Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Jeigu III pasaulinis karas, tada...

Harka
Harka
Rašyti privačią žinutę

146 žinutės
( +11 / -52 )

Tada kas?! Kas butų, jeigu užpultu Lietuvą, kas būtų su pinigais, kur tokiu atveju geriausia investuoti? Kaip keistųsi situacijos žaliavų, akcijų, valiutų ir kitų rinku? Norėčiau, kad dėstytumėt savo žinias ir reikštumėt nuomones
Busy... busy... busy... dead.
gmt
Rašyti privačią žinutę

949 žinutės
( +216 / -100 )

Tokiu atveju geriausia būtų investuoti į geros firmos sportinius batelius.
Niktus
Rašyti privačią žinutę

155 žinutės
( +29 / -26 )

auksas, brangakmeniai, maistas ir panasiai
Knowledge is power. Komerciniai objektai, komerciniai sklypai. Informacija, kurios skelbimuose nerasite.
Prikolas
Prikolas
Rašyti privačią žinutę

319 žinutės
( +16 )

Skaitau investuoti staigiai reiketu i lektuvo bilietus kur nors i PAR (prefered Keip-town) arba nest staigiai muila kur nors i Sveicarija arba kita neutralia (istoriskai) sali Jei nepavyktu... Na, tada tektu rinktis - arba uzsiimt rankdarbiais ir pasisiuti pora komplektu veliavu (kad padeciai fronte besikeiciant butu galima pasitikt naujus "isvaduotojus") arba... Investicijos i nepersaunamas liemenes, geros kokybes ivairios temperaturos ginklus ir pora kvadratu nekilnojamo turto kur nors grazioje pamiskeje... Zodziu bele pasirinkimas butu - paskui bus galima viska parduot brangiau [sioje vietoje skaityti Remarko "Juodasis obeliskas"]
pinigai nekvepia
gsmserv
gsmserv
Rašyti privačią žinutę

103 žinutės
( +4 )

to gmt , prikolas

Chikirap
Chikirap
Rašyti privačią žinutę

432 žinutės
( +86 / -82 )

o gal i konservus investuoti?
----------------------------------------------------------------------
Juoda Balta
magnat
magnat
Rašyti privačią žinutę

432 žinutės
( +50 / -78 )

Jeigu bus trečias pasaulinis karas, jis greičiausiai bus atominis.
Pats laikas investuoti į slėptuvių statybą
Jeigu nori turėti pragyvenimui, turi daug ir sunkiai dirbti. Jeigu nori praturtėti - turi imtis ko kito.
Shmugel
Rašyti privačią žinutę

505 žinutės
( +215 / -104 )

Jei bus atominis, apsimoka dairytis NT Albanijoje, gal dar nespejo visu Hodžos bunkeriu demontuoti
baliuka
baliuka
Rašyti privačią žinutę

2655 žinutės
( +438 / -193 )

Prieš kurdami naujas tėmas įsitikinkite, kad jos nesikartoja. Ši tėma jau nuodugniai išdiskutuota ir vienigai buvo sutarta, kad geriausia paukoti pigus bažnyčiai, išlošit visais atvejais, nesvarbu ar mirsite, ar liksite gyvas.
This comment contains forward-looking statements. There can be no assurance that actual results will not differ materially due to various factors, many of which are beyond the control of baliuka.
Harka
Harka
Rašyti privačią žinutę

146 žinutės
( +11 / -52 )

baliuka,
sorry, bet nemačiau nkr ką noriu sužinot

gmt,
gali plačiau? Kaip valiutų kursai? imkim puolama tik Lietuva
Busy... busy... busy... dead.
Niktus
Rašyti privačią žinutę

155 žinutės
( +29 / -26 )

gera cia tema tik kol kas chebra juokauja, matyt nemato reikalo rimtai sneket...nors deretu
Knowledge is power. Komerciniai objektai, komerciniai sklypai. Informacija, kurios skelbimuose nerasite.
Prikolas
Prikolas
Rašyti privačią žinutę

319 žinutės
( +16 )

Niktus. Šiaip, kaip mano vienas kolega (iš Čekijos) sakė - aš taip pat "moku" pasirinkti kada ir kur vykti i komandiruotes. Jis kaip tik šiomis dienomis Jamene (ar kaip jis ten vadinasi) tupi kur nei išgert kas duoda, nei į moteris paveizėsi, už lango +40 ir pan. Taip aš sugebėjau numinti į Maskvą kaip tik "laiku" Taigi kokie įspūdžiai iš čia: Visos vietinės televizijos transliuoja tą patį turinį [sakyčiau propaganda į vienus vartus]. Jei ilgiau pažiūri - pradeda skaudėti galvą taip, kaip kad lygtai būtum ją patalpinęs į "Viatka avtomat". Taigi... Gatvėse tikrai nemažai milicijos. Prie viešbučio mūsų pastoviai tai atvyksta, tai išvyksta "MVD" pareigūnų brigados "formose", apsaugos (kaip mano galvai - daugiau nei reikia). Milicininkai gatvėse stabdo visus tamsesnio gymio praeivius ir vedasi kažkur į šoną (nebandžiau sekti kur tiksliai). Daugiau nieko ypatingo nematyt. Kalbant su vietiniais... 90% mano taip, kaip kalba per TV. Kiti aiškina, kad nors ir supranta, kad jiems plaunamos smegenys, tačiau yra patriotai savo šalies (šioje vietoje nepretenduoju aš į kokios nors tyrimų agentūros vietą, bet bendravau su taksistais keliais ir visi likę - aukštąjį išsilavinimą turintys žmonės). Žodžiu tik vienas kalbintas išsakė nuomonę, kad visa ši istorija yra kažkuo nesveika ir jis nenori į ją kištis (šioje vietoje mes puikiai sutarėm, nes ir mano politika - nedalyvauti politikoje). Kas dėl 3 pasaulinio karo, tai būtų gerai nebesvaigti, nes visos šalys (du su puse poliaus RU ir JAV (ES???)) dalyvaujančios čia puikiai suvokia pasekmes, o be to dar neįsijungė 3 polius (gal net svarbiausias šiomis dienomis) - spėkit... kas? Todėl va ir leidžiam sau pajuokaut [nors turiu pripažinti, kad bet kokie kariniai veiksmai yra nejuokingi].
pinigai nekvepia
reax
Rašyti privačią žinutę

218 žinutės
( +80 / -29 )

Jei jis butu atominis, jis beprasmis ir reikstu abipusi susinaikinima.. jei ne atominis, USA viena turbut sumustu visa likusi pasauli kartu paemus. Bet nelabai isivaizduoju kaip galetu buti ne atominis 3 pasaulinis..


Kitas dalykas, klausimas, ka slapto USA sukure per pastaruosius metus. Visi zinome apie F22, F117, B2 ir kitus "superlektuvus", bet visuomet buvo kuriami ir slapti ginklai. Ar netures kazko tokio, kas galetu apginti nuo Rusijos branduolinio arsenalo. Pvz kibernetinis arba elektronika sugadinantis ginklas, neutralizuojantis 95-97% Rusijos raketu, panaudojamas dar pries puolant Rusija. O "uzsilikusias" priesraketinis skydas galetu "sudoroti" (kas zino, ar jo dar nera sukurta). Taip pat neaisku, ar kosmose nera idiegta "papildomu saugumo priemoniu". Ir dar daugybe galimybiu.. Jei butu neutralizuotos Rusijos atomines raketos, visa jos armija savaites darbas USA (norint ja "nukenksminti", o ne okupuoti Rusijos teritorija).


