Sveiki.Norejau paklausti zinanciu zmoniu, kurioje salyje pigiausiai galima nusipirkti aukso?Jaigu zinote kur,tai gal galite pasakyti kainas?Teko girdeti kad Ukrainoje auksas zenkliai pigesnis nei Lietuvoje,gal galite pakomentuoti kas yra su tuo susidures, kokios kainos ten ,kaip su atsivezimu i Lietuva?
Aciu uz atsakymus .
Latgold.lt tau tiks. O ukrainoje gali arba rūdijančio nusipirkti arba kitokios rūšies. Auksui juk pvm netaikomas. Be to privalai kažkam atgal priduoti - geriausia ten kur pirkai.
Suprantu.Del to kaip sakot rudijancio ar kitokios rusies tai zinau,taciau yra instrumentai kuriu pagalba galima nustatyti aukso tikruma ir t.t.Bet as noreciau suzinoti ar galima kokioje nors salyje nupirkti aukso mazesne kaina negu kad superka lietuvos supirktuvese?
Na aš patikslinsiu ką aš noriu sužinoti,man svarbiausia sužinoti ar yra šalis kurioje aukso galima nusipirkti pigiau negu ,kad lietuvos supirktuvese jį superka,pravežimas per sieną man nera taip svarbu(ar tai legalu ar ne).
Na logiskai mastant, tai jis turetu buti pigesnis ten kur yra isgaunamas arba kur didele jo pasiula, o kaip zinia Lietuva neatitinka nei vieno is minetu salygu.
kurioje salyje pigiausiai galima nusipirkti aukso?Jaigu zinote kur,tai gal galite pasakyti kainas?Teko girdeti kad Ukrainoje auksas zenkliai pigesnis nei Lietuvoje,gal galite pakomentuoti kas yra su tuo susidures, kokios kainos ten ,kaip su atsivezimu i Lietuva?
Kaip suprantu domina fizinis auksas? Bet su juo yra daug problemu , gabenimas, saugojimas, likvidumas,tai viskas stipriai kainuoja.
Gal pradziai kelis simtus gramu nusipirk is lombardo, manau atsikasi sito dziaugsmo.
Paskutinį kartą redagavo: sisiuks07 (2011-11-09 12:08)
Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume.
Prisijungti.