Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

III Pasaulinis Karas

surskis18
Rašyti privačią žinutę

53 žinutės
( +45 / -118 )

Keista kad kai kurie pasitrauke, taciau tikrai sp.lt kultura kartais primena delfi (mano pacio zinutes irgi buna tokio lygio)

Odel karo tai galima pasakyt, kad rusai tik pabande, kas butu jeigu jie kazka tokio dar darytu. Kokia butu vakaru reakcija. Ir tik dar labiau isitikino kad gali daryti ka nori niekeno netrugdomi. Si situacija labai primena keistaji kara ir ivykius pries ji. Tai vat ivykiai gruzijoje parode kad tokio karo gresme tampa reali.

P.S. Ce biski neitema bet mano manymu kita itakos zona kur rusai yra nukreipe zvilgsni po gruzijos yra baltijos salys. Tai man darosi labai neramu, kai tokie dalykai vyksta ten.
Tamsa sutirštėja prieš aušrą
Sankaba
Sankaba
Rašyti privačią žinutę

51 žinutės
( +15 / -12 )

Turint omenyje PVZ. nepatenkintus "vietinius" karaliauciaus gyventojus, pabandymas pasidaryti patogesni koridoriu i karaliauciu atrodytu irgi "logiskas" ka?
Arklys arkliui be reikalo nugaros nekaso
Luinys777
Rašyti privačią žinutę

1107 žinutės
( +224 / -76 )

"Rusija turi naudoti savo jėga taikos užtikrinimui", - Kremliuje kalbėjo p. Sarkozy. Prancuzija siuo metu pirmininkauja ES. Komentarai manau daugiau nereikalingi...
Jeigu nori išmokti plaukti, plauk (Mao)
Vasia
Vasia
Rašyti privačią žinutę

451 žinutės
( +69 / -59 )

to KiNOMAN,

zinai, rusai nuo gilios senoves naudoja taktika: "musiskius musa, begam gelbeti" Pameni taikius lietuvius su botagais -uzpuole rusu tankus, tai tie atidare ugni, uzeme TV boksta su desantuura... issaude medininku muitinkus. buvo tokia istorija. Cia is tos istorijas kas ka apsaudo. VNZ rusai pasus tam ir isdalino kad rekt rusus ten musa, musu piliecius osetinus dusina. Ginklai ten antra valiuta, visa spauda taip ir raso separatistine osetija. jei taikdariu kontingentas ima trigubet ir tanku skaicius dvigubet, tai ir as imciau rusu pasa, del viso ko... as suprantu gruzinus,pavargo nuo durneliu apsaudinimo ir padare sprendima isvalyti teritorija nuo ginklu, narkotiku...... Tos pacios bedos su palestina. O ko lenda rusai- ogi jie visur lenda kur buvusi TSRS , o cia Gruzinai susitvarke vieni neblogai, atsivede naftotiekius... pabiro investicijos... na ir rusai parode kas cia seiminnkas.... kas cia nafta dujasturi pardavineti.... o jie dar i ES ir nato nori.... prie ko cia tie osetinai, svarbu yra prie ko prikibti...

Ka iskrete ruskiai cecenijoje- jiems atsirugs vel ie vel po kokiu 5-10 metu, kai uzaugs nauji vaikai, nauja karta, ir vel kibs ruskiams i gerkle. Cecenai ir rusai... Cecenijos TSRS negroja.

Mocit v sortire.... cia tavo draugai ??
Kristi- tai kylti zemyn
kanapinis
Rašyti privačią žinutę

91 žinutės

Indenas buvo vienas is nedaugelio , dėl ko gaisdavau laika skaitydamas si foruma...
labai bus gaila jei neapsigalvos
BuLLsEyE
BuLLsEyE
Rašyti privačią žinutę

227 žinutės
( +21 / -3 )

www.echo.msk.ru/programs/code/532628-echo
www.echo.msk.ru/programs/personalno/532036-echo
indenas
Rašyti privačią žinutę

1593 žinutės
( +525 / -239 )

Indenas buvo vienas is nedaugelio , dėl ko gaisdavau laika skaitydamas si foruma...
labai bus gaila jei neapsigalvos
Ačiū už palaikymą (o ir spekuliantuose gauti pliusai ir ypač minusai įpareigoja). Į "spekuliantus" tikrai neberašysiu (galbūt read only, jeigu jie visai nenusivažiuos), bet pasižiūrėjau kad prieš metus esu užsiregistravęs traders.lt. Nieko ten nepažįstu ir nieko neparašęs, diskusijos ten gana šykščios (nors vartotojų nemažai), bet jeigu bus laiko ir noro, gal ką iš "vasias šokiruojančių" minčių parašysiu ten į dienoraštį.
Tikiuosi kaip politinio emigranto iš spekuliantai.lt labai neskriaus Žinoma, kaip profesionaliam ekonomistui (nors ir ne tik) kai ką būtina parašyti ir iš ekonomikos/investavimo.

to BuLLsEyE (forward)
Nekeičiu sprendimų kas minutę. Ir taip labai ilgai kentėjau. Žmonės kalbasi tam, kad išsakytų ir išklausytų argumentuotas nuomones, korektiškai pasiginčytų jeigu reikia, bet ne įžeidinėtų, žemintų ir niekintų vienas kitą, "tolerantiškai" ar net kurstytojiškai elgiantis "moderatoriams". Tema baigta.
BuLLsEyE
BuLLsEyE
Rašyti privačią žinutę

227 žinutės
( +21 / -3 )

indenai atsitraukti lengviausia, bet ar verta? Siūlau diskusijose nenukrypti į asmeniškumus, gi diskusijos esmė, kad gimtų tiesa. Neįžeidinėkime kitų, o įžeidimus ignoruokime. Argumentuotos diskusijos ir nuomonės yra gėris :yes
Nojus
Nojus
Rašyti privačią žinutę

4089 žinutės
( +294 / -312 )

Kiekvienas išsakėm savo nuomonę, tema nukrypo. Todėl rakinama.
Nojaus laivą pastatė mėgėjas, O Titaniką - profesionalas...

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital