2010 m. Lapkričio 12 d. Biržos apžvalga

2010 m. Lapkričio 12 d. Biržos apžvalga OMXV 400 tapo pasipriešinimu, kaip ir tikėjomės. Visas pasaulis irgi baigė ir baiginėja minuse. Na tiek jie, tiek mes pakankamai gerai kilome, tad dabartin

OMXV 400 tapo pasipriešinimu, kaip ir tikėjomės. Visas pasaulis irgi baigė ir baiginėja minuse. Na tiek jie, tiek mes pakankamai gerai kilome, tad dabartinė korekcija labai sveika.

Svarbu, kad korekcija neužsitęstų.

Švediškas Verslo žinių brolis Dagens Industri pasidžiaugė, kad Baltijos šalys ir jų akcijos biržos gerai auga ir optimistiškai nusiteikęs dėl tolimesnio augimo. Na, tą mes jau žinome, į biržas au sutekėjo nemažas skandinavų pinigų kiekis. Tikimės, kad jis dar neišdžiūvo.

Taip pat skandinaviški bankai Lietuvoje sako, kad kitąmet verslui bus lengviau pasiskolinti. Štai tokia optimistinė gaidelė šią pesimistinę savaitę.

 

1 pav. Alytuje UAB "Kalnų aidas" virš naujos savo parduotuvės pakabino iškabą – „Apranga“. Šelmiai dzūkeliai... Reklamą ir sau ir Aprangai dabar padarė. Greičiausiai, ir susitars gražiuoju. Visą savaitę aprangos kaina koregavosi – pelnus nusiiminėjo spekuliantai. Kiti laukia progos pasipildyti portfelius atpigusiomis akcijomis.

 

2 pav. Klaipėdos baldų 3Q grynasis pelnas per metus padidėjo 23.4%. Dieninis grafikas rodo, kad kažkas jau vakar „įtarė“ dėl tokių rezultatų. Nors turime trendą up, bet osciliatoriai jau skambinai varpais dėl stiprėjančio pasipriešinimo.

 

3 pav. Agrowill Group šiemet išsinuomojo 300 hektarų dirbamos žemės. Taip siekiama mažinti javų ir rapsų savikainą. Akcijos kaina per savaitę paskilo, bet bendros rinkos tendencijos pristabdė kilimą.

 

4 pav. Klaipėdos naftai uždėtas stiprus stogas. Galima tikėtis korekcijos. Tiesa, ji jau ir vyksta.

 

5 pav. Šiaulių banke kol kas matosi sveikos korekcijos pėdsakai.

 

6 pav. Savaitiniame grafike Baltika atrodo vis dar patraukiai su savo trendu up. Jei nuotaikos rinkose nepasikeis, tai panašius grafikus matys dauglyje pozicijų.

 

7 pav. City Service savaitinis kainos grafikas atrodo nuostabiai. Vis dar. Optimizmui pasireikšti neleidžia bendra situacija rinkoje. Žodžiu, laukiam.

 

8 pav. Invaldoje per savaitę nieko neįvyko. Tendencija korekcijai išlieka.

 

9 pav. Vilkyškių pieninė nuo dugno jau 800% (be dividendų) suvirino. Neblogai per pusantrų metų. Antri Grigiškės...Trendas up išlieka stiprus.

 

10 pav. Kol kiti bankai koregavosi, Snoras siekė naujų aukštumų. Kažkiek pasisekė. Pirkėjai vis dar aktyvūs.

 

 

11 pav. Linas Agro Group buvo aktyviausia akcija šiandien. Tačiau per savaitę nuveiktas darbas lygus nuliui.

 

12 pav. Grigiškės vis dar turi stiprų palaikymą, nors kaina jau nustojo kilusi.

 

13 pav. Forume dėl Ūkio banko akcijų buvo daugiau aistrų nei biržoje. Mėnesinis akcijos grafikos rodo, kad Ūkio valanda dar neišmušė. Pirkimo signalas yra @1.27 lt.

 

 

 

Korė-ė-ėkcija jau beldžiasi į jūsų duris.

 

 

 

Smagaus savaitgalio!

 

Apžvalgą parengė: Nojus.

 

Rašykite mums
 

Taip pat skaitykite

Vakar dienos JAV akcijų biržos sesija privertė sunerimti

Kokiomis nuotaikomis rinkos gyvens šią savaitę?

Kodėl dabar krenta aukso kaina?

Eilinė prognozė – rimtos korekcijos sulauksime jau greitai. Ar išsipildys?

2017-03-22 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-20 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-08 | Spekuliantai.lt apžvalgos 2017-03-06 | Spekuliantai.lt apžvalgos

Komentarai



2010 11 12 21:22     #34537
aciu ir tau
Neprisijungęs vartotojas
Neprisijungęs vartotojas
Rašyti privačią žinutę


2010 11 12 21:43     #34538
Ukio akcija yra neivertinta ir ta pastebi daugelis. Sendienos korekcija parode, kad ukis nera nusiteikes kristi zemyn, kainai koreguojantis zemyn ukis buvo drasiai supirkinejamas, bet kaip bebutu, tendencija islieka aiski ir kita savaite beveik neabejoju sito gerio gausime zemesne kaina.
2010 11 12 22:13     #34539
Citatos pradžia Neprisijungęs vartotojas  
  Ukio akcija yra neivertinta ir ta pastebi daugelis. Sendienos korekcija parode, kad ukis nera nusiteikes kristi zemyn, kainai koreguojantis zemyn ukis buvo drasiai supirkinejamas, bet kaip bebutu, tendencija islieka aiski ir kita savaite beveik neabejoju sito gerio gausime zemesne kaina. Citatos pabaiga
kad neivetinta bent jau is buhalterines puses visi mes tai matom, scenarijus juda i teisinga puse letas isibegejantis kritimas 350 omxv
Neprisijungęs vartotojas
Neprisijungęs vartotojas
Rašyti privačią žinutę


2010 11 13 00:42     #34540
Klaipedos baldu grynasis pelnas sudarė 2,946 mln. Lt - puikus rezultatas siam laikmeciui. Grynasis pelnas toks pat kaip ir pas Ukio banka Tik imoniu kapitalizacija truputi skiriasi Klaipedos baldai vien turto turi du kartus daugiau nei imone kainuoja birzoje.
Neprisijungęs vartotojas
Neprisijungęs vartotojas
Rašyti privačią žinutę


2010 11 13 18:02     #34544

Sveiki, gal domites uzsienio rinkomis? Kaip vertinat airijos bankus. Banku kainos kritusios iki neregetu zemumu, taciau ir padetis ju ne is geriausiu. Galvoju isigyti Allied Irish Bank, nes po nauju girdejau ji zada nacionalizuoti, gal tai sumenkins rizika, bankroto galimybe. Akcijos kaina 1,05 USD. Buciau labai dekingas jei kas nors pasidalintu savo nuomone

Neprisijungęs vartotojas
Neprisijungęs vartotojas
Rašyti privačią žinutę


2010 11 14 16:11     #34552

Net nuobodu kaip vienodai pelningai dirba Klaipedos baldai.  Siais metais Klaipedos baldai  turetu vel  6 - 7 mil. litu grynojo pelno uzdirbti. Saunu , kad baldus gaminanti ir virs 90 proc. produkcijos eksportuojanti i uzsieni imone didina savo pelninguma ir laikosi metiniu prognoziu.  Klaipedos baldai yra sudare vien 2,5 mil. litu rezerva savu akciju supirkimui.  Idomu kas detusi birzoje su Klaipedos baldais , jeis nusprestu supirkineti savo akcijas arba ismoketi dividendus.

Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital