Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Ar apsimoka šiais laikais investuoti į viešbutį?

Mindakas
Mindakas
Rašyti privačią žinutę

728 žinutės
( +232 / -95 )

Man per parėjusią savaitę šovė į galvą viena mintis. Jei yra baisu dėl butų rinkos ateities ir biurų rinkos perpildymo, gal visai apsimoka investuoti pinigus į ekonominės klasės (kokių 2 gal 3 žvaigždučių) viešbučių statybą Vilniuje? Juk logiškai mastant grąža iš viešbučio turėtų būti didesnė nei iš butų nuomos. Ką manot?
gmt
Rašyti privačią žinutę

949 žinutės
( +216 / -100 )

Viešbutyje dirbti reikia.
EFKAR
Rašyti privačią žinutę

492 žinutės
( +99 / -65 )

Pateikite skaičiavimus, kiek investuosi
Chikirap
Chikirap
Rašyti privačią žinutę

432 žinutės
( +86 / -82 )

su perspektyva ateity perdaryti i kazkokia kita paskirti ar taip ir palikti viesbuti?
----------------------------------------------------------------------
Juoda Balta
privatus
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

gal kas turite patirties buto -viesbutyje isigyjime ir valdyme. ar tai pelninga? kokie pliusai? kokie minusai?
snapas
snapas
Rašyti privačią žinutę

792 žinutės
( +81 / -54 )

Pigių viešbučių ir (ypač!!!) hostelų jauniems ir neturtingiems turistams Vilniuje didelis decifitas Reikėtų pasiskaičiuoti. Keletas - keliolika ketuvieičių-šešiaviečių kambariukų su dušu ir šikanu, kambarinėmis įdarbinti baltaruses ir rumunes - ir pirmyn! :yes
Kuo jautis senyn, tuo ragas kietyn!
privatus
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

ne apie Vilniu paklausti norejau ir ne apie savo viesbuti. pasikartosiu. gal kas turite patirties isigyjant kambari (buta) viesbucio komplekse. kuri priziuri ir nuomoja viesbucio kompanija.
Chiortas
Rašyti privačią žinutę

136 žinutės
( +1 )

Is esmes prie dabartiniu NT kainu net ir viesbuciu verslas nera taip pelningas.

Kitas klausimas yra palukanu normos, kurioms augant viesbuciui is veiklos grazinti paskola be 15 metu sunkiai imanoma, o tokiems terminams bankui nezinomiems klientams niekas paskolu nedalina. Reikia taip pat nepamirsti kad viesbucio kaip NT rinkos verte gana auksta, o nuo jos reikia turto mokesti taip pat moketi

Pagrindinis pliusas yra tas kad jei verslas is esmes atperka palukanas ir iseina dar paskola grazinti tai po 15 metu tau lieka likvidus NT.

Kas del operatoriaus paiesku, sistema paprasta, oparatorius sau pasilieka pelno marza ir be abejo rizika kas mano manymu sudarytu apie 30 proc. apyvartos.

Jei eina kalba apie viesbucio ikurima itvirtinima rinkoje ir pardavima kitam viesbuciu tinklui, reiktu kalbeti bent jau apie 50 kabariu viesbutuka, nes mazesnis tiesiog nebus likvidus.

Taip pat reiktu prisiminti kad viesbuciu verslas turi savo specifika, yra tam tikri reikalavimai, nuo kuriu priklauso viesbucio reitingas ir be abejo rinkos verte.

P.S. As komentavau pastato pirkima ir pritaikyma viesbuciui. Jei eina kalba apie statybas, be abejo finansai gali ir geriaus susidelioti.
Memento mori
Chiortas
Rašyti privačią žinutę

136 žinutės
( +1 )

Taip pat jei darysi skaiciavimus turetum ziureti kad uzimtumas realus prie dabartniu salygu galetu siekti 50 proc., taciau as skaiciuociausi kad prie 30 uzmintumo atsipirktu tada rizikuociau.
Memento mori
Centas
Centas
Rašyti privačią žinutę

20 žinutės

Mano manymu apsimoka. Ir nebutinai Vilniuje. Ypac isskirciau Siaulius. Jau dabar ten didelis viesbuciu trukumas, o paklausa jiems per atimiausius metus dar labiau isaugs.
Apuokas
Apuokas
Rašyti privačią žinutę

392 žinutės
( +10 / -1 )

Mano manymu, šis verslas labai perspektyvus. Tuo labiau, kad 2009 planuojamas turistų antplūdis dėl švenčių, 2011 - dėl europos krepšinio čempionato ir t.t. O kur dar seks-turistai...
---
Apuokas
minugi
Rašyti privačią žinutę

1 žinutės

Šiaulius kaip miesta, perspektyu viesbuciu verslui, is karto atmesciau. Siauliuose yra pakankamai viesbuciu ir tikrai ivairiu lygiu. Is ties dideliu kambariu skaiciumiir nedidelemis kainomis pasizymi "Siauliu" viesbutis, kuriame apsistoja zmones, ieskantys kuo paprasciausiosnakvynes salygu. Jei reikia prabangesniu - prasom. Ju Siauliuose tikrai uztenka.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital