Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

„Finasta“ žengia į konservatyvių investavimo priemonių rinką

Spekuliantai.lt | 2011-08-31 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 1025
Raktiniai žodžiai: Indėliai, palūkanos, taupymas
„Finasta“ žengia į konservatyvių investavimo priemonių rinką Bankas „Finasta“ žengia į konservatyvių taupymo priemonių rinką ir nuo rugpjūčio 30 dienos siūlo klientams ženkliai padidintas palūkanas už termi

 Bankas „Finasta“ žengia į konservatyvių taupymo priemonių rinką ir nuo rugpjūčio 30 dienos siūlo klientams ženkliai padidintas palūkanas už terminuotuosius indėlius eurais ir litais.

2011 m. rugpjūčio 31 d., Vilnius. Finansų rinkose tvyrant neramumams, pastebimas ženklus saugesnių investicinių instrumentų poreikis. Saugiausias ir paprasčiausias jų – terminuotasis arba kaupiamasis indėlis, leidžiantis taupyti laisvas lėšas ir už jas gauti garantuotas palūkanas.

Investicinis bankas „Finasta“, iki šiol nekonkuravęs konservatyvių investavimo priemonių srityje, žengia į indėlių rinką ir siūlo konkurencingas terminuotųjų indėlių palūkanas.

„Reaguojame į pokyčius rinkoje ir plečiame saugių taupymo produktų pasiūlą – nuo rugpjūčio 30 dienos banko „Finasta“ mokamos indėlių palūkanos litais ir eurais yra ženkliai didinamos“, – teigia Petras Kudaras, banko „Finasta“ Iždo ir investicijų departamento direktorius. Pasak jo, sudarius šešių mėnesių trukmės terminuotojo indėlio sutartį litais, bus mokama 2,05 proc. metinių palūkanų, o pasirinkus vienerių metų trukmės terminuotąjį indėlį litais - 2,5 proc. metinių palūkanų.

Visi AB banke „Finasta“ laikomi indėliai apdrausti VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“.


Apie banką „Finasta“

AB „Finasta Holding“ valdomas AB bankas „Finasta“ yra įkurtas 2008 m. Banko specializacija – investicijų ir privačios bankininkystės paslaugos. Bankas teikia kompleksines investicijų, finansų valdymo ir įmonių finansų paslaugas privatiems ir verslo klientams bei siūlo nestandartinius verslo kreditavimo sprendimus. Vienintelis AB „Finasta Holding“ akcininkas yra AB bankas „Snoras“.

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital