Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Turiu būsta - ką su juo daryti?

Dariuks
Rašyti privačią žinutę

429 žinutės
( +24 / -5 )

Va, va ir aš apie tai. Rinka yra laisva ir joje veikia tam tikri dėsniai ir jai tikrai neįdomu kokio dydžio vertybė tau yra tavo namas ar butas. Primena, kad tokia situacija rinkoje susiklostė lemiama tam tikrų aplinkybių, kurios keičiasi...
goga
Rašyti privačią žinutę

667 žinutės
( +62 / -30 )

Apskritai, sita diskusija - is godumo. Reiketu pinigu - parduotum NT ir taskas.
Kol NT kainos kilo, viskas buvo ciki, tik pasklido gandaim, kad nebekils - prasidejo galvos sukimas zmonems. As asmeniskai tokiu patarimu nedavineju, tegul kiekvienas pats masto, kaip investuoti.
Situacija apie nuosava NT is asmenines patirties paaiskinti - prasau.
Galima prie to, kas pasakyta, ypac Agatos, prideti, kad namas turi prasme su darzelinukais vaikais, neturi prasmes su vyresniais vaikais, turi prasme, kai vaikai suauge, kaimynai jau nervuja bet jegu sienauti dar yra. Gana nemazas gyvenimo tarpsnis, vienok, kazkur nuo 25-35 ir nuo 45 iki 70.
Zoom
Zoom
Rašyti privačią žinutę

858 žinutės
( +107 / -96 )

to goga

true diskusija iš esmės tokio pat lygio kaip ir - turiu karolius iš perlų. Ką daryti ? Parduoti ar laukti kol parduosiu už brangiau ?

Akivaizdžiai namas buvo statytas su tą mintimi kad jeigu ką tai parduosim ir uždirbsim - dabar arba neperka už tiek kiek norisi, arba norisi tiek už kiek akivaizdžiai parduoti neišeis.

Ir esmės čia ir ne patarimo ieškoma, nes kiek suprantu sprendimas priimtas - namas parduodamas, kaina aiški, vieta irgi. O ieškoma matyt arba pirkėjo arba sprendimo palaikymo arba likimo kolegų
valkatos meluoja geriausiai.
Agata
Rašyti privačią žinutę

1492 žinutės
( +237 / -563 )

Goga,tavo paskutinė žinutė labai įdomi,bet ją,ko gero,reikės perkelti ir padiskutuoti filosofijų,moralės forume.
Aš asmeniškai iš šio tinklapio forumų daugiausia naudos gaunu iš minčių.Aritmetiką išmokau mokymo įstaigose.Visose,kur mokiausi,mokiausi nelabai daug(nes norėjau ir gyventi),bet gerai(pagal vertinimo balus).Jei mintis gera,paimu kalkuliatorių ir permetu skaičiusPasibraižau schemutę. Ir nė vienas patarimas nebus naudingas,jei jo nematysi erdvėje.Bus taškinis sprendimas.
Amelija
Rašyti privačią žinutę

10 žinutės
( +3 )

Patarimo klausiau, nes jei nelabai tinkamas laikas pardavineti, tai kam moketi uz skelbimus laikrasciuose ir internete iki pavasario. Nes mes pvz. visus savo bustus pavasari nusipirkdavom, tai tiesiog samprotauju, gal tai geras laikas visiems. Tikrai isgirdau daug visokiu minciu, tas faina, nes pats zmogus ne visada pamatai viska erdviskai...Is to pasidarysiu sau isvadas. Aciu.
Kiekviena prekė turi savo pirkėją
MatasM
MatasM
Rašyti privačią žinutę

918 žinutės
( +127 / -43 )

khem.. trinciau dabar puse temos. Ir vel Agata nuvaziavo i filosofinius pamastymus, o paskui ja ir kiti.

Kadangi nesuprantu ko zmones eina i forumus ieskoti patarimu i tokius svarbius klausimus, kurie liecia asmenini kapitala, tad palieku Jums spresti, ar si tema Jums reikalinga. Gal but ji ir buvo skirta filosofijoms.
Matas Macijauskas
www.ntspekuliantai.lt
Zoom
Zoom
Rašyti privačią žinutę

858 žinutės
( +107 / -96 )

to Amelija

ant skelbimų taupai čia kaip anekdote naujas rusas nupirko mašiną ir pasakoja draugeliui : ratai auksas, vairas deimantuose, kainavo 3 mln usd, o vat nevažinėju, nes benzas brangus.

Tik nereikia čia nesąmonių apie taupymus ant skelbimų, pasimetimus situacijoj, namo statybą sau su daline apdaila, supratimą kad namo nereikia ir t.t. Man rodos čia ne ta publika renkasi
valkatos meluoja geriausiai.
Amelija
Rašyti privačią žinutę

10 žinutės
( +3 )

Nu, šakės. Daugiau neklausiu, jei jau taip užsipuolat. Manau, kad čia tinklapis ir skirtas aptarti kažkokius klausimus, nes tai vadinasi žmonių bendravimu. Iš tikro nesitikėjau tokio priešiškumo, kuris beje šitoj vietoj visai nereikalingas. Paklausiau, gavau atsakymą ir ačiū.
Kiekviena prekė turi savo pirkėją
Polism
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

Matt27]4m laikotarpis. Teisingai pastebeta, grish-negrish. Priehs metus net negalvojau ishvaziuoti, o kaip gavosi. Taip kad drasiai sakyti, jog po 4 m busiu lt, nedristu.

quote
( nesikeikiant ) As isvaziavau su mintimi 6, maks 12 menesiu panuotykiauti. Jau 12*7,5 menesiu, ir galo nesimato... Realus sansas grizti: rasti gera darba ( tikimybe maza, jau metus dairausi ) , pradeti savo versla ( dedu galva, kad lietuviu, pradejusiu verslus uzsienyje, procentas yra eilemis didesnis, negu pradejusiu verslus lietuvoje. ) O Jus dar suprantu ne gatviu sluoti vaziuojate, taip kad arba dabar statote tiksla uzdirbti X ir grizti i savo privatu versla LT, arba negrisite niekada. Q.E.D.
Cia Matt27 gal biski ne i tema, bet pasakysiu is savo patirties, as ir kaip ir visi isvaziavau su tikslu uzsidirbti tai dar ir dabar negryztu prabego jau virs 5m tai spejau ir NT isigyti ten kur gyvenu
goga
Rašyti privačią žinutę

667 žinutės
( +62 / -30 )

Amelija
Patarimo klausiau, nes jei nelabai tinkamas laikas pardavineti, tai kam moketi uz skelbimus laikrasciuose ir internete iki pavasario.


?! Randu tik du logiskus paaiskinimus:
-iki siol NT "ejo" kaip degtuku dezutes
-interesantas uzdirba tiek, kad i kaina +/-15% is esmes nusispjaut.
Mr.Gintas
Mr.Gintas
Rašyti privačią žinutę

316 žinutės
( +198 / -52 )

Amelija, netolerantiskumo priezastis ne paciuose spekuliantu tinklapio nariuose, tu tiesiog labai netinkamu laiku iskelei tau rupimus klausimus.
Krentant akciju kursams, kurios daugelio lukesciu turejo sparciai kilti, naturaliai issaukia visuotini nervuotuma, pasimetima, nusivilima. Ta labai gerai iliustruoja Ukio Banko tema. Tu geriau pabandyk grizti su savo klausimais, kai prasides akciju kilimas, tada tiketina gausi geru, nuosirdziu patarimu.
Tai ne citata iš švento rašto, tai tik kukli mano nuomonė, už kurios patikslinimą, visada būsiu dėkingas.
Zoom
Zoom
Rašyti privačią žinutę

858 žinutės
( +107 / -96 )

o Amelija

o tau kokio patarimo reikia nuoširdaus ar teisingo ? jei nuoširdaus tai labiau tiktų Caritas forumas, arba Agatos privati psichologinė pagalba. Jei teisingo tai parduok tą namą, kuo anksčiau nuleisi kainą tuo daugiau nervų sutaupysi
valkatos meluoja geriausiai.
goga
Rašyti privačią žinutę

667 žinutės
( +62 / -30 )

Agata
Tai tik padažas prie patiekalo


Patiekalas vadinasi Salininkai. IMHO, reiketu padaryti rokiruote. Problematiska Vilniaus vieta *siai* dienai. Oro uostas, sodai, cigonu taboras, naujonikai ir last but not least - patys Salininkai.
Homer
Homer
Rašyti privačią žinutę

98 žinutės

manau, kad piktesni zodziai atsirado visai be reikalo. Cia skaitom ir surandam ta ko norim. Amelija dave nemokama patarima, o kai kas pyksta. As supratau, cia be isvedziojimu, kad pirkti zemes sklypa uz x lt Salininkuose ir pastacius dezute + xx lt parduoti uz xxx lt bus sunku. Reiskia priimant sprendima reikia gerai paskaiciuti.
Del pardavimo, namas ne butas. LT namus perkama visam gyvenimui, tai ir renkamasi ilgai. 0,5 m. manau tas laikas per kuri turetu parsiduoti, jei kaina normali. Nepamirskim, pasiula NT dideja. Lenktynes kas greiciau nupirks baigesi, prasideda lenktynes kas greiciau parduos.
Cia nera pasiulimas greiciau parduoti ar laikyti, sprendimo teisingumas paaiskes po poros m.
goga
Rašyti privačią žinutę

667 žinutės
( +62 / -30 )

Hipoteze:

manau, jei miesto dalis yra uodegoje, tai tikimybe susitvarkyti yra l. maza.

Pvz.: Londone East End, kuris zinomas nuo 18a
Lietuvoje, del trumpos miestu istorijos, tokiu pvz. maziau, bet yra: Sanciai, Naujonikai.

IMHO, tokioms miesto dalims islipti is skyles imanoma tik jas sulyginus su zeme, kas yra realu tik mediniams lusnynams.

Griztant prie Vilniaus - kas tiki, kad Pietinis Vilniaus krastas ( Naujonikai, Krasnucha, Salininkai, Nemezis, Pagiriai, Juodsiliai ir t.t. ) gali tapti vid. klases priemiesciais...?
gmt
Rašyti privačią žinutę

949 žinutės
( +216 / -100 )

Salininkai bjauri vieta pakankamai - arti oro uostas, čigonų taboras, narkomanai, pramoninė zona su visokiais sandėliais ir pan.
Apuokas
Apuokas
Rašyti privačią žinutę

392 žinutės
( +10 / -1 )

miestai.net forume diskutavom dėl Krasnuchos...

Manau, užbaigus aplinkkelį jungiantį Laisvės pr. su Žirnių g.(nežinau, Pietinis ar Rytinis jis...) Naujamiestis (Krasnucha) ir Naujininkai bus labiau miesto rajonai nei iki šiol... Nors Krasnucha ir taip paskutiniu metu atsigavusi yra...

PS. Čia paskutinius postus tikriausiai geriau būtų permesti į daugiabučių rinkos tendencijų topic'ą...
---
Apuokas
Durklas
Durklas
Rašyti privačią žinutę

67 žinutės
( +3 / -2 )

Turiu tokia situacija:baigiau statytis nama,leidimas statybai pasibaiges metu pradzioje ir noreciau dabar sutvarkyti pridavima. Gal kas zinot ar galit patarti kokia firma ar asmeni,kurie uzsiima namo pridavimu,kad paciam nereiktu duru varstyti?.Namas randasi varenos rajone.Is anksto dekui uz ifno.
forest
Rašyti privačią žinutę

6 žinutės

Forest,
kuo skiriasi tavo problema nuo Amelijos problemos?
Kaip supratau Amelijos klausimas buvo -kada geriau parduoti namą?
Dabar ar palaukti pavasario?

Lyg aš ne psihologiniam kažkokiam forume klausimą uždaviau, net tema apsidžiaugiau kad suradau -galimą ir klausimo nežduoti- tik situaciją paaiškink.

Mano klausimas butent dėl to ir užduotas spekuliantų forume, kad paskaičiuoti aš galiu kiek gausiu nuomojant ši butą. Bet norėjau paskaičiuoti kiek galėčiau uždirbti investuojant šią sumą ir ar tikrai verta tai daryti.Ir darau tai ne iš gobšumo, o dėl to, kad ir pensija ne už tolo, ir vaikams padėti norisi.

Ačiū nors už tai, kad privertėt pamąstyt, paskaityt, ir užduoti klausimą profesionaliui.
jurgis1
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

su seima gyvename -kaune, kotedze, kurio bendras plotas 350 m2. Vaikai po metu pabaigs mokslus ir panasu, kad isvaziuos is lietuvos. Toks didelis namas tampa nereikalingas, juo labiau,kad daug keliaujame ir turime sodyba uzmiestyje,bet buto kaune nenorime atsisakyti,vieta kur gyvename mums patinka ir ne noretumem jos keisti.
Taigi gime ideja padalinti nama i tris dalis ir du trecdalius parduoti kaip du nestandartinius butus su nuosavais kiemais ir atskirais iejimais.Sau pasilikti palepe ir isirengti joje atskira buta.
Taigi iskyla klausimai.
1. Ar sudetinga bus tai iforminti juridiskai?
2.Padaryti rekonstrukcija ir tik po to parduoti butus, ar pardavineti dabar ir nauji seimininkai isirengs butus patys?
3.Kaip surasti tokius gyventojus su kuriais malonu butu gyventi kaiminysteje?
4.Kaip nustatyti kaina tokiu nestandartiniu butu?
5.gal naudingiau neparduoti o isnuomoti butus?
6. kokie dar gali iskilti klausimai?

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital