Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

2012 m. Rugpjūčio 16 d. Biržos apžvalga

2012 m. Rugpjūčio 16 d. Biržos apžvalga Vasariška sausra baigia išdžiovinti Vilniaus biržos apyvartos upę. Belieka laukti ir tikėtis, kad skelbiami pusmečio rezultatai ir besibaigiančios vasar

Vasariška sausra baigia išdžiovinti Vilniaus biržos apyvartos upę. Belieka laukti ir tikėtis, kad skelbiami pusmečio rezultatai ir besibaigiančios vasaros atostogos sugražins investuotojus prie monitorių ir taip papildys išsekusią upę  naujais pinigais. Tuo tarpu Taline iki sausros dar toli, o atskirų bendrovių apyvartų belieka tik pavydėti.

 

1 pav. AVG - suformuotas pirkimo signalas kainai viršijus 0,16 Eur.

 

2 pav. BLT - Baltika šiandien paskelbė antro ketvirčio ir pirmo pusmečio rezultatus. Veiklos pertvarkymas, sumažintos išlaidos davė rezultatų. Per antrajį šių metų ketvirtį bendrovei  pavyko uždirbti  0,572 mln. eurų grynojo pelno. Rinkos dalyviai tai įvertino teigiamai. Pildomės kainai kylant.

 

3 pav. GRG - nesulaukė šiandien pirkėjų dėmesio, o kaina pasuko žemyn. Pardavimo signalas kainai nusileidus žemiau 0,557 Eur.

 

4 pav. LES - kaip tikras nelikvidas ne kyla ir leidžiasi, o šokinėja tarsi per kikią nematomą virvutę. Kam nebaisus mažas likvidumas perkam kainai viršijus 0,596 Eur.

 

5 pav. OEG - užsiciklino siaurame kanale. Pramušus kanalą signalai pirkti ar parduoti, priklausomai į kurią pusę bus pramušta.

 

6 pav. PTR - šuoliu įveikė pirkimo signalą.

 

Apžvalgą parengė: Darijus

 

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital