Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Mobilus tepalų keitimo servisas

bordo
Rašyti privačią žinutę

7 žinutės


Sveiki,
Pasiūlimas kurti tokį verslą kartu. Arba tiesiog noriu sužinoti ką JŪS manote apie tokio verslo pradžią Lietuvoje, ( kiek domėjausi Lietuvoje kolkas tokios paslaugos praktikoje nėra, tačiau užsienyje tai yra gan populiaru ir plačiai paplitusi paslauga ) Tad nedaugžodžiąvęs, laukiu JŪSŲ atsiliepimų ir nuomonių.

Paskutinį kartą redagavo: bordo (2010-11-07 19:19)
klasika
Rašyti privačią žinutę

37 žinutės

cia zmones ne tuo uzsiema tu nueik i auto forumus
Tu tai ne as
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

Kol kas lietuvoje didelio pelno nebutu,zmones labai taupus pasidare  bet jai toki versla pradetum ir po truputi pletotum, turetum praktikos ir privalumu pries kitus.
isolated
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( -2 )

kas uzsienyje veikia, nebutinai veiks lietuvoje.
Vilniuje bandem pasiulyti tokia paslauga, taciau jos kaina didoka gaunas...tad paprasciau turet koki garaza/boksa;
kitas niuansas - jei reik keist tepalo filtra?? nepakelsi masinos, nenuimsi apsaugos, neprieisi prie filtro...



Sometimes up, sometimes down
This time up http://www.tvarkau.lt
nexus
Rašyti privačią žinutę

4 žinutės

hm, ISOLATED, neuzpyk bet tavo komentaras kiek keistokas koks dar gali buti" jei reiks keist tepalo filtra"  ar kada keitei tepalus nekeisdamas filtro?) tai kalbant apie mobilu keitima manau ir butu didelis minusas, plius pagalvoti reiktu ka darytum kai lauke -15, ir sniego iki keliu? kastuva veziotumeisi ir nusikasinetum aikstele tam kad vienam auto pakeist tepalus?
sisiuks07
Rašyti privačią žinutę

248 žinutės
( +33 / -28 )

Koks skirtumas, dabartiniu metu pagrindinis servisu maitintojas  -Renault - vienkartinis produktas, pigus , isvaizdus, rimtesniom islaidoms parejus - skerdziamas. Bulku pilotai - pasismaugs ,bet keliu litu neisleis paslaugai. Bmw - jau dingo is apyvartos - pinigo niekada nebuvo , vien kiauras klynas sviecia , krize.
isolated
Rašyti privačią žinutę

87 žinutės
( -2 )

Citatos pradžia nexus  
  hm, ISOLATED, neuzpyk bet tavo komentaras kiek keistokas koks dar gali buti" jei reiks keist tepalo filtra"  ar kada keitei tepalus nekeisdamas filtro?) tai kalbant apie mobilu keitima manau ir butu didelis minusas, plius pagalvoti reiktu ka darytum kai lauke -15, ir sniego iki keliu? kastuva veziotumeisi ir nusikasinetum aikstele tam kad vienam auto pakeist tepalus? Citatos pabaiga
o kaip nustebtum suzinojes kiek zmoniu pataupo ant filtro , be to, ta ir norejau pasakyt, kad su filtru per daug zaidimo norint ji pakeist.

Padangos ir kiti dalykai - irgi pagalvokit kiek zmoniu taupo, akumuliatoriai - ta pati beda, perka maximoj su nuolaida, o ar tinka nieks nesirupina. Nenuostabu, bet  cia lietuva.
O del idejos - jei kada nors bus igyvendinta galim kooperuotis, ir pasiulyt kai kuriu prekiu, kad ir tu paciu tepalu, uz tikrai gera kaina...



Paskutinį kartą redagavo: isolated (2010-12-30 00:23)
Sometimes up, sometimes down
This time up http://www.tvarkau.lt

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital