2012 m. Spalio 8 d. Biržos apžvalga

2012 m. Spalio 8 d. Biržos apžvalga 2012 m. Spalio 8 d. Biržos apžvalga

 

Savaitinė prekyba prasidėjo visiškai neaktyviai, tarytum visus investuotojus būtų nupūtus savaitgalio vėtra ir nuplovęs rudeninis lietus. Ruduo vis labiau įsitvirtina Lietuvos žemėje, jau atėjo viščiukų skaičiavimo metas. O Vilniaus biržoje nėra kuo pasigirti. Nėra tų viščiukų, nors tu ką.

 

 

 


1 pav. 2012 m. spalio 5 d. TEO LT, AB valdyba, pasibaigus Atlyginimų komiteto vienerių metų kadencijai, į Atlyginimų komitetą naujai kadencijai išrinko šiuos valdybos narius: Malin Frenning, Lars Klasson ir nepriklausomą valdybos narį Joną Pilkauską.
Pirkimo signalas galioja.

 


2 pav. AB „Panevėžio statybos trestas“ valdybos iniciatyva ir sprendimu 2012 m. lapkričio 7 d. šaukiamas AB Panevėžio statybos trestas (buveinės adresas Puzino g.1, Panevėžys, įmonės kodas 147732969) neeilinis visuotinis akcininkų susirinkimas.
Susirinkimo vieta – AB „Panevėžio statybos trestas“, adresu P. Puzino 1, Panevėžyje.
Susirinkimo pradžia - 10:00 val. (registracija nuo 9:30 val.).
Susirinkimo apskaitos diena - 2012 m. spalio 30 d. (dalyvauti ir balsuoti neeiliniame visuotiniame akcininkų susirinkime turi teisę tik tie asmenys, kurie bus bendrovės akcininkai neeilinio visuotinio akcininkų susirinkimo apskaitos dienos pabaigoje, arba jų įgalioti asmenys, arba asmenys, su kuriais sudaryta balsavimo teisės perleidimo sutartis).
Susirinkimo darbotvarkė:
Audito įmonės rinkimas ir audito paslaugų kainos nustatymas.
Bendrovė nesudaro galimybės dalyvauti ir balsuoti susirinkime elektroninių ryšių priemonėmis.
Sprendimų projektai susirinkimo darbotvarkės klausimais, dokumentai, kurie bus pateikti neeiliniam visuotiniam akcininkų susirinkimui, ir informacija, susijusi su akcininkų teisių įgyvendinimu, ne vėliau kaip likus 21 dienai iki susirinkimo, bus patalpinta bendrovės interneto tinklalapyje http://www.pst.lt meniu punkte „investuotojams“. Su šia informacija akcininkai taip pat gali susipažinti bendrovės buveinėje (P. Puzino g. 1, Panevėžyje) sekretoriate nuo 7:30 val. iki 16:30 val. Telefonas pasiteirauti: (8 45) 505 508.
Pirkimo signalas @1.08.

 


3 pav. Ūkio bankas, pasirašęs sutartį su UAB „Perlo paslaugos“, ženkliai išplečia savo klientų aptarnavimo tinklą visoje Lietuvoje. Nuo spalio 9 d. Ūkio banko klientai su banko mokėjimo kortele gali išsiimti grynųjų pinigų, o taip pat ir įmokėti pinigus į savo sąskaitą beveik 700 „Perlo“ terminalų aptarnavimo vietose. Per keletą savaičių ši paslauga Ūkio banko klientams bus pasiūlyta visuose „Perlo“ terminaluose, kurių yra 1800. Grynųjų pinigų įmokėjimo paslauga „Perlo“ terminaluose iki pat Naujųjų metų Ūkio banko klientams bus teikiama nemokamai.
„Bendradarbiaudami su UAB „Perlo paslaugos“, suteiksime galimybę patogiai naudotis paslaugomis savo klientams net ir atokiausiuose šalies kampeliuose. Toks sprendimas ne tik bus itin patogus mūsų klientams, bet ir užtikrins finansiškai optimalią banko paslaugų tinklo plėtrą – jis išaugs net virš 2000 aptarnavimo vietų“, – sakė Ūkio banko Komercijos tarnybos vadovas Justas Babarskas.
„Perlo“ terminalai, per kuriuos vartotojai gali greitai ir patogiai atsiskaityti už paslaugas, yra įrengti ir veikia visuose Lietuvos regionuose ir yra pasiekiami visuose Lietuvos miestuose bei miesteliuose. Partnerystė su Ūkio banku naudinga abiems pusėms – banko klientai galės patogiai naudotis plačiu terminalų tinklu, o tai mums leis dar efektyviau šį tinklą išnaudoti“, – sakė UAB „Perlo paslaugos“ direktorius Dainius Kalinauskas.
Pasak J. Babarsko, ne mažiau svarbu, kad bendradarbiavimas su kitomis klientų aptarnavimo tinklus turinčiomis bendrovėmis leidžia bankui priartėti prie klientų ne tik šalies regionuose, bet ir ženkliai išplečia banko paslaugų prieinamumą didžiuosiuose miestuose.
Ūkio bankas savo klientų patogumui kryptingai plečia savo aptarnavimo tinklą visoje šalyje. Nuo šių metų pradžios bankas pradėjo bendradarbiauti su Lietuvos paštu. Išsiimti grynųjų pinigų arba įnešti grynuosius į savo turimą Ūkio banko kortelės sąskaitą banko klientai gali 36 Lietuvos pašto skyriuose.
Ūkio bankas yra pirmasis komercinis bankas Lietuvoje, jau trečią dešimtmetį teikiantis patikimas paslaugas plačiame nuosavame klientų aptarnavimo tinkle, kurį sudaro 60 padalinių visoje šalyje. Be to, Ūkio banko mokėjimo kortelės aptarnaujamos 260 bendrojo tinklo bankomatų.
Pirkimo signalas galioja.

 


4 pav. Apranga dėl pasirodžiusių nuomonių spaudoje dėl buvimo biržoje. Emitento valdymo organų darbotvarkėje artimiausiu metu nėra numatyta svarstyti klausimų, susijusių su emitento vertybinių popierių listingavimu NASDAQ OMX Vilnius vertybinių popierių biržoje.
Bet korekcija tęsiasi. Pardavimo signalas @1.97. Pildymosi signalas @2.05.

 


5 pav. LESTO pozicijoje suveikė pirkimo signalas.

 


6 pav. Olympic Entertainment Group akcijų kaina testuoja pasipriešinimą ties 1.52. Kažkada šturmuos.


Apžvalgą parengė: Nojus.

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



2013 12 06 04:30     #35599
Well, this is my very first visit for your weblog! we are a collection of volunteers and starting a brand new initiative in a residential area in the same niche. Your weblog offered us useful info to work on. you got carried out a marvellous job!  <a href="http://studiotregi.com/" title="seo packages">seo service</a> <a href="http://hairdressersballymena.com/" title="adult traffic">adult traffic</a> <a href="http://voicesofamericatah.org/" title="Japanese cam girls">asian sex cam</a>
2013 12 06 04:32     #35600
Well, this is my very first visit for your weblog! we are a collection of volunteers and starting a brand new initiative in a residential area in the same niche. Your weblog offered us useful info to work on. you got carried out a marvellous job!  seo service adult traffic asian sex cam

Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital