Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.

 

Atlyginimai dirbantiems su investicijomis uzsienyje

investas
Rašyti privačią žinutę

64 žinutės
( +23 / -49 )

to eldorado: gal ir eisiu i statybas, nes bandydamas susidaryti vaizda apie darba i-bankuose is visu sia rasytu zinuciu supratau ne itin daug.
O tai ka supratau, galiu ivardinti taip...nerealiai ziaurus ir sunkus darbas yra ten dirbti. Sunkesnio darbo pasaulyje turbut negali buti, nes visi tie kurie dirba i-bankuose pasmerkti uzversti kojas kur kas anksciau nei jie sulauks pensinio amziaus.Nors atlyginimas ten ir geras.Ar verta?
Is to ka perskaiciau, tai galiu pasakyti, jokiu budu neiciau tenais dirbti, nes ten tave isnaudos, niekas nepades ir turbut greitai busi isspirtas, nes neuzkalei daug bapkiu.
Kazkaip keistai man cia viskas skamba, ar is cia rasanciu kas nors istikruju yra dirbes i-bankuose? Ar tik is kitu lupu viska girdejo?
(pvz.tarkim geriausia mintis, 3 val. vaziuoji atgal ir i darba. Tai gal reiktu pasieskoti kitos gyvenamosios vietos? arba 360 dienu per metus buni darbe? Ar ne durnai tai skamba?gal ten jo namai?
Aisku buvo ir geru minciu, apie market making ir proptrading, taciau bendrai tai nieko gero.
o gaila..
el_dorado
el_dorado
Rašyti privačią žinutę

91 žinutės
( +44 / -5 )

investas, niekas to neneigia - tai nera lengvas darbas, daznai su galybe streso ir valandu, todel tau zmones va ir sako, kad jei tu ten nori eiti vien del pinigu - forget it, apturesi blogiausius scenarijus - per akis pinigu, bet gilioje depresijoje ir gyvenimas nebemielas. Todel rimtai turi apsispresti, ar tau tai tikrai patinka, ar galetum tiek paaukoti.

kas liecia ta 3 val vaziavima i darba, tai to visiskai nesupratau. Pavyzdziui, kada vasara Cityje atlikinesiu praktika, i darba vaiksciosiu pestute - jei jau praktikanto atlyginimas leidzia gyventi centre, neisivaizduoju kokie motyvai gali versti zmones keltis i tokias tolybes, kad i darba reiktu 3 val mustis
smile - the rest is easy ;)
Mindakas
Mindakas
Rašyti privačią žinutę

728 žinutės
( +232 / -95 )

Jei zmogus rimtai kaip dvi lygiavertes alternatyvas svarsto ka pasirinkti: darba statybose ar darba i-banke (ar kitoje finansu sferoje) - tai pasirinkimas aiskus kaip niekad: zmogau, statybos ir ju romantika taves laukia! Pirmyn!
Artificial
Rašyti privačią žinutę

36 žinutės
( +26 )

Investas,

Nelabai suprantu, kokios diskusijos cia tikiesi ir nori matyti? Jei nori suzinoti apie profesijos specifika, nepatingek panarsyti Google, pradek nuo cia: http://en.wikipedia.org/wiki/Investment_bank

Daugiau susipazinti rekomenduoju Wetfeet arba Vault gida:
http://www.amazon.com/Vault-Career-Guide-Investment-Banking/dp/1581311338

Labiau noredamas susipazinti su kultura ir lyfestyle - skaityk knygas, paziurek Walstreeta. Pradek nuo Monkey business:
http://www.amazon.com/Monkey-Business-Swinging-Through-Street/dp/0446676950

360 dienu per metus darbo atrodo utopija? Siandien yra baladzio 6-oji; Mano pazystamas is vieno i-banko siemet turejo viena laisva sekmadieni. Viena. Skaiciuoju sausio 1-a, Velykas ir pan. Tokia realybe. Kaip tai imanoma? Kai venomis non-stop teka adrenalinas, neima miegas. Ypac nuvargus - yra spec preparatai, kaip kokainas - viesa paslaptis.

Taip, supratai teisingai, darbas labai sunkus ir tik vienetai sugeba ten islikti. Ne veltui vidutiniskai zmogus isdirba 2 metus. Bet dideli pinigai masina. GS vidutinis alyginimas 2006 metais buvo 620,000 USD (iskaitant valytojas, sekretores ir pan). Todel konkursas i viena pozicija - didelis. Bendrai kalbant, lietuvisko paprasto issilavinimo greiciausiai nepakaks isidarbinti net i-banke Lietuvoje, jau nekalbu apie U.K.

Tau spresti, ar verta, ar ne.
Greed is good
rolka1
Rašyti privačią žinutę

23 žinutės
( -7 )

mano nuomene,cia yra atsakymas i visus esamus ir busimus klausimus:
http://www.delfi.lt/news/economy/business/article.php?id=16576927&rsslink=true
trumpai ir aiskiai....
investas
Rašyti privačią žinutę

64 žinutės
( +23 / -49 )

to artificial
gal tada gali sukonkretinti,jei zinai, kas tai yra dideli konkursai...kiek tarkim i viena vieta ir kaip vyksta atranka.
siMS
siMS
Rašyti privačią žinutę

413 žinutės
( +5 )

Apie atrankas puikiai aprašė el_dorado savo dienoraščiuose. Nuo nuvykimo iki smulkių detalių. Nepatingėk ir juos perskaityti.
www.saltinis.eu
induction
Rašyti privačią žinutę

48 žinutės
( +10 )

gal tada gali sukonkretinti,jei zinai, kas tai yra dideli konkursai...kiek tarkim i viena vieta ir kaip vyksta atranka.
Viskas aiškiai surašyta tame .pdf faile, kurį pateikė mattux. Apie 60 žmonių į vieną vietą. Ir apie atrankas ten viskas surašyta, kas kur ir kaip...
Virintojas
Rašyti privačią žinutę

14 žinutės
( -3 )

omg, o as dar durnelis zadejau studijuot ACCA UK.. Reiks registruotis ir mokytis maklerystes, matau, kad normalus uzmokesciai yra, be to dirbant si darba ir paties investavimo skill'as auga atisfied

Tik prisijungę vartotojai gali dalyvauti forume. Prisijungti.


Techninė analizė

Prekybos statistika realiu laiku

Ekonominis kalendorius

Privatumo politika Reklama Kontaktai Paskolos RSS RSS
© 2006-2024 UAB All Media Digital