Per pastaruosius desimtmecius USA isleido milziniskus pinigus ginybai, taciau nieko gero kaip ir "nesukure"...

p.s. nesu karinis ekspertas, gal mintys ir is fantastikos serijos..
Luinys777
Rašyti privačią žinutę

1107 žinutės
( +224 / -76 )

Gerb Reax, net jei ir 1% rusu balistiniu raketu pasieks USA, is USA liks tik slapia vieta. Todel visi pasnekesiai apie 3 pasaulini, yra tik pomirtiniai pasnekesiai su sv. Petru...
Jeigu nori išmokti plaukti, plauk (Mao)
Esoteric
Esoteric
Rašyti privačią žinutę

38 žinutės
( +9 / -2 )

Aš manau, kad WW3 anksčiau ar vėliau bus. Mano nuomone JAV, kad išlipti iš duobės ir toliau parazituoti silpnesnių šalių sąskaita, reikia atmesti jų progresą kokį 20 metų atgal, o čia be WW3 neapsieisi. Tačiau tam ji pati turi nekariauti. Todėl greičiausiai kariaus svetimomis rankomis.
Kas nori ką nors padaryti - randa priemonių, o kas nenori - priežasčių.
deivisss
deivisss
Rašyti privačią žinutę

2468 žinutės
( +223 / -121 )

Prikolas, matyt ir be panašios apklausos galima numanyti ką maždaug galvoja Rusijos piliečiai. Kad ir kaip bebūtų, tokia jų pozicija nėra smerktina - visgi masiškai formuojama tokia nuomonė, o ir patriotizmas ne paskutinėj vietoj.
Apie III Pausaulinį, kaip Luinys777 taikliai pastebėjo, galima pašnekėti su Petru ir kitais šventaisiais. Realiai jo neturėtų būti, bent jau iš "galvojančių" valstybių pusės tikrai nemanau, kad kuri drįs jį pradėti, nes tikėtis, jog kita pusė neturi nieko naujo sukūrus arba, kad kažkoks priešraketinis skydas nuo visko apsaugos, yra naivu. Kažkokia atominio karo pradžia/grėsmė galėtų būti iš Š. Korėjos, Irano, etc. pusės, tačiau tokiu atveju, matyt, "susivienijęs" Pasaulis nuošluotų tokius išsišokėlius nuo Žemės paviršiaus ir viskas tuo užsibaigtų.
Esoteric, jeigu JAV nekariaus, tai nebus WW3. Be to, karinė pramonė ne tik išlaidos ir ekonomikos varikliui galios duoda nemažai.
Natural born loser.
meszka
Rašyti privačią žinutę

183 žinutės
( +48 / -53 )

atominis karas tikrai nekils. tokias salis, kaip baltijos, vakaru pasaulis leis okupuot su stresu, bet leis ir pridurs, kak vsegda, mes ju okupacijos nepripazistam o ruskiam daugiau pradzioj ir nereikes. cia didysis klausimas yra tame: nuo kur i kur reikia demesi perkelinet: musulmonai -> rusai -> xz kas...
ontoncs
ontoncs
Rašyti privačią žinutę

314 žinutės
( +39 / -102 )

manau tam tikros ginklavimosi varžybos užsisuks,todel didės metalų[tame tarpe ir sidabro paklausa].Lietuva ir ES irgi matyt dalyvaus tame procese.Neaišku kaip susiklostys reikalai ir su energetika.
DEVS DAV DONTIS -DEVS DOUS DOUNAS
giljermas
Rašyti privačią žinutę

11 žinutės
( +7 / -18 )

na rusija jau siais laikais nebegali taip placiai sakotis, zinoma, ji to nori, taciau kiek prisibijo pasaulio, kad neismestu is pasaulio galinguju astuoneto ir kitu organizaciju, zinoma, ji megzta tempti guma, tikisi, kad pavyks islavyruoti ir sau kiek galima daugiau naudos gauti. tokia jau ta rusija.
/dev/null
/dev/null
Rašyti privačią žinutę

1561 žinutės
( +373 / -333 )

Keli Estijos kaimai sukūrė Estijos TSR ir paprašė, kad Rusija pripažintų jų respubliką:
http://www.newsru.com/world/03sep2008/essr.html
Taip, tiesa, dar niekas nemirė nuo sunkaus darbo, bet aš manau- kam rizikuoti?
~Ronald Reagan

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital