Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

imone bankrutuoja - akcijos dingsta?

senis99
Rašyti privačią žinutę

12 žinutės
( +17 / -1 )

Ne, akcijos niekur nedingsta, tiesiog akcininkas taip pat tampa bendroves kreditoriumi. Paprasciau akcininkai yra labai tolimoje kreditoriu eileje ir paprastai jiems nieko nelieka... Kaip zinia, pirmiausia kreditoriu eileje yra tie, kam bendroves turtas ikeistas, toliau - darbuotojai, toliau - valstybes institucijos, atsakingos uz mokesciu ir kitu rinkliavu surinkima (SODROS ir VMI analogai), veliau visi kiti kreditoriai. Taip yra pagal LR istatymus, bet panasi tvarka turetu buti ir Siaures Amerikoje
electric
Rašyti privačią žinutę

7 žinutės
( +3 / -1 )

Dekui,
Maciau kad sminga, bet maniau kas nors nupirks del vardo.
baliuka
baliuka
Rašyti privačią žinutę

2655 žinutės
( +438 / -193 )

Bankrotas dar nėra likvidavimas, jis apsaugo įmonę nuo kreditorių ieškinių, duoda laiko išsiparduoti mažiau likvidų turtą, arba atgauti skolas ir atsiskaityti su kreditoriais, kartais po bankroto įmonė toliau vykdo veiklą ir toliau listinguojasi. NT irgi nėra bevertė, turi rinką, berods ir Lietuvos Geležinkeliai jų įrangą naudoja, bet su pinigais pas juos struka, nebent kas nupirks tas skolas del klijentūros ir prekinio ženklo.
This comment contains forward-looking statements. There can be no assurance that actual results will not differ materially due to various factors, many of which are beyond the control of baliuka.
Neprisijungęs vartotojas
Rašyti privačią žinutę


Normalioj valstybej finansu ministerija issikviestu banko valdytoja ir paprasytu paaiskinti, kodel paskolos litais yra daug brangesnes nei eurais. nes tai panasu i tycini zmoniu skurdinima krizes salygomis arba net antivalstybine veikla. jei litas yra priristas prie euro, tiesiog negali buti tokios skirtingos palukanos.
isskyrus ruosimosi jo devalvacijai atveji. Vyriausybe turetu uzklausti bankininku, kodel jie skleidzia gandus, kad ir netiesioginius, apie lito devalvacija; nes tokio procentuku skirtumo kitaip kaip ruosimusi devalvacijai pavadint tiesiog negali.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital