Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Ar prasidės NT krizė Kinijoje?

UKB_Fanas
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

 Kinijos NT kainos šiandien dienai yra labai išaugusios. Taip pat dėl prisirišimo prie JAV dolerio, Juanio kaina Euro atžvilgiu labai pakilo, o tai reiškia sunkesnius laikus Kinijos eksportuotojams į Europą. Taip pat galima paminėti tai, jog valdžia planuoja dar labiau kištis į NT rinką ir taip dirbtinai stabdyti kainų kilimą. Ar nebus dabar taip, kad krizė prasidėjusi JAV, dabar persikėlė į Europą ir kai Europa pradės rodyti kilimo ženklus (arba nepriklausomai nuo to) Krizė prasidės Kinijoje. Juk mes patys patyrėme ką reiškia nepamatuotas NT kainų kilimas, taigi ką manote Jūs apie tai? Ar mano prielaidos teisingos?

Beje, akcijų birža reaguoja pirma į NT bendrovių riziką ir jų kaina smarkiai krenta.
Savanoris
Rašyti privačią žinutę

20 žinutės
( -2 )

Tai aisku tas burbukas subliuks nes ispusta tenai viskas su nekilnojamuoju turtu.Rode per tv kaip bute gyvena keliese pasidaline ji i kambariukus mazucius, nes neisgali normalaus isinuomoti per dideles kainos ir kai tai atsitiks nuvilnys per visa pasauli cia kaip su JAV buvo, o del juanio tai neaisku kris kaip doleris nuo mezdziu lapeliais mirges.
miurdock
miurdock
Rašyti privačią žinutę

165 žinutės
( +20 / -12 )

Bet kainos kyla

http://www.verslosavaite.lt/index.php/Nekilnojamasis-turtas/NT-kainos-Kinijoje-augo-rekordiniu-tempu.html
jei turi tai ir duok
.oOo.
.oOo.
Rašyti privačią žinutę

1369 žinutės
( +6 )

Jeigu žiūrėti grynai iš techninės pusės, Šanchajaus Composite indeksas mėnesiniame grafike yra labai jau meškiškai nusiteikęs. Ir jeigu iš tikrųjų NT kainos ten auga rekordiniu tempu, eksponentiškai, tai tikrai kiniečiai yra prie NT burbulo sprogimo ribos. Jam sprogus bus sujudinta visa pasaulio ekonomika.

SSE Composide Monthly:

Nuo gimimo bulius. Buvau beveik miręs...

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital