Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Pasaulinė valiuta???

vigo
vigo
Rašyti privačią žinutę

40 žinutės
( +3 )

Kolega, spekuliantas Nojus dienoraštyje užsiminė apie pasaulinės valiutos atsiradimą. http://www.spekuliantai.lt/nojus/dienorastis/irasas/1188   Tik kažkaip mažai panorusių paplepėti ta tema..

Hei, kolegos Forexiukai Savaitgalinė tema: Ką mąstote apie tai, ką esate girdėję.. Kiek čia esą gandų, kiek racionalių sprendimų? Nustebino, kad niekas taip ir neatsiliepė šia tema.. Vadinas nėra ko nerimauti dar +-/ 20-30 metų? Kas ką girdėjot apie tai? Įdomu Juk!

 

:)
feningas
Rašyti privačią žinutę

28 žinutės

na, geras tas Nojaus straipsnelis, taciau tik mazokai nuorodu/straipsniu/komentaru ...  sunku susidaryti nuomuone is monetu foto, taciau bendrai nuomuone apie pasauline valiuta - tai nori ar nenori, bet kazkada ji bus .  panasiai gal kaip ir su euru - labai nenoriai, sunkiai ir su kai kuriu saliu pasipriesinimu, taciau isivede senute europa JI.

woodstock
Rašyti privačią žinutę

164 žinutės
( +9 / -2 )

nemanau,kad pasaulines valiutos[pv] ivedimas per artimiausia desimtmeti yra realus.

nematau dideliu politiniu jegu ,kurios stumtu sia ideja.nematau ideologinio pagrindo,galincio suvienyti pv salininkus visame pasaulyje.

netgi galimas dolerio krachas,apie kuri pastaruoju metu tiek daug rasoma,vargu ar paskatintu pv gimima.antagonistiniai priestaravimai tarp didziuju pramoniniu-politiniu bloku vis vien liks.

realesne kita tendencija ,pradejusi rysketi paskutines krizes metu.valstybes vis labiau kisasi i valiutu rinka,bandydamos nustatyt kursus tarpusavio susitarimais.ypac tai liecia Kinija.

cibukas
cibukas
Rašyti privačią žinutę

68 žinutės
( +7 )

Ruosiamas planas pakeisti USD valiutu krepseliu.

http://www.balsas.lt/naujiena/312623/rusai-kinai-ir-arabai-slapta-rengia-dolerio-pakasynas/rubrika:naujienos-pasaulis-esireuropa

立陶宛人在上海 - Lietuvis Shanghaiuje
www.cnforumas.lt - diskusijos apie versla su Kinija
Guliveris
Rašyti privačią žinutę

24 žinutės

Labai idomi tema.

Youtube sklnado samokslo teorijos apie seseline anglo-merikos vyriausybe. Ji vadinama Bilderberg group.

tai grupe itakingiausiu ir turtingiausiu pasaulio zmoniu kurie susirenka karta metuose i slapta susitikima. uztenka paminet Rotchildus, Rockfelerius, Bernake, Timothy Geitner, Soros ir tt.  Sakoma kad tik su ju palaiminibu buvo isrinkti pastarieji Jav prezidentai ir Uk premjerai. Jie per savo igaliotinius valdo ir kontroliuoja visa Jav pinigu politika. Labai idomus filmukas apie tai OBAMA DECEPTION. cia link:

http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw

nenuostabu kad Kinai, rusai ir kiti iskele naujos valiutos klausima. Jav spausdina dolerius didindama ir taip nerealiai ispusta valstybes skola. kinai ir rusai sedi prisipirke US gov bonds ir nelabai turi ka su jais daryt. Jei prades pardavinet tuomet dar labiau nukentes nes Jav doleris ciuos zemyn ir ju likusiu bond verte mazes atitinkamai...

Labai idomu kas bus toliau. Matau dvi puses. Vienoj Jav su europa (tie patys auksciau mineti asmenys) kitoj Kinai, rusai, arabai ir japaskos. Abi puses kaip iseiti is susidariusios situacijos mato nauja valiuta. Klausimas kas stoves uz tos valiutos.  Antroji puse jauciasi skaudziai nukentejusi prisipirkusi amerikos skolos kuri niekad nebus ispirkta.. butu naivu tiketis kad jie vel lips ant naujo greblio..


Paskutinį kartą redagavo: Guliveris (2009-10-22 16:28)
PutaMadre
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

 man atrodo kad cia natras antpuolis pries zydau bendruomene visi tie zaitgeistai kazkaip didzioji mase zmoniu bijo tu kurie yra zymiai protingesni ir band juos uzgosti, arba naikinti juos, man atrodo kak kaip tik reikrju isju mokintis

 rorchlidai valdo labai daug pasaulinio kapitalo dideliu mastu ne del tad jie kazka apgaudineja bet del to kad sugeba matyti akivaizdzius dalykus kuriu vidutiniokai nesugeba))

pralobimas
Rašyti privačią žinutę

21 žinutės
( +1 )

Galima sakyti,kad apgaudineja.Siaip apgauti galima tik kvailesni,o jei tie tariamai kvailesni nenori dometis,mokytis,tai ju reikalas.Todel kyla agresija ir pyktis ant protingesniu,nes fizine jega lengviau naudoti nei protine.Idomu,kodel butent zydai valdo ,kodel jie yra protingiausi?

Inquisitor
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

To Guliveris

 Japaskes gali drasiai perkelt i 1 grupe. Jie net uz Amerikosus daugiau prispausdino . Del ko galvoji jenos kursas  toks aukstas iki siol( nors "tipo ekonomikos atcigauna"- turetu taip vadinamos rezervines valiutos krist) . Ogi todel kad iki siol grizineja pigus ju kreditai kurius isdavinejo per10 metu su 0.1 palukanom. Tik " gudruoliai" eme kreditus ir keite i $ po 130 dabar turi pirkt po 90 . Gavosi manki biznis . O japaskes gavokitu valstybiu valiutos is oro.

 Dabar ir lietuviai pasimaus ant tokio bajerio. pasiskolino 1.5kkk atceit pigiai $ o kai teks grazint , jau bus baigta stimuliavimo politika ir teks baxa pirkt po brangiai.

fibo777
Rašyti privačią žinutę

37 žinutės
( -1 )

Citatos pradžia PutaMadre
 

 

 rorchlidai valdo labai daug pasaulinio kapitalo dideliu mastu ne del tad jie kazka apgaudineja bet del to kad sugeba matyti akivaizdzius dalykus kuriu vidutiniokai nesugeba))

Citatos pabaiga


 

Anglijos karas su Prancūzija kažkaip įrodo priešingai. Tuomet Nathanas Rothchildas išdūrė visą Angliją paskleisdamas melagingą informaciją, jog Anglija pralaimėjo lemiamą mūšį. Visi anglai išmetė Britanijos bondus, Nathanas juos supirko. Ir tai buvo ir yra daroma kasdien pačiose įvairiausiose finansinėse rinkose. Na, o tauta yra iš tikrųjų nusiteikusi ne prieš žydus, bet prieš sionistus.

magnat
magnat
Rašyti privačią žinutę

432 žinutės
( +50 / -78 )

Man atrodo ka JAV eilinį vė kartą  padarys pasaulį.

Neįtikėtina. Visi amerikiečius laiko butais hamburgerių valgytojais, bet ошу daro visą pasaulį

Jeigu nori turėti pragyvenimui, turi daug ir sunkiai dirbti. Jeigu nori praturtėti - turi imtis ko kito.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital