Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

2011 m. Spalio 4 d. Biržos apžvalga

2011 m. Spalio 4 d. Biržos apžvalga Šiandien apyvartą rinkoje sugeneravo Žemaitijos pieno tiesioginis sandoris pačioje pabaigoje. Bet ir be jo apyvarta kiek didesnė už „normalią“.

 

Šiandien apyvartą rinkoje sugeneravo Žemaitijos pieno tiesioginis sandoris pačioje pabaigoje. Bet ir be jo apyvarta kiek didesnė už „normalią“.
O akcijos toliau sau krenta. Ir gal net drąsiai būtų galima lažintis, kad šiemet dar sunkiai matysime atsigavimą akcijų rinkose. Pabandykite, pas mus yra lažybų skyrelis. http://www.spekuliantai.lt/bendravimas/forumas/getTopic/770/27/lazybos

 

 

 

 


1 pav. Vykdydama bendrovės AB „Klaipėdos baldai“ visuotinio akcininkų susirinkimo, įvykusio 2011.04.28 dieną, priimtą nutarimą supirkti iki 10 proc. bendrovės akcijų, valdyba nutaria:
1.1 Supirkti iki 433.373 (keturi šimtai trisdešimt trys tūkstančiai trys šimtai septyniasdešimt tris) vnt. AB „Klaipėdos baldai“ paprastųjų vardinių 1 (vieno) lito nominalios vertės akcijų.
1.2 Savų akcijų supirkimo kainą nustatyti 1,00 EUR (3,4528 Lt) už vieną paprastą vardinę AB „Klaipėdos baldai“ akciją.
1.3 Savų akcijų supirkimo pirmo etapo trukmė - 30 dienų. Akcijas supirkti nuo 2011 m. spalio mėn. 10 d. iki 2011 m. lapkričio mėn. 08 d. (imtinai) Vertybinių popierių biržoje NASDAQ OMX Vilnius per oficialaus siūlymo subrinką.
Nieko nestebina toks kainos kilimas. Ir tai dar kaina nepasiekė supirkimo kainos. Dar vakar 35.50%, šiandien jau tik jau tik 2%.

 


2 pav. “Ventspils nafta” Valdyba informuoja, kad vakar buvo užregistruota nepilna bendrovės Stebėtojų taryba. Keturi išrinkti asmenys dar nepateikė visų reikalingų dokumentų.
Labai jau nelikvidi akcija. Pirkti labai rizikinga.

 


3 pav. 2011 m. rugsėjo mėnesį AB „Klaipėdos nafta“ į tanklaivius perkrovė 547 tūkst. tonų naftos produktų, 12 proc. mažiau nei 2010 metų rugsėjo mėn., kai buvo perkrauta 622 tūkst. tonų naftos produktų. Į terminalo talpyklas 2011 m. rugsėjo mėn. Bendrovė perkrovė 581 tūkst. tonų naftos produktų, 1 proc. mažiau nei 2010 m. rugsėjo mėn. (588 tūkst. tonų).
Bendrovės preliminarios pajamos 2011 m. rugsėjo mėnesį buvo 8,6 mln. litų (2,5 mln. eurų) -13 proc. mažesnės nei pernai per tą patį laikotarpį, kadangi praeitų metų rugsėjo mėn. buvo perkrauta bandomoji 78 tūkst. tonų žaliavinės naftos partija importuota iš Venesuelos į Baltarusiją. Tuo tarpu Bendrovės preliminarios pajamos per 2011 m. devynis mėnesius išaugo iki 109,3 mln. litų (31,6 mln. eurų) – 21 proc. didesnės nei pernai per tą patį laikotarpį (2010 m. devynių mėnesių – 90,1 mln. litų (26,1 mln. eurų)).
Kai rezultatai mažesni, kaina elgiasi adekvačiai. Pardavimo signalas @0.382. Čia tiems, kurie dar nepardavė.

 


4 pav. Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja TEO LT, AB nedidelėms bendrovėms sudarė galimybę be papildomų investicijų naudotis saugiu elektroniniu paštu, dalintis bendrais kontaktais ir informacijos katalogais, kartu planuoti susitikimus, skirstyti bei kontroliuoti užduotis.
TEO tinkle „Microsoft Exchange" pagrindu sukurta bendradarbiavimo sistema „Virtualus biuras" populiariausios biuro programinės įrangos „Outlook" galimybėmis leis naudotis, nepatiriant papildomų kompiuterinės ar programinės įrangos išlaidų. Iki šiol tokiomis galimybėmis naudojosi tik didžiosios bendrovės, nes tekdavo investuoti į programinės įrangos licencijas, serverius bei jų priežiūrą.
Mažiausioms bendrovėms, kuriose dirba iki 5 specialistų, „Virtualus biuras" kainuos po 19 litų per mėnesį vienam darbuotojui.
Naujoji paslauga visas programos „Microsoft Outlook" galimybes perkėlė į interneto naršyklę, tad skaityti ir rašyti elektroninius laiškus, skirstyti užduotis ir planuoti darbotvarkę bus galima kompiuteriu ar išmaniuoju telefonu ir namuose, ir, pavyzdžiui, keliaujant.
„Virtualiu biuru" besinaudojančių bendrovių darbuotojams nuo šiol nebereikės susiskambinti derinant susitikimų laiką ar teiraujantis, kaip pasistūmėjo projektų įgyvendinimo darbai. Patogiai planuoti bendrą veiklą leis bendras kalendorius. (TEO.lt)
TEO akcijų kaina pasidavė pagundai nusileisti žemiau Aligatoriaus. Skant, judam mažiausio pasipriešinimo kryptimi. Bet pirkimo signalas dar galioja. Pardavimo signalas @0.594.

 


5 pav. Viena iš Lietuvos žemės ūkio rinkos lyderių, bendrovė „Agrowill Group“ ir toliau gerina rezultatus atlikdama investicijas į bandos didinimą. Iki metų pabaigos karvių banda bendrovei priklausančiose žemės ūkio įmonėse turėtų išaugti iki 3000 melžiamų karvių.
„Vienas iš bendrovės tikslų – ne tik gerinti žaliavinio pieno kokybę, bet ir didinti primelžiamo pieno kiekį, todėl iš viso iki šių metų pabaigos planuojame įsigyti 350 veršingų telyčių. Prie bandos prisijungs ir mūsų pačių auginamas prieauglis, todėl metų pabaigoje „Agrowill Group“ turėtų valdyti jau apie 3000 melžiamų karvių bandą“, – teigė „Agrowill Group“ valdybos pirmininkas Vladas Bagavičius.
Su bendrovės partneriu, Olandų įmone „Firma Schaap“ jau pasirašytos sutartys dėl šimto veršingų holšteinų veislės telyčių pirkimo. Pirmosios 34 karvės jau pasiekė „Agrowill Group“ valdomą Smilgių žemės ūkio bendrovę. Likusių telyčių pristatymo laukiama artimiausiu metu.
„Pirkti karves iš Olandijos nusprendėme visų pirma dėl patikimumo – olandai holšteinų veislės telyčias augina jau seniai ir turi ilgametes tradicijas. Be to, šiuo metu Olandijos rinkoje telyčių kainos yra mažesnės nei Lietuvoje, tad pirkti ypač apsimoka“, – sakė V. Bagavičius.(Agrowill.lt)
Naujas dugnas neatlaikė. Čia ne tik karvių, čia gerų jaučių reikia, kad kainą į viršų ištemti. Pirkti labai rizikinga.

 


6 pav. Invaldos dugnas irgi neatsilaikė, neriam giliau. Pirkti dar anksti.

 


7 pav. Apranga tuoj tikrins palaikymo stiprumą. Apie pirkimą negali būti nė kalbos, jei jūs ne Mockus.

 


8 pav. Žemaitijos pienas dar bando laikytis, rodydamas, kad jo kaina jau šliaužia dugnu. Pirkimo signalas @0.599. Stop loss - @0.569.

 


9 pav. Ūkio bankas nuo buvusių aukštumų jau beveik 50% savo vertės prarado. Apie pirkimą nekalbam.

 


10 pav. Šiaulių banko dugnas neatsilaikė. Nerizikuojam pirkti.

 

Apžvalgą parengė: Nojus.

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital