Komentarai Siųsti draugui Spausdinti Vertinimas Neįvertintas

Ekspertai dalinsis patirtimi apie šeimos finansų valdymą ir investavimą

Spekuliantai.lt | 2010-10-12 | Rinkos aktualijos | perskaitė: 1461
Raktiniai žodžiai: VKP, seminarai, investavimas, finansai
Ekspertai dalinsis patirtimi apie šeimos finansų valdymą ir investavimą Vertybinių popierių komisija (VPK) šį rudenį organizuoja nemokamų seminarų ciklą apie asmeninių finansų tvarkymą ir investavimą. Spalio – lapkrič

 Vertybinių popierių komisija (VPK) šį rudenį organizuoja nemokamų seminarų ciklą apie asmeninių finansų tvarkymą ir investavimą. Spalio – lapkričio mėnesiais vyksiantys seminarai sukvies Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos gyventojus, norinčius išmokti efektyviai valdyti asmeninius finansus, bet stokojančius žinių, kaip tai padaryti.

„Asmeninių finansų tvarkymo ir investavimo temos nepraranda savo aktualumo tiek ekonominio pakilimo, tiek recesijos laikais. Tikiu, kad seminarų metu gautos žinios gyventojams pravers efektyviau ir racionaliau tvarkyti asmeninius ir šeimos finansus bei priimti geriausius sprendimus investuojant santaupas, kaupiant pensijai“, – sakė VPK pirmininkas Vilius Šapoka.


Seminarus gyventojams ves didelę patirtį turintys finansų analitikai ir investicijų valdymo ekspertai: Odeta Bložienė, Vaidotas Jonutis, Mindaugas Vaičiulis, Donatas Frejus, verslo kūrimo patirtimi dalinsis verslininkas Mantas Žilinskas.

Be tradicinėmis tapusių temų, tokių kaip pagrindinės investavimo priemonės ir taisyklės, asmeninių finansų tvarkymo ypatybės skirtingais gyvenimo etapais ir kitų, seminarų metu ekspertai kalbės ir apie investavimo psichologiją bei apie savo verslo kūrimo ypatumus.

Nemokami seminarai „Kaip tvarkyti šeimos finansus ir investuoti?“ šiais metais vyks trijuose miestuose: spalio 15 dieną Klaipėdoje, spalio 28 Vilniuje ir lapkričio 26 dieną Kaune. Registruotis į seminarus kviečiami visi norintieji (www.vpk.lt)

Seminarai organizuojami VPK įgyvendinant investuotojų švietimo programą, kuria siekiama skatinti gyventojus rūpintis savo finansais ir saugia finansine ateitimi, taip pat puoselėti visuotinę investavimo kultūrą.

Daugiau informacijos apie organizuojamus seminarus:
http://www.vpk.lt/lt/vpk-pranesimai/investuotoju-svietimas/14561/

Apie Vertybinių popierių komisiją:

Lietuvos Respublikos vertybinių popierių komisija yra finansinių priemonių rinkos priežiūros ir reguliavimo institucija. VPK prižiūri, kaip laikomasi sąžiningos prekybos taisyklių finansinių priemonių apyvartoje ir imasi priemonių, užtikrinančių veiksmingą finansinių priemonių rinkų veikimą bei investuotojų apsaugą.

 

Daugiau informacijos:
Miglė Mockutė-Zaleckienė
Vyriausioji specialistė (viešiesiems ryšiams)
Tel. (8 5) 271 49 07, 8 686 588 25
El. p. [email protected]

Taip pat skaitykite

Paskolų tipai: ką derėtų žinoti?

Trūkstamą pinigų sumą gali finansuoti paskolų bankas

Paskola suteikia galimybę įsirengti svajonių namus

Paslaugos, padedančios efektyviau valdyti verslą

2019-02-06 | Rinkos aktualijos 2018-09-07 | Rinkos aktualijos 2018-06-06 | Rinkos aktualijos 2018-01-09 | Rinkos aktualijos

Komentarai



Ekonominis kalendorius

Prekybos statistika realiu laiku

Techninės analizės įrankis

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital