Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Visa pradžia

Nojus
Nojus
Rašyti privačią žinutę

4089 žinutės
( +294 / -312 )

 Naujoko sėkmė. Po trijų mėnesių vėl parašyk, kaip sekėsi...

Nojaus laivą pastatė mėgėjas, O Titaniką - profesionalas...
moskito
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

O jai aiciau su 1000lt y s&p500 rinka? apsimoka? Ir ar Yra koks investicinis zaidimas platformoi kad butu su lietuviu arba baltijos akciju rinka? Siap zaidziu umoo neblogai sekas.
SerZzz

26 žinutės

Pasakysiu kaip naujokas apie savo pirmuosius spekuliavimo/investavimo/pabandimu menesius. Praddejau su ~2000lt ir tik i LT rinka. kaip tik buvo dugnas (cia tik dabar as galiu pasakyti kad taip cia buvo dugnas) Teo 1.10, RST 1.55 Kokios dabar kainos aj aj aj.. Nupikraku per SEB platfomra pradzioj sunku buvo nupirkti akcijas, nes poto dasuto kad reikia nustatyti kaina tokia kuri tavo manimu bus po darkim dvienu.. Nes ryte padares pavedima prikti akcijas uz ta diena buvusi kaina tai jei akcijos labai likvidzios tai praktiskai besansu kazka nupirkti. busi eiles pabaigoj. Nebent koks fondas ar dar kas prades sluoti viska daugiau nei po 1000000vnt.

Tai vat. Nupirkau istikruju apsidziaugiau kad pavyko pirmas sandoris Istikruju kazkokiu tai skaiciavimu nebuvau atlikes nes dar nemoku viso sito. Mano analize buvo paprasti atidariau grafika  6 menesius paziurejau kokiek kainu maksimumai kokie minimumai. Paliginau su tuo laiku buvusia situacija ir nusprendizau kad palankus laikas pirkti. O pardavineti nusprendziau prie siu metu pasiekusiu maximumu. Cia ir buvo pagrindinis mano strategija.

Taip ji pasiteisino. udirbau. RST atrodo po 1.70 pardaviau, o TEO po 1.27. Pardaviau.. bet ziuriu kainos ir toliau auga nesupratau kodel.. Negi aprangai paskelbius savo rezus vistiek akcijos kaina kilo. Kodel? Tai vat galvojau vel imerkti savo pinigus i rinka. Bet pradejo sklisti info kad dar bus ziaurus LT rinkos dugnas. hm.. pabijojau pirkti tu paciu RST ir TEo akciju.  O praejo pora menesiu o tu imoniu akcijos pakilo taip aukstai kad pradedi galvoti kam tu durnas pardavei ) Bet ramina vienas dalykas. Jug cia buvo tik pabandymas.

Dabar savo pinigelius imerkiau i estija TAlling group ir vel RST. dabar strategija islaikyti iki kitu metu ir netgi poboski pildytis. Niesti rankso Apranka pirkti bet kazkaip neturiu pasitikejimo siai kontorai..

Tai vat tokie mano kaip pradinuko nuotykiai. )

Sekemes visiems. ir pagrindinis sukis mokytis, mokytis ir dar karta mokytis. Bet sis dalykas kaip ir visi kiti turi but malonus kitaip tai cia laiko svaistimas ir pinigu praradymas


Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital