Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

FM GROUP lyderių kompanija

akordai

1 žinutės

Europoje sparčiausiai auganti parfumerijos ir išskirtinių namų apyvokos priemonių tarptautinė kompanija ieško atsakingų žmonių-FM GROUP WORLD prekinio ženklo ambasadorių. Išvystitos FM GROUP WORLD sistemos deka Jums nereikia platinti prekių,o siekti padėti kuo daugiau žmonėms pasiekti savo tikslų. Tai galima padaryti su paprasta, pakartotina veikla - dubliavimu. Užuot ieškoję šimtai žmonių, kuriems reikia mūsų kompanijos produktų, reikia rasti keletą žmonių (4-5), kurie nori pagerinti savo gyvenimą ir išmokyti juos to paties- dubliavimo. Ir tai yra tikrai paprasta!
GROUP -tai darbas Jums patogiu metu, verslas su minimaliausia investicija, tarptautiniai mokymai, nuolatiniai klubo susitikimai visose Lietuvos vietose,nauji draugai, karjera, laisvė, asmenybės vystymasis, finansinė nepriklausomybė, investicija į pensiją.Tu privalai turėti ilgalaikius tikslus, kad būtum apsaugotas nuo žlugimo po trumpalaikių tikslų nesėkmių.
Norite tapti FMGROUP priviligijuotu klientu ir naudoti FMGROUP produkcija su išskirtine nuolaida,ar tapti platintoju: registracija www.fmgroup.lt ONLINE įrašykite remėjo Nr. 21058017 (toliau Jūsų duomenys).
Suintrigavo? Atvykite į nacionalinį FMGROUP seminarą š.m. lapkričio 28d. Susisiekite su mumis ir mes sutarsime kaip Jūs galite atsiimti kvietimą (nemokamą dalyvavimą) renginyje.
FM GROUP Mob. tel.8 69804317,skype „ovidijus42“

sisiuks07
Rašyti privačią žinutę

248 žinutės
( +33 / -28 )

Citatos pradžia    
    Citatos pabaiga

 

 ir vel susikto tinklo reklama


Paskutinį kartą redagavo: sisiuks07 (2009-11-19 19:38)

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital