"Orion Securities" pasiūlė unikalią galimybę investuoti į rizikos draudimo fondus

Spekuliantai.lt | 2010-07-15 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 1999
Raktiniai žodžiai: Hedge fund, rizikos draudimo fondai
"Orion Securities" pasiūlė unikalią galimybę investuoti į rizikos draudimo fondus Milijonierių klubais pasaulyje vadinamų rizikos draudimo fondų (RDF, angl. hedge fund) durys pirmą kartą plačiau pravertos ir Lietuvos investuotojams. Gal

Milijonierių klubais pasaulyje vadinamų rizikos draudimo fondų (RDF, angl. hedge fund) durys pirmą kartą plačiau pravertos ir Lietuvos investuotojams. Galimybę investuoti į rizikos draudimo fondus pasiūlė didžiausia šalyje nebankinė finansų maklerio įmonė "Orion Securities". Bendrovė savo klientams sudarė itin palankias sąlygas renkantis šią finansų priemonę.


"Norint tiesiogiai investuoti į rizikos draudimo fondus savo sąskaitoje dažniausiai reikia turėti daugiau kaip milijoną JAV dolerių. Mes klientams siūlome pradėti investuoti į šiuos fondus nuo dešimt kartų mažesnės sumos. Tai išskirtinė galimybė investuoti kartu su žymiausiais pasaulio investuotojais", – sako "Orion Securities" Kapitalo rinkų skyriaus vadovas Mindaugas Strėlis.

Savo klientams bendrovė šiuo metu siūlo investuoti į penkis rizikos draudimo fondus, tarp kurių – per pastarąją krizę itin gerų rezultatų sugebėjusio pasiekti investuotojo Johno Paulsono ar Curtiso G. Macnguyeno valdomi fondai. Pradėti investuoti į minėtus fondus "Orion Securities" klientai gali nuo 100 tūkst. JAV dolerių.

Pasak M.Strėlio, rizikos draudimo fondai, palyginti su kitų rūšių fondais, išsiskiria didesniu lankstumu. Kadangi šių fondų veiklai netaikomi tokie griežti reglamentavimo ir atskaitomybės standartai kaip įprastoms kredito įstaigoms, jų taip pat nekontroliuoja valstybinės institucijos, tai fondo valdytojams leidžia greičiau reaguoti į pokyčius rinkose, per trumpą laiką pakeisti investavimo strategiją ir užtikrinti didesnę grąžą.

Įdomu tai, kad rizikos draudimo fondus dažniausiai įsteigia ir juose dirba patyrę tradicinių fondų valdytojai. Pasaulyje šiuo metu veikia daugiau kaip 5 tūkst. rizikos draudimo fondų, kurių valdomos lėšos siekia apie 1,5 trln. JAV dolerių. Per pirmuosius šešis metų mėnesius investicijos į rizikos draudimo fondus išaugo 9 proc.

"Orion Securities" atkreipia dėmesį, kad rizikos draudimo fondai yra padidintos rizikos investavimo priemonės, o, nusprendus investuoti į juos, reikėtų įvertinti prisiimamą riziką. Daugiau informacijos apie rizikos draudimo fondus teikia "Orion Securities" specialistai.

Apie "Orion Securities"

Pagrindinė finansų maklerio įmonės "Orion Securities" veikla yra finansinis tarpininkavimas prekiaujant vertybiniais popieriais, taip pat įmonių finansų, privačios bankininkystės ir finansų valdymo paslaugos privatiems asmenims. Lietuvos rinkoje įmonė veikia nuo 1993 metų.

Kontaktinis (-iai) asmuo (-enys):
Mindaugas Strėlis,
UAB FMĮ „Orion Securities" kapitalo rinkų skyriaus vadovas
Tel. 8 52 31 38 33

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Neprisijungęs vartotojas
Neprisijungęs vartotojas
Rašyti privačią žinutę


2010 07 19 02:08     #33836
 "Pasak M.Strėlio, rizikos draudimo fondai, palyginti su kitų rūšių fondais, išsiskiria didesniu lankstumu. Kadangi šių fondų veiklai netaikomi tokie griežti reglamentavimo ir atskaitomybės standartai kaip įprastoms kredito įstaigoms, jų taip pat nekontroliuoja valstybinės institucijos, tai fondo valdytojams leidžia greičiau reaguoti į pokyčius rinkose, per trumpą laiką pakeisti investavimo strategiją ir užtikrinti didesnę grąžą."
Tuo pačiu tai be galu padidina visas įmanomas rizikas... 
Neprisijungęs vartotojas
Neprisijungęs vartotojas
Rašyti privačią žinutę


2010 07 20 16:17     #33844
Gaila , bet Oriono konsultantai nieko normalaus nepakonsultuoja, kai nueini pas juos.

Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital