Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Investicijos į NT - Baltarusija

Generalinis
Rašyti privačią žinutę

93 žinutės
( +5 )

Sveiki,
jau metus domiuosi NT Baltarusijoje (Minske) su tikslu investuoti, nes manau, kad tai perspektyvi rinka be to visai salia Lietuvos.
Labiausia domina zemes sklypai namu statyboms, kadangi sklypu kainos turi tendencija augti. Pvz. 20 aru zemes sklypas salia Minsko (asfaltuotas privaziavimas, visos komunikacijos) kainuoja 60000-100000 litu.
Aisku yra ten ir problemu:
Zemes sklypa (teisingiau iregistruotus pamatus ir teise i zemes sklypa) gali isigyti tik Baltarusijos pilietis arba Baltarusijos juridinis asmuo.
Labai rizikinga plestis t.y. pirkti kelis sklypus, statyti, kadangi bet kada gali tavo imone nacionalizuoti.
Ka manote apie sios rinkos perspektyvas?
Mindakas
Mindakas
Rašyti privačią žinutę

728 žinutės
( +232 / -95 )

Palygink Minsko kainas su zemes kainomis Kijeve ir suzinosi kiek kainuos zeme Minske po 2-3 metu. Manau baltarusijos rinka mazdaug tokiu periodu atsilieka nuo Ukrainos. O salys kazkuo panasios.
Alabnnas
Rašyti privačią žinutę

162 žinutės
( +10 / -10 )

Lauksim oranzines revoliucijos Belaruse, o pakolkas ten nieko idomaus.
dujas kūreni - rusą remi
Apuokas
Apuokas
Rašyti privačią žinutę

392 žinutės
( +10 / -1 )

Aš tai palaukčiau kol paaiškės kas nors dėl tos Rusijos-Baltarusijos sąjungos... Kažkaip įtartinai tne viskas klostosi...
---
Apuokas
Miloff
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Į Generalinio klausimą.
Investuoti Baltarusijoje reikia kuo greičiau, nes po kelių metu (nesvarbu ar pasikeis Tetukas ar ne) investavimo pelningumas bus lygus dabartinei Lietuvai.
Rašau, nes dažnai lankausi pas kaimynus ir turiu ten šiokiu tokiu reikalu.
Šiuo metu geriausia investuoti pigiai perkant visokių OAO (Akcinės bendrovės),kurios turi paklausaus nekilnojamojo turto miestuose akcijas. Turint kontrolinį paketą, NT pardavimas viso labo "delo techniki". Lukašenkos dekretu nuo š.m. liepos panaikinamas maratoriumas (galiojęs 10 m.) fizinių asmenų akcijų pardavimui. O piliečiai, patikėkit manimi, turi nemažai savo buvusių (esamų) darboviečių akcijų. Tprumpiau tariant, situacija tokia kaip kaidaise buvo su tarybiniais vaučeriais.
Žinoma reikia žinoti kaip ir su kuo investuoti. Jei esat protingas ir žinot Baltarusijos įstatyminę bazę, bei rusišką mentalitetą - pirmyn. Tačiau Baltarusijoje nemažai investicinių kompanijų. Jei turit ten gerų asmeninių kontaktų (o tai postsovetinėje valstynėje pats svarbiausias gero biznio faktorius) drasiai investuokit. Tai lengvi ir nemaži pinigai.
Jei sudominau rašykit. Padiskutuosim
shvabra
Rašyti privačią žinutę

123 žinutės
( +7 / -4 )

Apie investicijas į Baltarusiją galite pasiskaityti čia http://petras.kudaras.lt/archyvas/2008-04-12/kelione-i-minska.html
countline
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

visi besidomintys investavimo galimybėmis Baltarusijoje, galite 2009-01-21 apsilankyti konferencijoje "Investavimo Baltarusijoje praktiniai aspektai"- ten kalbės ir iš teisinės ir iš praktinės pusės http://www.countline.lt/baltarusija/

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital