Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

geriausia investicija

plastic
Rašyti privačią žinutę

84 žinutės
( +56 / -61 )

Sveiki
norejau paklausti Jusu nuomones kur siuo metu geriausia investuoti? kaip matome is banko palukanu jos nera tokios kad apsimoketu deti indelius i banka, tai kur dabar jus investuojate? akcijos, fondai, obligacijos?
ead
ead
Rašyti privačią žinutę

171 žinutės
( +21 / -18 )

Investuoja į visus išvardintus dalykus, bet žmonės kartu ir rizikuoja savo pinigais, nori didesnių palūkanų nei gautum banke už indėlį, prisiimk atitinkamą riziką ir investuok į akcijas, fondus ar dar kur nors 
Tas, kas nori praturtėti per dieną, bus pakartas per valandą.
Leonardas da Vinčis
investas
Rašyti privačią žinutę

64 žinutės
( +23 / -49 )

noreciau siek tiek tema praplesti, nes ir man idomu.
taip investuoti galim i bet kur, bet as manau patikimiausias budas investuoti i versla, o dar geriau i ten kur labiausiai nusimanai ir turi daugiausiai ziniu
bet pvz man idomi butu tokia situacija, tarkim zmogus  verslininkas, turintis galimybe dar kazkur investuoti laisvu pinigu apie 50000lt.
norisi uzdirbti na tarkim bent 20-25 proc metinio prieaugio. investavimo laikotarpis tarkim 5-10 metu, o tuo metu galima investuoti dar plius 50000lt.
kodel man atrodo, kd visgi geriausia investicija yra NT - butas, ar zemas sklypas..ka jus manote?
Kur dar galima investuoti 50000 Lt (laikui begant investicine suma didinant iki kokiu 100000Lt) bent 5 metams, kad gerai uzdirbti..
hm...gal kas ka protingo patars
eMPeRor
eMPeRor
Rašyti privačią žinutę

7 žinutės
( +1 )

NT mano asmenine, paprasto eilinio smulkaus investuotojo akimis vis dar visumoje pervertintas Lietuvoje... žmonės netenka darbų, emigruoja, NT pasiūla auga.. galbut dabar kainos ir bando stabilizuotis, bet manau rekia palaukti bent jau ekonomiškai sunkensio metų laiko - žiemos išbandymų.. o dar esant neaiškumams su fizinių asmenų bankroto istatymo perspektyvomis, su NT mokesčio perspektyvomis aš asmeniškai neskubečiau, o geriau palaukčiau užtikrintos stabilizacijos ir galbūt, kainų kilimo ženklų. Tebunie praprasiu 10% nuo dugno, bet bent jau nerizikuosiu daug daugiau prarasti, juolabiau netikiu, kad kainos bent kelis artimiausius metus labai sparčiai pradės kilt ir vieną rytą atsikėlus bus per vėlu. NT lėčiau išjudinama ir lengviau prognozuojama rinka nei akcijos.  Galbūt atskiri sektoriai dar turi potencialo brangti, tačiau visumoje reikia būti labai atsargiam su NT ir gerai įvertinti riziką prieš priimant sprendimą..

Nesu NT ekspertas, tik paprasto studento besidominčio investicijomis akimis atrodo, kad dar geriau palaukti, galbūt klystu, bet ir pats nors turiu minčių su NT, kolkas laukiu
omx
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

 JEI DOMINA NT,REIKIA PIRKTI KOMERCINI,GEROSE VIETOSE,IR NUOMOS PAJAMOS BUS GERESNES IR AUGIMO SANSAI DIDESNI,IR TURTAS LIKVIDESNIS,IR KOMERCINIO PASIULA VISADA BUS DAUGIAU RIBOTA,O DAUGIABUCIU KVARTALA BET KUR PRIKEPTI GALI..
Man pinigu nereikia,reikia to- kas uz juos perkama...
lemis
lemis
Rašyti privačią žinutę

56 žinutės
( +5 / -14 )

Siaip jau pasidomketi ir pamatysit, kad komecines paskirties NT pasiula siuo metu yra ganetinai didele ir kainos nera aukstos, tad kol kas nezinau ar tai yra labai jau gera investicija)
Investai, kas tau mokes 20-25 proc. metine graza investavus i versla?- niekas
O NT nuoma (residential type) taps vis populiaresne Lietuvoje ir bus panasu kaip vakaruose

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital