Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Zaliavos

birza004
Rašyti privačią žinutę

10 žinutės

Sveiki visi, norejau paklausti kur butu galima daugiausiai naujienu rasti apie zaliavas (konkreciau nafta, gamtines dujos, auksas), taip pat grafiku ilgesnio laikotarpio. Esu naujokas, todel mokinuosi Plus500, kolkas sekasi visai neblogai su zaliavom, bet realiai nelabai turiu supratimo ar viska darau teisingai, dazniausiai viskas pagal nuojauta, taip pat esu nusistates siokias tokias tu zaliavu vertes pagal kurias sprendziu kada pirkti, taip pat esu nusistates rizikos lygi (stop loss - 30%, stop profit - 30%). Gal kas galetu pasakyti ar bent kiek mastau teisingai? Taip butu smagu suzinoti kas yra trendai, nes, kaip supratau, i juos patyre investuotojai atkreipia demesi... Is anksto labai dekoju uz bet kokia info!
Kas visa diena dirba, neturi laiko uzsidirbti pinigu...
Rojus
Rašyti privačią žinutę

123 žinutės
( +13 / -2 )

http://www.investopedia.com/terms/t/trend.asp
Cia surasi info apie trendus bei dar daug kitos naudingos informacijos. Siaip trumpai tariant, trendas tai kainos judejimo kryptis.

Pats asmeniskai zaliavom neuzsiimu, tai negaliu nieko patart. Taciau nuojauta nevisad gali pasitvirtint, todel gerai kad turi stop'us. Tik gal kiek per didelis stop loss'as, 30%? Su tokio dydzio stopu gali greitai sudegint visus pinigus. Jei jau nepataikiai tinkamu laiku atidaryti pozicijos, reikia ja uzdaryti ir neleisti degti pinigams. Na bet 30% geriau nei nieko.

Na, o take profit nematau prasmes naudoti, nes pakilus 30%, laisvai gali kilti ir dar 30%. Nezinau kodel cia nori apriboti pelna. Zinoma, kainai pasiekus kazkokia uzsibrezta riba (kad ir tuos pacius 30%) reikia ivertinti ar tavo pozicija dar turi potencialo augti ir jei matai, kad ne, tik tada ja uzdaryti. Na bet cia turbut nuo kiekvieno strategijos priklauso. As turiu kitokia

Zodziu sveikintina, kad turi kazka panasaus i minimalia strategija, o ne viska darai "is lempos".
Disclosure: APG1L 45.12%, TEO1L 20.51%, SPY 12.55%, VWO 11.24%, OAMOBBF1L 4.11%, SFGAT 2.67%, LDJ1L 2.65%, UKB1L 1.15%.
birza004
Rašyti privačią žinutę

10 žinutės

Rojus, labai tau aciu! Jeigu galima paklausiu dar keliu klausimu, kuo toliau tuo daugiau cia man neaiskumu kai skaitinejuosi. Visu pirma noreciau paklausti kodel ganetinai nedaug yra investuotoju i zaliavas, palyginus su kitomis sferomis? Galbut zaliavos neturi perspektyvos? Man siaip kolkas jos patinka, taip pat akcijos... Ir dar vienas klausimas iskilo perku akcijas/zaliavas mazdaug +/-3 dienom, turiu omeny neesu nusistates laiko termino, tiesiog ziuriu kada uztenko pliuso ar jau per daug minuso, nors dar labai jau jo ir nepatyriau. Tai cia skaitosi kaip spekuliavimas, o ne investavimas, taigi klausimas butu toks: ar imanoma spekuliuojant tokiais terminais ir turint ziniu mazdaug nuspeti kas bus naudojantis techninemis analizemis, ar tai yra tik paprasta loterija? Ir prie viso to norejau pasakyti kad esu nusistates paskutiniojo laikotarpio kainas, pvz gamtines dujas vertinu 4,2 - 4,65 ir pagal sprendziu kada pirkti, kada sortinti... Ar teisingai mastau apie siuos dalykus? Butu idomu suzinoti ismananciuju nuomone, aciu is anksto...
Kas visa diena dirba, neturi laiko uzsidirbti pinigu...
pinkiaiii
Rašyti privačią žinutę

320 žinutės
( +61 / -69 )

Is tiesu pasakius nesvarbu kuom prekiauji nes kiekviena zaliava yra vertinama doleriais ,o del spekuliacijas cia kaip kas vertin vieni investuoj kiti spekuliuoj treti treidin esme ta kad visi nor is to uzdirbt.Jei nori apsistot ant zaliavu susirink daugiau informacijas kas ytakoj ju kaina,susiziurek kiekviena savaite kada isleidziami ju rezervu skaiciai ir stebek palei prognozes kaip kaina keicias,prie to dar pasiziurek grafikus y kuria puse rinka ein ir panasei,ir svarbiausia ribot nuostolius ir prekiaut protingais kiekiais pradziai to turetu uztekt.sekmes.
rimtas.lt
rimtas.lt
Rašyti privačią žinutę

806 žinutės
( +2170 / -1453 )

Citatos pradžia birza004
 

 
 Taip butu smagu suzinoti kas yra trendai, nes, kaip supratau, i juos patyre investuotojai atkreipia demesi... Citatos pabaiga
Ną, trendus sužinoti nėra sunku-jei turi sūnų bent penkerių, parodyk jam grafiką ir paklausk: "sūneli, kaip tu manai, kur šita gyvatė rangos-aukštyn ar žemyn?"
augis
augis
Rašyti privačią žinutę

155 žinutės
( +7 / -28 )

10 balu atspes tikrai 90procentu tikslumu , gal galima issinuomuoti ta vaika jei savu neturiu...
birza004
Rašyti privačią žinutę

10 žinutės

Labai jums aciu uz info! Bet man nejaugi investavimas yra toks paprastas? Turiu omeny jis is pat pradziu pasirode, kad didziulis cia mokslas yra, bet kuo toliau dabar viskas darosi aiskiau ir aiskiau, atrodo nesudetingai. Nejaugi taip yra istikruju?
Kas visa diena dirba, neturi laiko uzsidirbti pinigu...
pinkiaiii
Rašyti privačią žinutę

320 žinutės
( +61 / -69 )

mastyk taip,kiekviens investuojantis tur sava priezastis,kiekviena sekunde kasnors perk,kits parduod ir t.t. Ir kiekviens is tu zmoniu tur sava nuomone apie kaina ir kodel jis perk ar parduod,taigi nebent butu koks nors mokslas kuris padetu skaityt milijonu zmoniu mintis,tai gal ir galetum ka nors ismokt
Mrbyn
Rašyti privačią žinutę

400 žinutės
( +497 / -948 )

Tai grafikai ir yra tu zmoniu minciu isvestine.Todel nera geresnio mokslo uz mokejima skaityt grafikus.
Pozicinis treidingas. Skalpu niekam nenuimineju:)
birza004
Rašyti privačią žinutę

10 žinutės

Labai jums aciu, pagelbejot labai stipriai!
Kas visa diena dirba, neturi laiko uzsidirbti pinigu...

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital