame sukaupę didelį patirtį žemės kaismo darbuose, puikiai žinome kaip tinkamai ir efektyviai atlikti klientų pavestus darbus. Užtikriname savo darbo našumą ir profesionalumą atliekant bet kokius kasimo darbus. 
Mini ekskavatoriaus nuoma kartu su vairuotoju leidžia ženkliai pagreitinti darbus, nes mini ekskavatorius yra našus kasimo agregatas, skirtas kasti tiek duobes, tiek tranšėjas. Mini ekskavatorius dažniausiai naudojamas tranšėjų kasimui vedant vandentiekį, elektrą, dujas, nuotekas ar kitas lauko komunikacijas, pamatų atkasimui šiltinant konstrukcijas, kasant įvairias duobes. 
Dirbame be išeiginių bet kokiu metų laiku, mums svarbiausia - kliento poreikiai. Turime įvairių kasimo agregatų, kaušų ir kitų reikalingų įrenginių. 
Mini ekskavatoriaus nuoma






Mariusmap
Rašyti privačią žinutę

34 žinutės

Jei reikėtų kito transporto, mikroautobusiukų ar tiesiog auto nuoma domina tai siūlau: minibusas.lt paslaugas.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital