Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

ar kas nori padeti kaupiamaji indeli ?

meksikanas1
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

sveiki, turiu kaupiamaji indeli ukio banke, metines palukanos 8.8 proc. pasidomejus siuo metu uz indelius teikiamas palukanas matyti, kad daugiau 5 proc niekas nepasiulytu. norciau paklausti patarimo, pateikti pasiulyma. ar imanona butu gauti is banku lengvatinemis salygomis paskala, pateikiant mineta kaupiamaji indeli kaip uzstata? taip pat, ar sutiktumete, jus, paskolinti pingiu, jei butu sutarta graza 7 proc. ? noreciau sulaukti ivairiausiu pasiulymu pamastymu. ps. iki indelio galiojimo liko 15 menesiu.

is anksto labai dekingas.
sisiuks07
Rašyti privačią žinutę

248 žinutės
( +33 / -28 )

Kas cia bendro su temos pavadinimu ?
Kazkaip neteko girdet apie toki uzstata paskolai gauti. O ir kaip tai butu galima apiforminti praktiskai ?
Andriumaras
Rašyti privačią žinutę

18 žinutės

 Kodel tokios aukstos palukanos? Kuom isskirtinis esate? Atsiprasau uz durna klausima
sisiuks07
Rašyti privačią žinutę

248 žinutės
( +33 / -28 )

 2009 metu pabaigoje buvo 10.7 proc palukanos . Tuomet  ir sudaryta sutartis matomai.
meksikanas1
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

kaip sisiuks07 gerai pastebejo, sutartis buvo sudrayta ilgama periodui, tais  laikais kai visi tikejosi banku griuties. LIKO daugiau nei metai iki sutarties pabaigos, palukanos yra perskaiciuojamos kas menesi, tada galima deti nemazas sumas ir gauti nemenka graza. parasiau cia nes nelabai zinau,ka dar galeciau ispausti is to, todel galbut siame spekuliantu forume atsirastu zmoniu kurie gal buvo dare kazka panasaus. skambinau i dnbnord, bandau i kitas istaigas pasiskambitni del paskolos iskirtinemis salygomis ir kaip uzstata  siulau indeli( 50000, nera dauga, bet) nemanau, kad per ateinancius metus vilibor labai saus i virsu, tada pasiemus fiksuota pas kola rizika, nedidele, taip pat jei atsirastu zmoniu kurie galvoja deti indeli ar dar kazkur kitur panaudoti pinigus ir aisku reikai rasti buda apiforminti tai, tad jei kas turite pasiulymu is kur gauti gera paskola ar panasiai, likciau dekingas.
Darijonas
Rašyti privačią žinutę

7 žinutės

Aš taip darau. Gaunu 10% palūkanų už indėlį, už paskolą moku apie 3,5%. Paskola apie 30 000lt, paimta užstatant NT. Uždirbu virš 100lt per mėnesį. Jei didės Euribor ir tiek neliks. Su mažom sumom net neapsimoka prasidėt. Manau per mažas uždarbis nuo 50 000lt sau pasilikti 2% per metus prisiimant atsakomybę už tokia sumą svetimų pinigų, kad ir kaip saugiai tai atrodytų.
meksikanas1
Rašyti privačią žinutę

3 žinutės

darijonas, pas tave terminuotas ar kaupiamasi? kokia situacija yra su sutarties administravimo mokesciais ? kokie kas buvo? skolinantis is instituciju tai aisku yra rizika del viilbor i euribor, is zmoniu nera.
Darijonas
Rašyti privačią žinutę

7 žinutės

Pas mane kaupiamasis. Sutarties sudarymo, adminisravimo mokesčiai, išlaidos pas notarą, draudimas. Tau kiekvienu atveju paaiškins banke, neverta plėstis. Na bet jie man atsipirko per 3 mėnesius.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital