Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Kinisku telefonu pardavinejimas

galaxi
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Sveiki,ka manote jeigu atidarius kinisku telefonu tokiu kaip cia http://www.focalprice.com/MHD78B/WiFi_W995_TV_Quadband_FM_Touch_Screen_Dual_Sim_Standby_Cell_Phone_Black.html ar parduotuve pasitvirtintu? kaip manote?

Dekoju uz atsakymus
Kostis
Rašyti privačią žinutę

9 žinutės
( +1 / -1 )

Manau bus sunku rasti klientų ratą, nebent pasiūolysi itin pigius variantus, nes kiek tekę susidurti su kiniškai telefonais, daug funkcijų neveikia.  
Vilius01
Rašyti privačią žinutę

34 žinutės
( +4 )

Ne tik, kad daug funkciju neveikia, servisai nepalaikomi, bet ir baterijos perpus silpnesnes nei rimtu gamintoju, o pakaitalu sunku gauti. Siaip, tokios parduotuves atidaryti nematau perspektyvos, kadangi skelbimu puslapiai uzkisti pasiulymais pirkti kinietiskas "paddelkes". Sakykim, koki servisa tu galetum jiems pasiulyti ? Ogi jokio. Cia ir yra skirtumas tarp normaliu platintoju ir tik e-parduotuveje perpardavinejamojo verslo.
Kostis
Rašyti privačią žinutę

9 žinutės
( +1 / -1 )

 Dėl baterijų tai čia dar klausimas, pats turiu kinietišką kopiją su 2 simais, tai baterija laiko tikrai ne prasčiau nei orginalas. Bet dėl viso kito sutinku, perspektyvų nematyti nebent kaina bus ženkliai mažesnė, sugebėsi perrašyt softą ir panašiai.
nerka81
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

 apsimoketu jai tu sugebetum pasiulyt tu kitaisku modeliu su daugybe pribombasu ir uz kaina 150lt  tada rastum pirkeju,o pardavinet tas padielkas po 300lt ar daugiau niekas nelabai ir pirktu nes uztiek gali ir normaliu firmu telefonu pajieskot.
esu su tuo susidures daig anksciau kai tu kitaisku telefonu tik buvo pradzia ir garantija duodavau  ir softus perasinejau,bet meciau nes brandu telefonu kainos krenta o kinieciai nieko labai naujo ir pigiai nepasiulo,o lietuviui daznausiai svarbiausia kaina 
ZJA
ZJA
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės
( +1 )

300lt dar gerai.Maciau padelku po 600lt...Nesamone visiska
Resonans
Resonans
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

 Teisingai zmones sako... Didelių perspektyvu ir as nematau, nes normalių gamintojų kainos mažėja, jų kokybė vis tiek bus geresnė. Megint siūlyt už 150lt manau, kad neįmanoma (pard. išlaikymas, muitai ir t.t...)
Tik pasiekę tikslą sužinosime, kad kelias buvo tinkamas.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital