Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

MLM (Tinklinis Marketingas) parduodant investicinius produktus

Llvydas
Rašyti privačią žinutę

35 žinutės
( +1 / -3 )

amway piramide su savo pradiniais inasais. kodel niekas neleidzia paziuret internetu koki prekiu asortimenta ir kokiomis kainomis jie parduoda? tikras MLM nebutinai pardavines tik tam, kuris uzsiregistraves su mokesciu, o ir kiekvienam norinciam tik isigyti preke, o ne buti distributorium. zinot kuom tikras MLM yra atskiriamas? jokiu registracijos mokesciu ir ne daugiau 30% distributoriu. likusieji vartotojai. o ka siulo amway? kiekvienas turi tapti distributoriu, kad galetu isigyti ju siulomas prekes. sudas cia ne kompanija.
Quixilver
Quixilver
Rašyti privačią žinutę

8 žinutės

Citatos pradžia Llvydas
 

 
amway piramide su savo pradiniais inasais. kodel niekas neleidzia paziuret internetu koki prekiu asortimenta ir kokiomis kainomis jie parduoda? tikras MLM nebutinai pardavines tik tam, kuris uzsiregistraves su mokesciu, o ir kiekvienam norinciam tik isigyti preke, o ne buti distributorium. zinot kuom tikras MLM yra atskiriamas? jokiu registracijos mokesciu ir ne daugiau 30% distributoriu. likusieji vartotojai. o ka siulo amway? kiekvienas turi tapti distributoriu, kad galetu isigyti ju siulomas prekes. sudas cia ne kompanija. Citatos pabaiga
            
Nesąmones šnekate. Tikras MLM ir Amway yra dvi vieno medalio pusės. Amway yra MLM industrijos lyderė pasaulyje. Jeigu nesugebate užsiregistruoti tinklapyje, kad pasižiūrėti kainas, galiu jums atsiųsti Amway produktų kainyną. Neįžvelgiu čia problemos. Galima ir nebūnant distributoriumi turėti galimybę internetu apsipirkti. Jums tiesiog trūksta informacijos.
zilwis
zilwis
Rašyti privačią žinutę

49 žinutės
( +1 / -12 )

Sveiki Seniai besilankiau cia, pasirodo mlm tema vis aktyvesne ir aktyvesne. Dziugu. Matau verda diskusijos kas piramide o kas tinkline rinkodara, cia neisemiama tema ir tiesa pasakius plona linija tarp siu dalyku, ypac kai scam"ai ir finansines piramides daznai dengiasi mlm vardu. Amway yra solidi tinklines rinkodaros kompanija. Nors man jie ir siek tiek konkurentai. Kadangi si tema buvo sukurta diskusijai tinklines rinkodaros parduodant investicijas, tai siulau paziuret kaip veikia butent toks tinklinis marketingas, trumpas video cia: http://video.mcapital.lt
__________________________
Think Solution!!!
audronius123
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės
( -1 )

Global Intergold - internetine aukso parduotuve, esanti rinkoje nuo 2010 metu ir turinti daugiau nei 1 milijona klientu bei apimanti 200 pasaulio saliu, siulo savo klientams tris galimybes: 1) investavima i auksa 2) investicinio aukso luitu isigyjima per marketingo programa 3) pasyvias pajamas. Mes jau zinome, kad auksas ir pinigai dirba mums, todel dalyvaudami marketingo programoje mes uzsidirbame investicini auksa 11, 15 kartu naudingiau ir kuriame savo tarptautini versla su minimaliausia investicija. Jei ir Jus norite pradeti dirbti sau ar tiesiog tureti papildomu pajamu saltini - junkites prie musu!

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital