Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Krizė Amerikoj baigės?

va toks
va toks
Rašyti privačią žinutę

662 žinutės
( +121 / -46 )

Silpnoji vieta tame,kad tu pinigu[grynuju pavidalu] niekada ir nebuvo.Tai kaip jie gali vel atsirasti po pagalve net 21 karta pasidaugine?O kad butu lengviau gyventi,reikia priimti tai,kad si krize[kaip beje ir visos iki sios buvusios]vyks tol,kol tie,kas ja sumane ir labai sekmingai valdo[bent iki siol] neperims i savo rankas realius aktyvus.Tada karusele suksis is naujo.Laikotarpi cia sudetinga nuspeti.Manau,kad3-4 metai minimum.Cia tik speju..
Baime mus sukausto, o tikejimas suteikia sparnus
Savs
Rašyti privačią žinutę

73 žinutės
( +4 )

Allgist,
1)tavo teorinis multiplikatorius (21) per tokias krizes tiesiog nedirba, todel reikia
pamirsti teorija ir taipogi technika per si laikotarpi
2)nors FED’as ipute grynuju (pagal pati 21 k), praktiskai ju nera, nes bankai beveik neskolina, ju verte krenta, nes negali issikrapstyti po NT krizes, kuri labiausiai prisisdejo prie likvidumo problemu finansu srity; beje Paulson’as taip pat ipute milijardus, ar tai padejo, kol kas nesimato , nes rinkos net nebando augti
3)amerikosai (ir ne tik) gelbejasi nuo likvidumo problemu, isimdami pinigus is kitu rinku, tame tarpe ir is Lietuvos, ziurint i chart’us, matosi, kad skaiciuojant kartais, Lietuvos index krito daugiau, nei JAV, taigi, problemos Lietuvoj tik prasideda, o gal as negirdejau, ar kas nors pardavineja jau NT 3 kart pigiau …………………….
Taigi, net inese tavo multiplikatoriu lygu 21, Paulson’o milijardus, dar kazka gelbejant ir iseme is kitu rinku, JAV nesugebejo pasukti rinku i virsu, o tai sako, kad nuostoliai yra didesni, nei visas tas “iputimas”. Kitaip trumpai sakant, per pasauli eina “margina call’ai”.
Beje, parodykit nors viena grafika (bet koki ), kuris parodytu sios krizes pabaiga …… as nematau ……………………………………………………………………………
TALO
Rašyti privačią žinutę

540 žinutės
( +65 / -30 )

Prisijungiu prie Savs nuomones.

Si situacija daugiau panasi 1990-1994 ivykius Japonijoje. Todel teorinis multiplikavimas nieko neduos. Mes esame ne nulineje, o minus desimtoje fazeje. Beje, JAV rinka ir FED bei izdas elgiasi labai panasiai , kaip elgese BOJ ir JFM per 1990-94 metu krize. Panasu, kad multiplikavimo mechanizmas USA siuo metu mazai skiriasi nuo multiplikavimo pasekmiu Japonojoje tuo laikotarpiu.

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital