Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

Pradedančiam verslą jaunimui pasiruošti padės „Startup Nitro Academy“

Spekuliantai.lt | 2012-07-19 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 1593
Raktiniai žodžiai: startup, verslas
Pradedančiam verslą jaunimui pasiruošti padės „Startup Nitro Academy“ Pradedančiam verslą jaunimui pasiruošti padės „Startup Nitro Academy“

 Verslu besidomintys žmonės ir pradantys jauni verslininkai visą liepos mėnesį turės galimybę nemokamai užmegzti naudingus kontaktus ir gauti patarimus įvairiais klausimais Vilniuje vykstančiame susitikimų su patyrusiais verslininkais cikle „Startup Nitro Academy“.

Kiekvieno susitikimo metu pradedančių verslų – vadinamųjų „startup’ų“ – nariai ir visi kiti, besidomintys verslumo tendencijomis, turės progą bendrauti su būriu patyrusių verslininkų. Lektoriai į „Startup Nitro Academy“ atkeliauja iš Olandijos, Didžiosios Britanijos, Ispanijos, Lenkijos, Estijos ir kaimyninės Latvijos.

Kaip teigia didžiausio Centrinės ir Rytų Europos regione verslo akseleratoriaus „StartupHighway“ bendrakūrėjas ir vadovas Rokas Tamošiūnas, patyrusių verslininkų patarimai dažniausiai yra būtent tai, ko ir trūksta savo verslą siekiančiam pradėti jaunimui.

„Lietuvoje ir pasaulyje šiandien atsiranda vis daugiau patyrusių verslininkų, kurie yra suinteresuoti ugdyti jaunimo profesionalumą versle. Dauguma pradedančių verslauti neturi jokių pagalbininkų, todėl neišvengia klaidų. Puikiai suvokiame, kiek pradedančiam verslą jaunuoliui gali būti svarbus patyrusio žmogaus patarimas. „Startup Nitro Academy“ dalyvaujantys verslininkai yra suinteresuoti padėti išvengti klaidų, pasidalinti žiniomis ir kreipti jaunimo iniciatyvumą versliausiu keliu. Tai didžiulė proga ne tik gauti atsakymus, į nevienareikšmiškus verslo klausimus, bet ir praplėsti profesinį pažinčių ratą“, - tvirtina R. Tamošiūnas.

Šią savaitę vyks susitikimai su Jon Bradford (Springboard Cambridge & London bendraįkūrėjas) ir Andrus Purde (Achoo bendraįkūrėjas). Kitą savaitę liepos 23 d. su Raitis Zvejnieks, liepos 24 d. su Amar Bhavnani ir Oleg Pridiuk, ir liepos 25 d. su Berzins ir Raido Pikkar. Daugiau informacijos apie svečius rasite StartupHighway Facebook puslapyje.

Susitikimai vykstą Vilniuje, Šiaurės miestelio Technologijų parke įsikūrusiame bendradarbystės centre HUB Vilnius (J. Galvydžio g. 5, Vilnius). Visą mėnesį truksiantys intensyvūs mokymai skirti norintiems sparčiai plėtoti savo idėją, paversti ją verslu.

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital