Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

Naftos kaina sumažėjo, tačiau įtampa neatslūgo

Spekuliantai.lt | 2012-08-09 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 1763
Raktiniai žodžiai: Nafta
Naftos kaina sumažėjo, tačiau įtampa neatslūgo Naftos kaina sumažėjo, tačiau įtampa neatslūgo

Trečiadienį „Brent“ naftos kaina nusileido nuo aukščiausio lygio per 12 savaičių, pasiekto per ankstesnę sesiją, tačiau susirūpinimas dėl gavybos Šiaurės jūroje ir lūkesčiai dėl naujų stimuliavimo priemonių, kurių tikimasi iš centrinių bankų, išlaiko kainas virš 111 dolerių už barelį ribos.

Rinkos tikisi, kad didžiausios pasaulio ekonomikos - JAV, Kinija ir Europos Sąjunga - paskelbs naujas priemones pasaulio ūkio augimui palaikyti, todėl auga investuotojų susidomėjimas rizikingais aktyvais, brangsta akcijos.

Trečiadienį rytinėje prekyboje rugsėjo mėnesio pristatymo "Brent" naftos barelis atpigo 40 centų, iki 111,60 JAV dolerio, o JAV lengvos naftos barelis atpigo 48 centais, iki 93,19 dolerio. Antradienį naftos kainos buvo šoktelėjusios iki aukščiausio lygio nuo gegužės iš dalies dėl gaisro, kilusio JAV naftos perdirbimo įmonėje.

Europos centrinis bankas praėjusią savaitę pranešė apie planus atnaujinti vyriausybinių obligacijų supirkimą, siekiant sumažinti skolinimosi kainą Ispanijai ir Italijai, tačiau kol kas šie planai nedetalizuojami.

Ekonomika.lt

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital