Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Batu parduotuve? (jusu nuomone)

evaluator
evaluator
Rašyti privačią žinutę

137 žinutės
( +4 / -5 )

norejau pasakyti moteriski batai
take the advantanges take .........
laikrodis
Rašyti privačią žinutę

6 žinutės

Ziaurus lietuviski varijantai
Mindaugas85
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

 Truputi anksciau dirbau X imonej, todel galejau prieiti prie dokumentu StepTop, Danijos ir panasiai, maciau realias batu kainas, kurie parkeliauja konteineriais per Klaipedos uosta. Ka galiu pasakyti, tokie kaip StepTop brangiausiai perka batus is China po 25 dolerius uz pora, cia iki mokesciu ir be pervezimo islaidu, taipogi kokybes kontrole reikalinga dar is Kinijos, paskui konteineriui pasiekus Klaipeda, butinai trukdavo bent 5 poru batu, aisku tai menkniekis, bet jau pastovios islaidos . Velgi, poros kaina tokia, kai perki visa konteineri, apie 400 poru, bet nebutinai visos poros vienodos ar vienodu dydziu. Danija, nemazai poru gabendavo is Vokietijos, Danijos, ten kainos siek tiek didesnes, visgi Europa . Taigi manyciau atidarant tokio tipo batu parduotuve, kazko naujo neatrastum, o lesos reikalingos nemazos, gi ne po 5 poras uzpirkinesi. Beje, pas mane tebera dokumentai, kainos, tiekejai ir t.t, galbut galeciau pagelbeti jei kazka rimtai domintu.  
Siaip ziurint is sono, perkant parduotuvei batu pora is lietuvisko atlyginimo ir mokant apie 400 lt, gauni 25 doleriu vertes kinietiska kokybe, tuom ne karta isitikinau. Kodel tokie antkainiai, kazkas atrodo jau minejo, mokesciai, logistika, beprotiskos Akropolio nuomos kainos (cia apie puse islaidu ), ir t.t. 
Manau butu galima dar kazkokiu geru rezultatu pasiekti ir ilgainiui tikrai tureti pelno bei istikimu klientu, keliant kokybe ir mazinant kaina. NEPIRK BATU IS KINIJOS, geriau ieskoti Europos, Australijos tiekeju, as pavyzdziui geriau pridedu dar 50 lt prie kainos ir perku tikrai gerus batus, o dar jei nuomosi patalpas ne kokiam Akropoli, jau iskart pavyks labai sumazinti islaidas ir galesi pardavineti tomis paciomis kainomis tik kokybiskus batus.
Aisku kaip ir kiekvienam versle dar yra begale niuansu....
isolated
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( -2 )

tuomet lieka klausimas: ar imanoma mazesniais kiekiais ka nors geresnio gaut, t.y. turint zmogu kinijoj, plius minus pasakyt jam kad tam tikru batu (ismiera x-xx) paimt tiek ir tiek, kitu batu vel kazkiek, ir sudejus i konteinery pasiust cia.

Kazkodel manau kad sioje vietoje turetu but ir kitas variantas, t.y. kuomet turi galimybes lietuvoj is tiekejo pigiau gaut, tuomet neliktu klausimu su vezimais, kada bus, ir t.t.
Sometimes up, sometimes down
This time up http://www.tvarkau.lt
spekulis
Rašyti privačią žinutę

96 žinutės
( +10 / -2 )

25$ uz kinietiska batu pora?? Cia kazkas nesueina, juk uz 25$ (65LT) jau ir Lietuvos parduotuvese kazka gali paimt is kinieciu gamybos ir kartais net nesuplystancio per 3 metus.... Kazkokia neitikima man kaina is kinieciu pries mokesciu tiek moket.... Su tokiom kainom (primetus didesnius logistikos kastus, muita) jau didmena galima ir i italiskus kokius ziuret.... Sunku patiket man sita kaina is tiesu  
Beje kas ten per "visas konteineris", kuriame tik 400 poru telpa? Pagal mane cia tik kokios kelios paletes max? 
Paskutinį kartą redagavo: spekulis (2011-01-05 15:49)
Mindaugas85
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

 25$ cia didziausia kaina, o 400 poru, telpa i dvidesimtuka konteineri ( 20' TEU ), aisku ne bulviu maisuose o dezese kiekviena pora atskirai, noreciau pamatyti, kaip tu ant keliu paleciu sutalpintum 400 batu deziu .Ir nereikia man pasakoti, ka tu manai, nes as ne manau o zinau. Jei jau komentuoji kazka pries, ar nori kazka paneigti, tai varyk su faktais. 
Mindaugas85
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

 to Isolated    
Galima kinijoj pakrauti ir konsoliduota krovini, tai yra nepilna konteineri, pervezimo kastai jau siek tiek padidetu, tuom tarkim uzsiima DSV, konsoliduoja krovinius is kinijos. Taciau perkant tuos pacius batus mazesni kieki, o ne visa konteineri, jau bus siuloma visai kita kaina, dar aisku kokybes kontrole visam konteineriui ar daliai kainuos tiek pat.
Paskutinį kartą redagavo: Mindaugas85 (2011-01-05 16:05)
spekulis
Rašyti privačią žinutę

96 žinutės
( +10 / -2 )

30*20*10 cm tipine batu dezute. Palete jei 1200*1000 tai vienam aukste telpa 15 dezuciu. Imkim metro auksti - 150 dezuciu. Na gerai daleiskim palete 1200*800 tai tada 12 dezuciu vienam aukste 120 metro aukstyje. Na gerai imkime truputi aukstesnes dezutes ir 9 aukstais dedant metro aukstyje bus 135 arba 105.. Tai ant 4 paleciu 400 poru bet kaip ziurint telpa.  
evaluator
evaluator
Rašyti privačią žinutę

137 žinutės
( +4 / -5 )

Bulgarijoje maciau hebra varo is Italijos padvalu, bet ten atstumai nedideli, tai kainos nesikandzioja nu batu parduotuves paprastai dar parduoda tases, arba salia klijuojasi, kad tureti sinergijos efekta
take the advantanges take .........
drinkeris
Rašyti privačią žinutę

13 žinutės
( +4 )

Didelis batų gamintojas yra Pakistanas. Bent jau Karačyje batų parduotuvių yra ant kiekvieno kampo. Patiko gerai išdirbta oda. 1997 m. ten batų porą galima buvo nusipirkti už 15-20 USD mažmenoj, parduotuvėj, tačiau ne itin kokybiškų, būdavo rizika, kad pvz. po gero lietuviško lietaus atsiklijuos padas. O va vakarietiškos kokybės kainuodavo po 30-40 USD. Dėl didmenos nežinau.
drinkeris
Rašyti privačią žinutę

13 žinutės
( +4 )

geras saitas kontaktų Rytuose paieškai yra alibaba.com
katzuves
Rašyti privačią žinutę

33 žinutės
( -12 )

 Alibaba.com tai parduotuve

____________________
baldu isparduotuve
Brasil
Rašyti privačią žinutę

5 žinutės
( +2 / -1 )

 Sveiki, Domina informacija,kuria minejo  Mindaugas85 , bet jis neatsiliepai per a.z. Kas turit info apie Step Top, Danija, Este ar kokios Dolitos batu namu informacija: savikainos, tiekimo kanalai, ir pan. tai parasykit man ar cai,kad turit infor ir su jumis susisieksiu. Bus atsidekota.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital