Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Sugebėjimo parduoti svarba savame versle

erniukas
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

Kaip manote, ar sugebėjimas parduoti yra svarbus įgūdis, kuriant ir tvarkant savo verslą?
Egidijus R
Egidijus R
Rašyti privačią žinutę

648 žinutės

Sugebejimas parduoti gera savybe ir reikalinga kuriant versla, bet nebutina. Si savybe yra ir pavojinga verslininkui. Kad ji ne taptu pavojinga reiktu zinoti, kada ijungti "stop". Gebejimai parduoti tai - vadybininko savybe, o ne verslininko. Pradzioje sunku surasti geru vadybininku, gal reiktu sakyti per brangu samdyti, todel turint pardavimo igudziu si kruvi galima prisiimti paciam. Kaip visi zinome - gera prekyba yra firmos varikliukas. Taciau pradejus normaliai funkcionuoti firmai negalima uzsiciklinti vadybininko pareigose, nes prarandamas esminis suvokimas. Tada svarbu ne vadyninko sugebejimai, o organizuoti sekminga prekyba, gamyba, vadyba, sutelkti kolektyva bendram darbui ir t.t. Savininkas dirbantis vadybininku dazniausiai paskesta smulkmenose ir nebegali suvokti savo firmos visumos. Dar blogiau, jeigu jis paskendes dienos rutinoje ir net nebeturi laiko paziureti i savo firma is sono. Visu blogiausia kai nuo ilgo i smulkmenas iklimpusio vadybininko/savininko protas ir vidinis pasaulis issiderines. Jis net nebegali normaliai bendrauti su savo pavaldyniais, jis nebesuvokia nei tikslu. Visi darbuotojai jam atrodo niekam tike. Tik jis vienas "geras prekybininkas" su "tobulais pardavimo igudziais". Jis pamirsta savo firmos vizija, kuria kazkada turejo ir svajojo. Jis tapo nebe verslininku kureju, o savo furmos grioveju. Tik laiko klausimas kada viskas baigsis. Todel ir manau, kad geri pardavejo igudziai is vienos puses gerai ir kitos pavojinga.
Jei tiksliai atsakyti i si klausima, reiktu zinoti koks busimas verslas? Jei tikslas, nedidele seimos maisto parduotuve ir noras paciam buti tos parduotuves pardaveju, vadibininku, tai tada gal ir viskas gerai, kol nekeliami disesni tikslai.
Akciju birzoje pinigai is nekantriuju plaukia pas kantriausius.
erniukas
Rašyti privačią žinutę

2 žinutės

Aš domiuosi įvairiomis verslo galimybėmis ir klausiu daugiau apskritai nei konkrečiai. Šiuo metu dirbu pardavimų srityje ir domiuosi ja. Turiu interneto svetainę pavadinimu pardavimai, kurioje pateikiu realias pardavimų istorijas bei patarimus. Tiesiog įdomu ką kiti mano apie sąsają tarp pardavimų ir verslo.
dinamo
Rašyti privačią žinutę

71 žinutės

pritariu Egidijui, beja šian baigiau skaityti Ricardo Semler
Septynių dienų savaitgalis. Kaip pakeisti įprastinį darbo būdą
rekomenduoju visiems kas nori pakeisti požiuri i vadyba
pirk arba mirk

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital