Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Siuo metu: Rusija ar Lotynu Amerika geriau?:-)

bamba2
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Sveiki, kaip jus manote, siuo metu geresnis findu pasirinkimas investuojanciu y Lotynu Amerika ar Rusija? Kieno didesnis potencialas?

aciu;-)
Valdas
Rašyti privačią žinutę

427 žinutės
( +4 / -22 )

Man atrodo,

geriausia investicija yra zemes ukio paskirties zeme ... Menulyje.
Orbis
Orbis
Rašyti privačią žinutę

519 žinutės
( +13 / -15 )

man atrodo ponas valdas jau pradejo svesti kovo 11 galvoj sukas revoliucijos ir viltys..
dr.
dr.
Rašyti privačią žinutę

138 žinutės
( +45 / -12 )

Tai kad, p. Valdai, menuly tik po akra pardavineja
Orbis
Orbis
Rašyti privačią žinutę

519 žinutės
( +13 / -15 )

teko siek tiek apie ta menuli pasidomet. menulio nematomoj pusej yra ateiviu bazes (kaip speja). tad kaip matot ateiviai jau spejo susipirkt is amerikonu geriausias menuly zemes sklypus ivairiuose parkuose, draustiniuose ir prie ezeru
Valdas
Rašyti privačią žinutę

427 žinutės
( +4 / -22 )

Nesupykit uz "baijkas", bet kai zmogus nespeja susilti koju, kai pusvalandis kaip prisijunges, ir butinai firminis klausimas:

turiu n+k melejonu, ka man daryti?
turiu Rusijos fonda, ar dar kils ?
turiu kinijos fonda, ar jau parduoti ?

aisku, lygiai tokie pat firminiai atsakymai:

kinija kris, nes arteja olimpiada,
Lotynai kils, nes ten arteja ziema,
Rusija makaluosis ... rinkimai baigesi.

Dabar klausimas:

o ka naudingo pasakete JUS ir ka naudingo isgirdote ?
Orbis
Orbis
Rašyti privačią žinutę

519 žinutės
( +13 / -15 )

ok nepradedam zaist ping pongo
jusstuks
Rašyti privačią žinutę

78 žinutės
( -2 )

Žiaurus pokalbis... Pakankamai ilgai paskaitau šio forumo diskusijų skiltis ir mano nuomonė nuo pat pradžios nepasikeitė. Čia amžinai trūksta tolerancijos bet kam: užduotam klausimui, atsakytam atsakymui, minčiai, idėjai.. Svarbiausia, kad tokie post'ai dažniausiai būna iš "valdybos" ženklu besipuikuojančių pokalbių dalyvių.. Manau, jog tie, kas neturi ką pasakyti, geriau patyli.. Suprantu ir tai, kad negalima tiesmukiškai teigti arba neigti, kitaip sakant, nuspėti vienos ar kitos investavimo krypties tendencijas, vis dėlto, ne viena tokia iš pradžių į šuns dienas išdėta tema išauga į kritišką situacijos analizę.
Žmonės, gal susimastykime, kad bendravimas keyborad'u taip pat reikalauja tolerancijos.
Valdas
Rašyti privačią žinutę

427 žinutės
( +4 / -22 )

Žiaurus pokalbis...
Pritariu ... kartais irgi perlankstau.
Susitikti galime su beisbolo lazdomis (tik as ginsiuosi).

Jus teisingai pastebejot - "pakankamai ilgai paskaitau ...", ziurint i Jusu zinuciu skaiciu - 63 - tai irgi rodo, kad ...

Taciau,
cia vis tik internetas, kuriame reikia protingai paklausti, o atsakyma reikia suprasti.

Siuo konkreciu atveju:
Lotynai - Rusija.
Zmogus uzdave klausima, kuriame truksta info: zadu ideti 10 melejonu, vadinasi patarimas bus vienoks, zadu ideti 100 Lt, vadinasi ir atsakymas bus kitoks,
o jei pridejus amziu, patirti, rizikos laipsnius, bus atsakymu dar n+k.
Taip pat ... o kur jo pacio nuomone ? Negi visi like dalyviai privalo teikti info ?
Noreciau pasakyti, kad pavyzdine diskusija buvo apie SEB Japan fonda, iejimo taskai, isejimo taskai, pelnas-nuostolis. Buvo pagvildenta kodel.


Ir, gale galu isgirdus atsakyma: pirk Lotynus ... zmogus "uzsimerkes tai darys" ?

ir trecias dalykas:
visi isivaizduoja -> internetas nemokamai dalina info. Is dalies taip, bet ... koks informacijos patikimumas ?

Tyrimu komanda daro akciju tyrimus, taciau pirkti mes nenorime, mums duokit dykai: patikima, sutvarkyta, sudeliota i lentyneles informacija, nors gal uztektu -> APG1L kainuos rytoj 18,34 Lt.

nu ir galui:
noriu pasakyti, kad investavimas, spekuliavimas, "pinigai daro pinigus", "... ir pinigai paklus Jusu norams ..." - turi tapti gyvenimo budu, o pakeisti gyvenimo buda per pusvalandi ... manau kad sudetinga, tada ir zmogus supras kokius "protingus" klausimus uzduoda, ir supras "protingus" atsakymus.

Galiu pasakyti, zmones, kurie atejo pas "Kauno spakuliantus" 2007 sausi, iki kovo menesio sedejo ir ziurejo, drasesni pasakydavo savo nuomone, siandien ... jie skiriasi kaip diena ir naktis. Daznai buna "karsta". Is keliu esu isgirdes - jei ne sie susitikimai - gyvenciau nuo algos iki algos ...
Taip pat tikiu, kad uz mano kai kuriuos zodzius irgi galejau gauti i kaili ...
ZANAS
Rašyti privačią žinutę

21 žinutės

pritariu jusstuks,
ko jau truksta tai tolerancijos, nors kiek suprantu
kas naglesnis tas daugiau ir nugvelbia. todel neikim i apgailestavimus ir t.t., kiekvienas kovoja uz save, kaip ir visur taip ir investavime. ir gerai kad atsiranda investuotoju kurie sutinka pasidalinti mintimis ir beje nemokamai. kuo daugiau minciu tuo daugiau atsakymu variantu. belieka tik ivertitni ir rinkits. uzduodi kvalia klausima> tikekis atsakymo
kai visi galvoja panasiai, niekas labai daug negalvoja
Bitute
Bitute
Rašyti privačią žinutę

908 žinutės
( +92 / -44 )

Naujokai, atėję, naiviai tikisi, kad čia jiems asmeninius patarimus dalins. Ir klausimai naivūs. Galima užduoti kvailą klausimą ir tikėtis atsakymo. O galima pasistudijuoti, pasiaiškinti ir užduoti protingesnį, tuomet tolerancijos daugiau abipusės.
Ir visgi ne vaikų darželis čia, kad kiekvienam asmeniniam klausimui atidarinėti naują temą ir tikėtis, kad alkūnes pratrynę akis pražiūrėję kelis metus mokęsi konsultuos asmeniškai ir sakys "Pirk" "parduok". Reikia žinias ir žinančius gerbti ir mokėti klausti, o pradžioje mokytis pačiam ir daugiau skaityti, nei klausinėti. Kiekvienas naujokas atėjęs paklausia to paties, vietoj to, kad perskaityti forumą. Juokinga.
Ir tenepyksta liaudis, kiekvienas su savo suvokimu čia ateiname. Pati du mėn. skaičiau, o ir dabar jei rašau, tai ne UKB ar LFO, nebent nuorodą įdedu. Išgirdus žodį "repuoti" nepuoliau prašyti man aiškinti kas tas yr, aiškinausi pati, gerbdama kitų ausis ir žinias, nejuokindama. O kartą įsidrąsinus paklausiau, tai tiek informacijos gavau, pačios išsamiausios ir geranoriškiausiai, kad ilgai dėkojau ir Denisui, ir Inf, ir VaToks, EgidijuiR, Nataraj ir kitiems.
Žodžiu, "ne pabuvęs kareivėliu, nebus geras artojėlis" Atėjus, reikia bent ką žinoti ir mokytis skaitant.
Ačiū už dėmesį.
Orbis
Orbis
Rašyti privačią žinutę

519 žinutės
( +13 / -15 )

yra kita medalio puse-jej visi individualiai ieskosis info internete, tai spekuliantu forumas/tinklapis kazkaip isgyventi turetu. kuo daugiau aktyvesniu, ir zioplesniu, tuo idomiau pasijunti protingesniu atsakydamas i klausima + puslapis gyvuoja tebunie kad ir tie klausimai ka man daryti su n milijonu. atsakymu i si klausima tikrai susilaukia

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital