Komentarai 2 Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

2012 m. Sausio 3 d. Biržos apžvalga

2012 m. Sausio 3 d. Biržos apžvalga 2012 m. Sausio 3 d. Biržos apžvalga

 

Nors šiandien galima pasidžiaugti gražiu kainų kilimu (OMXV kilo net 1.15% - o-ho-ho!), apyvartos toliau liūdina. Nors jos tokios jau kokie metai rinkoje, bet vis tiek sunku įprasti prie tokio nelikvidumo.
Kadangi nebuvo ir naujienų lig šiol, tai ir atskirose pozicijose niekas nieko nestebino...

 

 

 


1 pav. Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO verslo įmonėms ir organizacijoms pradėjo teikti ilgalaikės kompiuterių ir biuro įrangos nuomos paslaugas. Įrangą klientai galės išsinuomoti 2 arba 3 metams, o vėliau išsinuomoti naują arba ją įsigyti.
Išsirinkti pageidaujamą įrangą klientai galės tinklalapyje www.iranga.teo.lt, kuriame bus pateikiama keli šimtai nešiojamųjų, planšetinių bei stacionarių kompiuterių, serverių, spausdintuvų, monitorių ir kitų priedų kompiuteriams.
Tinklalapyje siūlomos įrangos sąrašas bus nuolat atnaujinamas - klientai galės pasirinkti bet kurią iš prekių, kurias tuo metu siūlys didžiausia Lietuvoje IT įrangos didmenininkė „ALSO Lietuva“.
TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, galimybė nuomotis įrangą įmonėms yra patrauklesnė, nei jos įsigijimas, net jei ji ir yra perkama išsimokėtinai. „Pasibaigus nuomos laikotarpiui, klientai galės kompiuterius pakeisti naujais, todėl darbe visada naudosis tik moderniausia įranga“, - teigė N.Ivanauskas.
TEO verslo interneto paslaugomis besinaudojančioms įmonėms nuomos paslaugos bus teikiamos su specialiomis nuolaidomis.
Visai nuomojamai įrangai galios garantija, kurią užtikrina jos gamintojai. Be to, visu nuomos paslaugų teikimo laikotarpiu įranga bus apdrausta nuo vagysčių, gaisro ar kitų netyčinių jos praradimo atvejų. Bet kurioje Europos Sąjungos šalyje įvykus draudiminiam įvykiui, įrangą pakeis ar nuostolius kompensuos draudimo bendrovė „AmTrust“. (teo.lt)
Suveikė pirkimo signalas. Pildymosi signalas @0.607.

 


2 pav. 2012 m. sausio 3 d. įvykusiame AB LESTO neeiliniame visuotiniame akcininkų susirinkime buvo priimti sprendimai atšaukti p. Arvydą Darulį iš AB LESTO valdybos nario pareigų nuo sprendimo priėmimo dienos bei išrinkti p. Rimantą Vaitkų ir p. Darių Maikštėną AB LESTO valdybos nariais iki veikiančios AB LESTO valdybos kadencijos pabaigos nuo sprendimo priėmimo dienos.
2012 m. sausio 3 d. taip pat įvyko AB LESTO valdybos posėdis, kuriame buvo priimtas sprendimas bendrovės valdybos pirmininku išrinkti valdybos narį p. Kęstutį Žilėną, kuris pakeitė iki atšaukimo iš valdybos narių valdybos pirmininko pareigas ėjusį p. Arvydą Darulį.
Informacija apie aukščiau minėtus sprendimus taip pat pateikiama AB LESTO interneto tinklalapyje http://www.lesto.lt/ bei teikiama AB LESTO patalpose, adresu Žvejų g. 14, Vilniuje, darbo valandomis (7.30-11.30 val. ir 12.15-16.30 val., penktadieniais 7.30-11.30 val. ir 12.15-15.15 val.).
Šiuo metu AB LESTO valdybą sudaro valdybos pirmininkas Kęstutis Žilėnas, valdybos nariai – Arvydas Tarasevičius, Rimantas Vaitkus, Aloyzas Vitkauskas ir Darius Maikštėnas.
Pirkimo signalas @0.568.

 


3 pav. Ūkio banko akcijomis šiandien Vilniuje buvo prekiauta aktyviausiai. O ir kaina kilo ne prasčiausiai. Pirkimo signalas @0.190.

 


4 pav. Olympic Entertainment Group pozicijoje kaina šiandien kilo su gap‘u. Labai tikėtinas gap‘o pildymas artimiausiu metu., tad pildytis pozicijos labai neskubėkime. Na, o kainai toliau kylant – pildomės.

 


5 pav. Šiaulių banko pozicijoje suveikė pildymosi signalas.

 


6 pav. Invalda bandė „lopyti“ gap‘ą. Nelabai kas gavosi iš to. Pildymosi signalas @2.002.

 


7 pav. Premia Foods akcijų kaina bando apsispręsti dėl krypties. Kol kas dar sunkiai, o pakeliui į viršų teks įveikti pasipriešinimą ties 0.700. O gal dar anksčiau tendencija išryškės?..

 


8 pav. Olainfarm prasiveržė pro viršutinę kanalo ribą ir dėjo iš viršaus. Pildomės poziciją, kainai toliau kylant.

 


9 pav. Lietuvos energijos akcijų kaina kyla su didėjančia apyvarta. Pildomės poziciją, kainai toliau kylant.

 


10 pav. Agrowill pirkimo signalas @0.144.

 


11 pav. Tallinna Kaubamaja pirkimo signalas @5.041.

 


12 pav. Aprangos planus rinka įvertino teigiamai. Pildomės poziciją, kainai toliau kylant.


Apžvalgą parengė: Nojus.

 

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



2012 01 04 14:18     #35372
 ar skirtingų spalvų žvakės grafikuose turi kažkokią reikšmę?
2012 01 04 14:25     #35373
 Turi. Tai taip vadinami "Profitunty langai". 

Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital