Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Tinklinis Marketingas (MLM) - nuomonės

mantasu5
Rašyti privačią žinutę

36 žinutės
( +2 / -3 )

Beje Algirdo Karaliaus MLM praitame savaitgali irgi dalyvavau gerai sugalvojo, "Is mazdaug 1000 kandidatu atrinkome tik ~200 dalyviu, busimu pardavimo geniju , laimetojas gales gauti bet koki nauja automobili "


tai atsitiktinai atrinko? kaip pats seminaras praejo, gerai prifarsiravo smegenis?
What does not kill you, only makes you stronger.
tomasg
tomasg
Rašyti privačią žinutę

1373 žinutės
( +132 / -65 )

Su Karalium ir MLM kaip tokiu tai čia, turbūt, visiems viskas aišku, bet va ką spekuliantai iš Arsimo mokysis, tai niekaip negaliu suprasti. Gal vertybinius popierius iš tašių platinti?
mantasu5
Rašyti privačią žinutę

36 žinutės
( +2 / -3 )

Su Karalium ir MLM kaip tokiu tai čia, turbūt, visiems viskas aišku, bet va ką spekuliantai iš Arsimo mokysis, tai niekaip negaliu suprasti. Gal vertybinius popierius iš tašių platinti?
ka gali zinot, gal kada prireiks ir tokio meno.. visgi ateitis nezinoma, reikia buti pasiruosusiam viskam

kiek teko sudalyvaut panasiuose renginiuose, tai naudingo nelabai ka isgirsdavau arba mano smegenys nesugebedavo to suvokt. Is ten ir tas nepasitikejimas MLM. Nors gal ir gerai, visko gi neaprepsi..
What does not kill you, only makes you stronger.
Arsimas
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės

Sveiki!
Malonu, kad tiek įvairių nuomonių pagimdė ši tema. Na, manau, šeštadienį pasiskaitysite atsiliepimus apie mūsų susitikimą. Tomasg retoriškai klausia, ko iš manęs spekuliantai mokysis? O kodėl būtinai jie iš manęs mokysis? O gal aš iš jų? Ką gali žinoti, kaip pakryps ten pas mus diskusija... Aš pats į MLM atėjau toli gražu ne taip lengvai, kai galėtų pasirodyti. Toli gražu ne iš karto patikėjau. Ir tikrai nesiruošiu niekam "makaronų kabinti". Jeigu klasikinė MLM teorija sako, kad tai vertas dėmesio verslas, tai kodėl nepabandžius? Nauda vistiek bus: susipažinsiu su daugybe įdomių žmonių, išklausysiu šimtus nuomonių, paskaitų, seminarų, sudalyvausiu krūvoj įvairiausių renginių, galų gale, sužinosiu, kuo MLM "kvėpuoja" iš vidaus. Manau, tokios žinios pravers, ant pečių juk nereikia nešioti...
Kiekvienam sekasi tiek, kiek pats to nori...
trusikai
trusikai
Rašyti privačią žinutę

86 žinutės
( +47 / -12 )

Kažkaip nesueina galai arsimai, tu renki žmones į mokamą renginį, kad tu galėtum iš jų kažką pasimokyti, kad gautum kažkokios informacijos? Ar neturėtų būti atvirkščiai - tu turėtum jiem apmokėti už sugaištą laiką ir jų nuomonę (jeigu tu čia bandai daryti ala "focus group").
Trusikai
Lietuvos Respublikos vyresnysis NT ir MLM specialistas. Nepriklausomybės Akto signataras.
zilwis
zilwis
Rašyti privačią žinutę

49 žinutės
( +1 / -12 )

As is keleto labai turtingu zmoniu girdejau tokia minti: Jei nori tapti labai sekmingas ir turtingas, pradek karjiera MLM kompnijoje.
mano isvados tokios: jei ir nepritapsi MLM kompanijoje ismoksi daugybe pamoku kurios tau pades ateityje, pats dirbu tokioj kompanijoje, finansu srityje, ir gaunu daugiau ziniu tei ISM universitete taigi asmenine patirtis rodo kad jei idomus darbas su zmonemis ir pardavimais eikit tik i MLM kompanijas, jei ka po to savo kokia ikursit
p.s. gal kas pas mane norit? rimtai, prekiauju investicijom ir tik MLM principais naudojames (dar ir komispo principai pasiskolinti, taigi nera jokiu prekiu uzsipirkimu ir panasiu reiklau kaip amway ar dar kur)
jei kas susidomejo prasau i privata rasykit
__________________________
Think Solution!!!
Valdas
Rašyti privačią žinutę

427 žinutės
( +4 / -22 )

Kažkaip nesueina galai arsimai,
Rengini organizuoju as.
Valdas
Rašyti privačią žinutę

427 žinutės
( +4 / -22 )

to Valdas
Čia tikriausiai yra tokių naivuolių, kurie perskaitė taisykles del reklamos ir pagalvojo, kad jos yra taikomos ir valdybos nariams.
Jei jus, gerb. baliuka apie mano organizuojama susitikima su Arsimu ...

va Jums dar vienas kandidatas kuris nori pasidalinti info:



kaip ikurti maxima, iki, rimi ... gale galu Norfa.
galima ir kokius nors Senukus,
nu is bedos tiktu Omnitel, bite, tele2, TEO.
1 variantas: Pradžioje turi būti Partija. Kažkuriuo momentu dėl kažkokių priežasčių jai reikia ......... . Tada Partija suranda tave arba tu Ją. Toliau technikos klausimas.
2 variantas: Kažkas turi pinigų. Turi būti Partija. Tu pažįsti ir vienus, ir kitus. Juos suvedi, kad ......... . Toliau technikos klausimas.
P.S. Galimos įvairios improvizacijos, bet reikia būtinai išlaikyti pagrindinę temą - Partija.


gal gerb. newbie pasakys kur vyks seminaras ?
Dede Vania
Rašyti privačią žinutę

56 žinutės
( +3 / -2 )

Pamenu kai ieskojau pirmo darbo... kazkaip uzklydau i Vision...Keisciausiai pasirode tai, kad iki paskutines akimirkos aiskiai nepasake ka reiks daryti (t.y. pardavineti prekes). Zodziu, mes snekejom snekejom kita diena atejau ten tokia moteriske idomu (su puse dantu burnoje) nusivede kavos, sako: "tuoj pamatysi ka mes darom". Nuvaziavom i zirmunus zodziu as su kostiumu viskas normaliai ir pradejom savo zygi per butus pristatinedami shukas is mandagumo iskart nepabegau, visa diena pravaiksciojom, teko idomiu zmoniu sutikt (sitas darbas patiks tiem kas megsta su zmonem bendrauti ) poto mano pazystama dirbo ten, bet del keletos keistu nutikimu isejo is ten... savo pasisakimu nenoriu nieko izeisti arba skleisti jokio pobudzio info, tiesiog pasakoju kaip buvo
baliuka
baliuka
Rašyti privačią žinutę

2655 žinutės
( +438 / -193 )

to Dede Vania
Manau, kad tai yra labai naudinga patirtis, aš irgi turiu tokios patirties, kuri iš principo sudarė teigiamą nuomonę apie MLM, jeigu neminėti religinės pakraipos MLM (yra ir tokių).
This comment contains forward-looking statements. There can be no assurance that actual results will not differ materially due to various factors, many of which are beyond the control of baliuka.
Dede Vania
Rašyti privačią žinutę

56 žinutės
( +3 / -2 )

Pats MLM yra idomus dalykas, paciam teko su tuo susidurti kadangi as pats dirbu vienoj kompanijoj, kuri gamina produkta X, kuomet ta produkta pardaviau vienam draugui (pigiau nei rinkos kaina nes tiesiai is gamintojo ) atsirado N zmoniu (gimines, draugai, draugu draugai ir tt) kurie is lupu i lupas perdave, jog kazkur galima isigyti to produkto X uz visai patrauklia kaina. Net nemastant apie MLM, kadangi musu imone parduoda kitokiai principais, siuo metu susidare didelis tinklas zmoniu, kurie is manes perka ta preke X (jau pradeda nervuoti, nes puse dienos praleidziu uzsiimdamas ne savo tiesioginiu darbu, o prekes X pardavimu pavieniams zmonems Manau, MLM apraisku galima sutikti kas diena.
newbie
Rašyti privačią žinutę

205 žinutės
( +166 / -54 )

Valdas, nepretenduoju būti guru, yra čia žymiai gudresnių už mane. Be to artimiausiu laiku turiu vykti į tris "seminarus" pas tris rytinius kaimynus. Atsiprašau, jei tave užkabino mano joke dėl verslo monstrų veiklos pradžios. Juokelyje yra dalis tiesos ir visi norintys ją nesunkiai gali atsikasti be jokių seminarų. Dėl MLM man taip jau susidėliojo, kad šiek tiek žinau vienos iš MLM pricipu dirbančių firmų virtuvę, kitoje "užkibo" geras draugas(gaila, bet jau buvęs). Deja ta virtuvė atrodo nekaip - brainwash, kaip ir pas didelę dalį MLM'ininkų. Nuoširdžiai noriu, kad tinklapis išlaikytų solidumą ir nebūtų naudojamas kaip atitinkamų veikėjų tribūna, siekiant savųjų tikslų. Todėl ir įkišau savo trigrašį šitoje temoje. Jei valdybos nuostata yra kitokia, ką gi - ne man čia spręst.
Valdas
Rašyti privačią žinutę

427 žinutės
( +4 / -22 )

Nuoširdžiai noriu, kad tinklapis išlaikytų solidumą ir nebūtų naudojamas kaip atitinkamų veikėjų tribūna, siekiant savųjų tikslų. Todėl ir įkišau savo trigrašį šitoje temoje. Jei valdybos nuostata yra kitokia, ką gi - ne man čia spręst.
Kaip ten sakoma:
Gincuose gimsta tiesa, arba kompromisas.
Taip ir siame penktadienio pokalbyje ... tikimes igirsti klausimus ir atsakymus kas yra gerai, kas yra blogai, kas yra geriau, ir ka yra blogiau. Tik tiek, kad lyginsime su savo patirtimi, arba perfrazavus: namas yra didelis, ar namas yra mazas ? Klausimas - su kuo lyginant.
Taip ir cia, Kauno spekuliantai ne piemenys, ir siuo atveju tures sansa atrinkti pelus nuo grudu.
Manau, pirmadieni-antradieni bus resume musu penktadieninio pokalbio.
ewykas
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės
( -2 )

Visiems skeptiskai nusiteikusiems spekuliantams, galiu parasyti: jei investuoji tikedamasis, jog isigytu VP verte padides ir parduosi brangiau, tai laibai gaisti savo brangu gyvenimo laika... Net gaila tokiu skeptiku, kur visur mato klasta, apgaule ir visa bloga. Net prarades investicijas toks nieko nesupras ir nepasimokys. O prisidedant prie MLM temos, tai investicijos nedideles, o igyta patirtis didele, ir pasinaudojus gali siekti tolimesniu didesniu tikslu.

P.s. Tyrineju kas yra MLM. Bet isrinkti tikrai patikima kompanija skirsiu kokius 3 men, kad nepakliuciau pas sarlatanus, nes ju visur yra ir bus visada. Tik va, skeptikai, siuo atveju, neatsirinks, kur yra ne sarlatanai...nes jiems visi yra netinkami...

Cia beje kaip su tais broliais Raitais Amerikoje, kaip bande pakilt i padanges su lektuvu, visi reke aplinkui nesamone, neimanoma, taip nebus, bet kas ivyko?... Geriau nekomentuokit sio teiginio, nenoriu kad atrodytumet kvailai neisizeiskit, bet siuo atveju tikrai taip bus, nes tai tik parodys jusu ribota mastyma ir nesuvokima...

O gal ir tiesa, kaip rase, kad MLM beda ta, kad cia reikia dirbti...
miurdock
miurdock
Rašyti privačią žinutę

165 žinutės
( +20 / -12 )

Dar šiokių tokių žinių..

Tinklinis marketingas: kova už prestižą
http://www.verslosavaite.lt/content/view/3362/1/
jei turi tai ir duok
DemidKA
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

Kam kas patinka kaikas sako kad "tinklini" bande ir nieko gero ten nera, kitas randa kazko naudingo, visumos problema yra bendrinimas, atsimenu pirkau parduotuvej kazkada sokalada mania o jis buvo toks baltos spalvos sokolas tj juk del to ivykio as vistiek eidavau i parduotuve ir pirkdavau dar viena arba kitos firmos asmeniskai as atstovauju www.pilkmaziau.lt ir naudoju amway is tinklinio, ir vaikui mama perka kazkokiten edala tipo kose i puodeli nekenksimnga net vaikui ten irgi kazkokis firma nzn pavadinimo o visa kita is parduotuviu perkame Prekes keliauja istenpat - is gamyklu legaliai tj gincytis kas gerai kas blogai neverta nes is tos pacios vietos viskas iseina
zyzlos
Rašyti privačią žinutę

70 žinutės
( +24 / -3 )

http://www.visionbuy.com/
trečiąjį preparatą iš kairės per savivaldos rinkimus įsigijo trečdalis vilniečių. Labai prastos kokybės narkotikas, pagamintas dar sovietmečiu, ir tebepardavinėjamas Almax INT co., nors galiojimas seniai pasibaigęs.
http://www.padekvaikui.lt
DemidKA
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

o man nelabai tikisi kad tas vision turi kazko blogo, ar yra kazkokiu faktu? Mane isviso nervina kai kazkas kazkam uzkampo pasakys, o tas platina ta "informacija" jeigu ir kazkas parase tai tik konkurentai, badai reguliuojami per muitines ir privalo turi sertifikatus lietuvoje, nes vaistai kiekvienoje salyje privalo praeiti testa ir tikrintis per muitine ir jame nera jokiu uzdraustu komponentu, faktas. Jeigu ten yra narkotikai arba dar kazkas tai as neisivaizduoju kaip tai patekdavo i lietuva. Man dzin apie ta vision bet domejausi vaistu platinimu is uzsienio (Agel) Lietuvoje kai tik suzinojau apie tinklini tj nusprendziau neuzsiminetis perdaug problemu su valstybe su jais ir efekta zmogus vistiek akivaizdziai nejaucia o cia toks biznesas kur svarbus matomas effektas. Del apgavysciu iki 21 a. Lietuvoje dar ilgai tinklinis nebus populiarus, atsimenate? perkate sita ir nemokamai gaunate tai tai ir tai ir vadino tinkliniu.. o ten netinklinis buvo kas supranta tas gyvena geriau
Rysis tarp "normaliu" prekiu (parduotuvese) ir "nenormaliu" prekiu atskiria 25 ir 18% mokescius i valstybe, t.y. jeigu sumoketi 43% valstybej galima paradaryti kad tas ir vision butu vaistinese as nieko nereklamuoju ir neturiu jokio supratimo kas yra tas vision tiesiog pasakiau kaip pavizdi o lyginti tinklini ir netinklini taip pat kaip tide su dosia ar pan.
As priejau prie tinklinio kai mano draugei pasake beveik "ate" jinai turejo neisgydoma intymia liga, pirko kazkoki krema is tinklinio paprasto dydzio nu biski maziau nei dantu pasta uz 125 EUR 3 vnt panaudojo ir isgydo, delto as pagalvojau tai nera blogai, pats platinu prieda i kura modifikuojanti kura, tokiu parduotuvese nera, o kodel as pats irgi nznau bet mane tai jau nedomina
Jamaica
Rašyti privačią žinutę

27 žinutės
( +22 / -9 )

eilinį kartą įsitikinau, kad humoro jausmas ir intelektas - labai susiję dalykai...
vaidas7777
vaidas7777
Rašyti privačią žinutę

466 žinutės
( +77 / -163 )

Pats dirbau su AMWAY prieš 4 metus kai turėjau laiko nuo mokslų. Iš pradžių galvojau šūdas kažkoks - prekybos agentas - lūpdažiai, vaistai, herbalaifas. Bet vieną dieną užvežė masažuoklį lunachodą. Ir prasidėjo... Vos spėjau lakstyti į sandėlį... Su rankom nuplėšinėjo žmonės... Pinigais lijo... Iš kart ir naujų žmonių atsiuntė man apmokyt... Bliamba to niekada gyvenime nepamiršiu toks adrenalinas... Kad aš kada nors dar eičiau dirbt paprastu darbuotoju... Tik tada supratau MLM galią, kadangi produktas buvo tiekiamas iš gamintojų tik mums. Parduotuvėj iki šiol tokio nėra... O kadangi man nereikėjo nuomotis prekybos ploto, mokėti už šildymą ir tt pelnas pasakiškas buvo. Be to išmokau susitvarkyti su atstūmimo baime, pamačiau ir Kiyosakio minėtą B kvadranto pliusus ir minusus. Tai kaip perėjimas per veidrodį - įveiksi save ar ne. Dabar vis giliau pamatau pliusus, ką iš to gavau... Pasisekė ir pataikyti ant AMWAY, buvo ir nelabai sąžiningų firmų. Dabar ant LT jau nelabai, praėjo ta banga - bumas nukeliavo į Kiniją ir Indiją. Esmė MLM - ta pati kaip ir paprastų parduotuvių, tik su specifinėm, siaurai rinkos daliai pritaikytom prekėm. O jei vienas iš 50 sutiktų žmonių nuperka tai jau nieko. O dauguma žmonių nori saugaus darbo (geriausia ofise) be atsakomybės ir kad dar jiems pinigus mokėtų... taip nesitęs. MLM darbas tikrai sunkus, bet jei dirbai ir kūrei tinklą tai visų pirma užsidirbai, visų antrą sutvirtėjai, o trečia - išmokai verslo pagrindų. Aišku jaunimėlis dar juokiasi, bet ateitis parodys kad spekuliacijos baigiasi ir viskas pasaulyje uždirbama sunkiu darbu... Tik kad dirbti nesinori, geriau ministerijoje už 1200 kaltis...

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital