Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

2013 m. Sausio 21 d. Biržos apžvalga

2013 m. Sausio 21 d. Biržos apžvalga 2013 m. Sausio 21 d. Biržos apžvalga

 

Prekybinę savaitės sesiją investuotojai pradėjo santūriai. Vilniuje akcijų kainos dar bandė kilti. Labiausiai jas kėlė kelių akcijų kainų reikšmingi teigiami padidėjimai.
Šiaip rinkoje labiau vyravo pesimistinės nuotaikos. Daugumos akcijų kainos krito. Galima sakyti, kad aiškios krypties rinkos šiandien neturėjo ir net sunku įsivaizduoti, kur link kainos pasuks rytoj.

 

 

 

 


1 pav. Pranešame, kad AB „Klaipėdos nafta“, kodas 110648893, buveinė registruota adresu Burių g. 19, Klaipėda (toliau – Bendrovė), valdybos iniciatyva ir sprendimu 2013 m. vasario 11 d. 13.00 val. šaukiamas Bendrovės neeilinis visuotinis akcininkų susirinkimas. Susirinkimas vyks Bendrovės buveinėje Burių 19, Klaipėda, Bendrovės administracijos patalpose.
Susirinkimo darbotvarkė:
Dėl Bendrovės įstatų pakeitimo, išdėstant juos nauja redakcija.
Akcininkai registruojami nuo 12.00 val. iki 12.50 val. Atvykstantiems į susirinkimą būtina turėti asmens tapatybės dokumentą (įgaliotam atstovui – papildomai turėti nustatyta tvarka patvirtintą įgaliojimą. Fizinio asmens išduotas įgaliojimas turi būti patvirtintas notaro. Užsienio valstybėje išduotas įgaliojimas turi būti su vertimu į lietuvių kalbą ir įstatymų nustatyta tvarka legalizuotas).
Akcininkas arba jo įgaliotinis turi teisę iš anksto balsuoti raštu, užpildydamas bendrąjį balsavimo biuletenį. Jeigu akcininkas pageidauja, Bendrovė, ne vėliau kaip likus 10 dienų iki susirinkimo, neatlygintinai išsiunčia bendrąjį balsavimo biuletenį registruotu laišku. Užpildytas bendrasis balsavimo biuletenis ir teisę balsuoti patvirtinantis dokumentas turi būti gauti Bendrovėje ne vėliau kaip iki susirinkimo, juos atsiunčiant ar pateikiant pranešime nurodytu Bendrovės buveinės adresu registruotu paštu.
Pozicijoje formuojasi palaikymas ties 0.365.

 


2 pav. Skano Group AS pranešė, kad Stebėtojų taryba iš Valdybos atšaukė Mr. Einar Pähkel. Naujais Valdybos nariais išrinkti Mr. Martin Kalle ir Mr. Gert Kuus.
Pildymosi signalas @1.39.

 


3 pav. Olympic Entertainment Group pozicijoje suveikė pardavimo signalas.

 


4 pav. City Service pardavimo signalas @1.93.

 


5 pav. Linas Agro Group pozicijoje suveikė pildymosi signalas, o apyvartos sumažėjusios. Bet gali būti, kad toks kainos kilimas pritrauks daugiau investuotojų.

 


6 pav. Invaldos pildymosi signalas @2.28.

 


7 pav. Vilkyškių pieninės pozicijoje suveikė pildymosi signalas.


Apžvalgą parengė: Nojus.

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital