Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

AIG Life gyvybes draudimas, investiciniai fondai

zilwis
zilwis
Rašyti privačią žinutę

49 žinutės
( +1 / -12 )

Sveiki, ka manot apie AIG kompanija? jos investicinius produktus ir pan. Kadangi pats atstovauju sia kompanija labai idomu ka kiti zmones mano apie ja ir ka yra gireje.
__________________________
Think Solution!!!
Wentura
Rašyti privačią žinutę

652 žinutės
( +99 / -49 )

Turejau proga susipazinti su sia imone visai neseniai.
Kompanija gal ir nieko ... kazkur kitur bet ne cia pas mus Lietuvelej. Imones darbuotojai tai tik is molio nulipdyti pardavejai visiskai be dvasios. Apskritai sunku parduoti ypac kaupiamaji gyvybes draudima kai tokia infliacija. Be to nematerialia preke lietuviui ibrukti, kai negali atsakyti i elementarius klausimus apie ta pati draudima, manau tiketis naivoka. Bet kitos draudimo rusys atrodo neblogai ir tinkamai pateikus gali eiti ir eis.
Pagrindine problema - ypac neprofesionalus pardavejai. Laikantis strategijos kad draudiku gali buti bet kas is gatves vargu ar uzdirbs pati imone nekalbu jau apie darbuotojus. Ir jei as neklystu tai lieka palinketi tik "Kantrybes" AIG life draudikams...
Pinigas banke traukia piniga. Pinigas po ciuziniu traukia vagi.
Bambino
Rašyti privačią žinutę

270 žinutės
( +21 / -19 )

zinau kad remia Man U
Remyga
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės
( +2 / -1 )

As irgi prisidedu prie Wenturos pasisakymo, kad truksta dar jiems profesionalumo ...
rassa
Rašyti privačią žinutę

10 žinutės
( +3 / -3 )

nevisai sutinku del draudiku profesonalumo.Puikiai zinau,kad i sia draudimo kompanija perejo is kitu kompaniju labai stiprus konsultantai.Mane taip pat kalbino .As nejau.Priezastis paprasta.Produktams truksta lankstumo.Gal praejus metams jau kas pasikeite,bet anksciau-produktai buvo baisus.O kompanija kaip kompanija.Visos jos patikimos,panasios,dirba kryptinga darba,kaip ir bankai panasus ar kokios statybines organizacijos ir t.t.Sekmes darbe.
blackpxyton
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

sutinku su rassa. perejo nemazai konsultantu is kitu kompaniju, ir ne vien juu. nemaza ir vadovu. profesionalumo truksta daugumoj kompaniju, o dar labiau informacijos asimetrija. Na del kompaniju tai nemanau kad visos vienodos. infliacijos atzvilgiu sita kompanija turi pranasuma nes investuojama eurais o ismokos irgi eurais.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital