Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Atlyginimai dirbantiems investavimo srityje

investas
Rašyti privačią žinutę

64 žinutės
( +23 / -49 )

Gal kas galetu man pasakyti kokio atlyginimo galima tiketis dirbant su investicijomis pacioje pradzioje (banke, ar imoneje kuri uzsiima investicijomis), kokios karjeros galimybes ir pan.

Labai buciau dekingas uz issamu atsakyma, kadangi teko tureti diskusija ir girdeti nuomoniu, kad zmones dirbantys investavime uzdirba palyginus tikrai nedaug.
student
Rašyti privačią žinutę

131 žinutės
( +14 / -6 )

Tikrai gerai girdejai. Jie yra paprasti darbuotojai ir valdo svetimus pinigus. Gal kai pakiltum karjeros laiptais per 5-10 meteliu, tai ir atlyginimas butu geresnis (lyginant su pradzios tasku
investas
Rašyti privačią žinutę

64 žinutės
( +23 / -49 )

O gal kas nors konkreciau apie tuos atlyginimus, nes sakyti kad pradzioje mazai, po 5-10 metu daug tai labai keistai skamba. Gal skaciais kas nors galetu pagristi.
Bitute
Bitute
Rašyti privačią žinutę

908 žinutės
( +92 / -44 )

Gal teko girdėti šį bei tą apie etiką? Tarkim, kad nemoralu klausti apie nekuriuos dalykus, gal todėl ir neskuba nieks atsakyti... O kiek uždirbi tu? Ir kur dirbi, a?
Bamboo
Bamboo
Rašyti privačią žinutę

35 žinutės
( +1 )

Bitute, jokio cia nemoralumo nera, tiesiog zmogus klausia kiek galima tiketis gauti atlyginima t.y galbut konkreciau apie statistika, juk jis neklausia konkretaus zmogaus kiek jis uzdirba . Taigi, pasidalinkime info. Cheers.
Akciju birza >= rulete :)
investas
Rašyti privačią žinutę

64 žinutės
( +23 / -49 )

teko girdeti ir apie etika ir apie daug kitu dalyku.
pvz. lietuvoje statybininkai vid. uzdirba 7000 Lt aisku priklauso kaip ir kur dirba. Mokytojai skundziasi kad uzdirba labai mazai, vid. 1500 Lt, policininkai jauciasi dar labiau nuskriausti 1200 Lt. banku darbuotojai (nekalbu apie tuos kurie uzima vadovaujancias pareigas) 1000-3000 Lt priklauso nuo miesto ir tavo pareigu. ir t.t. zinau ir tokiu atveju, kad kai kuriems zmonems geda paviesinti savo atlyginimus, kadangi jie yra labai mazi, nors ju pareigos skamba labai graziai. taciau as tik prasau vidutiniu skaiciu tam, kad galeciau ivertinti, ar verta butu pasukti i investavima ir ieskotis darbo butent tenais nei dirbti darba kuris nera labai mielas, taciau atlyginimas sakykim 3000 Lt. kadangi informacijos saltiniu neturiu, tiesiog idomu buvo paklausti gal kas nors ka nors zino.
taciau jei klausimas yra pernelyg sudetingas teks jo ieskoti kitur.
ir nematau as cia nieko amoralaus
artas71
artas71
Rašyti privačią žinutę

633 žinutės
( +149 / -44 )

i investavima ir ieskotis darbo butent tenais nei dirbti darba kuris nera labai mielas, taciau atlyginimas sakykim 3000 Lt.
http://www.mindgasmic.com/ese53.htm
Citatos:
"Gyvenimas toks trumpas, kad verta visas pastangas skirti tik tiems svarbiems darbams, kuriuos iš tikrųjų nori daryti, arba, kaip yra pasakęs dr. John‘as Grinderis, „dirbti tik tokius darbus, už kuriuos patys esate pasiruošę mokėti, kad jums būtų leista juos dirbti“. Tą patį sakė filosofas Allan Watts, tą patį dabar sako ir rinkodaros guru Seth Godin".

"Blogiausias dalykas, kurį išmokome mokykloje, sako Seth Godin, yra mūsų polinkis prisitaikyti, ir būti “tokiais, kaip visi”. Argi mums įdomu, kaip gerai golfą žaidžia mūsų finansininkas, ir ar jis mėgsta “sudoku’? Ne, mums svarbu, kaip gerai jis gaudosi apskaitoje. Tad jei pasirenki tokią veiklą, kuri tave “veža”,jau turi esminį pranašumą prieš visus, kurių ši veikla “neveža”. Jei esi pasiruošęs daryti daug klaidų, kad pagaliau pasiektum esminį pranašumą prieš kitus savo veikloje- žiū, ne už kalnų tas laikas, kai tavo pranašumai bus tinkamai įvertinti ir pačiam nebereikės “arti” n valandų per savaitę".

Patikrinta savo kailiu -veikia.
The hardest thing in the world to understand is the income tax. Albert Einstein
va toks
va toks
Rašyti privačią žinutę

662 žinutės
( +121 / -46 )

Atsakymas cia labai paprastas
Kuo tu daugiau uzdirbi i monei,tuo esi labiau i vertintas.Patikek,joks sveiko proto darbdavys nevarys taves lauk,jei esi tinkamas darbuotojas.
Beda ta,kad daug neismaneliu vaizduojasi esa visaziniai,o apmokejimo kriterijus mazdaug toks "o ten tai tiek moka".Jam mazai idomu,vertas jis pats "tiek" ar ne.Jei domina konkretus skaicius,keliauk pas darbdavi ir irodyk jam savo sugebejimus,o tada ir kitus paprotinsi.:blush.
Baime mus sukausto, o tikejimas suteikia sparnus
Bitute
Bitute
Rašyti privačią žinutę

908 žinutės
( +92 / -44 )

Na, gal aš atšokus nuo gyvenimo, soryyy. Statistiniai atlygiai paprastai nedaug ką bendro turi su realybe. O klausimo sudėtingumas ko gero tame, kad kas kiek sugeba, tas tiek ir uždirba. Ši sritis nepriklauso statistiniams atlygiams. Kažkodėl taip manau, kad "ot vedra do beskonečnosti"
Zveris
Rašyti privačią žinutę

83 žinutės
( +18 / -23 )

Investas,
suapvalinus visus pasisakymus - niekas tiesiog nežino. Sekantys postai turėtu papasakot ką nors apie demografinę padėtį Lietuvoj ir jos menamas tendencijas galimam tokio pobūdžio darbuotojų trūkumui arba pertekliui ir iš to bandys išgauti auksinę mintį, kiek reikėtų tada mokėt. Po to bus prieita prie rūkymo žalos ir su tuo susijusio finansininkų mirtingumo ir jo sukeliamo kvalifikuotų darbuotojų trūkumo. Desertui dar gausi dozę įvairių korifėjų citatų apie nieką ir transcendentinę gyvenimo išmintį. Šituose forumuose yra geros tradicijos tokiais klausimais. Kai dar buvau naivus, uždavinėjau konkrečius klausimus su slapta viltim, kad į juos bus atsakyta. Realus patarimas būtų peržvelgt topicus, kurie galėtų būt su tuo susiję, ir paklaust konkrečių žmonių - čia galinčius argumentuotai atsakinėt į konkrečius klausimus skaičiuojame ant pirštų. Ne vienos rankos, bet visgi pirštai, kaip skaičiavimo priemonė, yra gana populiari...
Dievas davė užpakalį - duos ir kėdę...
maumas
Rašyti privačią žinutę

747 žinutės
( +125 / -122 )

Šventa tiesa.Šventesnės nebūna.Liūdna.
EX
Rašyti privačią žinutę

101 žinutės
( +1 )

Investas - o kas tai yra NEDAUG ir DAUG pinigu ?
maklarenas
maklarenas
Rašyti privačią žinutę

1211 žinutės
( +165 / -27 )

EX, ir maži ir dideli pinigai turi vieną savybę - jų visada trūksta
nuo likimo nėr vaistų
artas71
artas71
Rašyti privačią žinutę

633 žinutės
( +149 / -44 )

Dar pora citatų:

LLRI Giedrius Kadziauskas:
"Visiškai akivaizdu, kad atlygis mokamas ne už "labai sunkų darbą" arba "už asmens su aukštuoju išsilavinimu atliktą darbą", o už reikalingą darbą. Darbą, kuris reikalingas žmonėms ir už kurį jie pasirengę sumokėti. Taigi sumanymas grindžiamas klaidinančia prielaida, kad atlyginimo dydį lemia objektyvios iš anksto apibrėžtos sąlygos, o ne darbo rezultatas ir rezultato vertė rinkoje.

Antra, siūlomoje darbų ir pareigybių vertinimo metodikoje tik probėgšmais užsimenama apie darbuotojo produktyvumą, lyg tai neturėtų įtakos atlyginimui. Tai akivaizdus metodikos trūkumas - atlyginimas tiesiogiai priklauso nuo to, kokią vertę sukuria darbuotojas. Laikomasi nepagrįstos prielaidos, jog visi atitinkamos kategorijos darbuotojai sukuria vienodą vertę, todėl ir atlyginimas turi būti vienodas.

Tačiau sukuriama vertė priklauso nuo daugelio kitų metodikoje neįvardytų ir apskritai balais "nesuskaičiuojamų" aplinkybių - darbuotojo sugebėjimo atlikti savo darbą, kuriamo produkto vertės rinkoje, turimų darbo priemonių, vadybos įmonėje ir pan. Vienodo produktyvumo iliuzija taikoma ir skirtingoms įmonėms. Remiantis tokia samprata vienos kategorijos darbuotojai skirtingose pramonės šakose sukuria vienodos vertės produktą".

Darbo užmokesčio tyrimus atlieka daug kompanijų, žinomiausia Hay Group,
konkretūs skaičiai yra nuo 1500-27500 Lt/mėn (bruto).

Dar viena citata ( liaudies išmintis):
Dideli pinigai žmogų tvirkina;
maži pinigai - nuvilia.
Todėl noriu DAUG DAUG vidutinių pinigų.
The hardest thing in the world to understand is the income tax. Albert Einstein
taure
Rašyti privačią žinutę

129 žinutės
( +17 / -24 )

Zveris tiesiai į dešimtuką. :wink
deficitas
Rašyti privačią žinutę

116 žinutės
( +24 / -129 )

Kuo daugiau vardu tuo daugiau veju laukuose
Orbis
Orbis
Rašyti privačią žinutę

519 žinutės
( +13 / -15 )

kol paprastas alga 1500. na 2000litu. gaves maklerio licencija pasoka iki 3000-3500litu. tiek ziniu
TomasLEI
Rašyti privačią žinutę

58 žinutės
( +4 / -24 )

gal kas zinot tiksliai kokia seimo nariu alga su visais priedais?
kiek i saskaita perveda seimo nariui per menesi valstybe?
edis
edis
Rašyti privačią žinutę

43 žinutės
( +15 )

John Poulson vadovaudamas savo asmeniniam hedžo fondui ir pašortinęs asset-backed securities indeksą ABX, per 2007 metus leido sau išsimokėti atlyginimą...3,6 milijardo $.
Tokių uždirbusių yra ir daugiau: Institutional Investor Magazine
Take it easy
Baltas
Baltas
Rašyti privačią žinutę

2110 žinutės
( +166 / -267 )

Pritariu Orbis,taip ir yra...gal dar tik prisideda komisiniai/premijos uz atliktus darbus,padarytus 'planus',taip pat yra apmokama mokslas,gaunant maklerio licenzija...

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital